Classiic

Konu sahibi son olarak 3535 gün önce görüldü
Classiic

Evet forum bunyesine yeni dahil olan onun tabiriyle "yasli , siradan" uyemizdir kendileri.
Ayrica bu konuyu acmanin verdigi mutlulugu anlatamam :D
( tamam uzatmiyorum konu sahibine gecelim)
Siradan insanin der o hep kendine ya hani, aslinda hicte oyle siradan biri degildir.
Duygusuz ruhsuz gibi gorunur ama kocaman bir yuregi var , merhametli yanida duygusuz yonunden fazla basar. Ama belli etmez iste , erkek degilmi hep aynilar.
Bazi seyere inandirmak ister kendini, ama yasadigin seylerden dolayi korkar yok genc der ben biliyorum boyle boyle olucak der. Bir de genc tabiri vardir :)
bazen unutuyor sanirim kendisinin de genc bir beyfendi oldugunu, surekli smileyler kullanir ama gercekte cok gulmezde. inanmiyor ama gulmek tebessum etmek ona cok yakisiyor. Daha yazmak istedigim bir suru sey varda, hani insan icinde bi hazinesi olurda anlatmaya korkarya , hi iste ayni oyle ben onu anlatmaya korkuyorum :D
Zaten tanidikca sizde fark eder anlarsiniz demek istedigim , herseyiyle benim icin cok degerli olan Yunus arkadasimizi az da olsa anlatmaya calistim , insalllah sinir olmaz :D

Son olarakta genc adam , hersey hayirlisiyla gonlunce olsun
Yuzunde yureginde solmasin hic ...

23.07.2014

ay heyecandirik oldum ilk defa bunlari yazcam ( saka saka azcik tebessumle okumaya sey et diye alla alla )
Bu adamla isli puslu yagmur bir aralik ayinda tanistik (sene 2009 diyeyim ben ama siz sey etmeyin ona 2012 diyiverin)
Afedersiniz matmazel demisti ( ayagimi ezdi yaaaa) saka ya
neyse iste, baya oldu biz bu uyuz beyfendi ile tanisali
tanistigimiz zamanlarda ben ayni farah degildim tabi, cogu su anki huyumu ondan aldim diyebilirim. bana buyumeyi insanlari tanimayi ogretti.
(cok da sinir etti tabi orasi ayri) hehe ama hic birsey kolaylikla olmuyor demi.
Turkunun birinde diyor ya "guvenmek zor istir ama guvenilir olmak daha zor " diye
tamda bu soz iste o bunu yapti ama ben hala yapamadim.
Butun erkekleri genelleyebilirsiniz ama onu bu genelleme ayri tutmazsaniz hakkina girersiniz bu kadar diyorum ben.
uf ya boyle seyler yazmayi da unutmusum ben bir suru sey yazicaktim unuttum kii
neyse bu kadar yeter maglum naciz vucudum dayanmiyor fazla duygu seline.
hep diyorum ve omrum vefa ettigi surecede diyecem, Allah yuzunude yureginide soldurmasin senin hic.
Vefanin adi sensin diyorum ve noktaliyorum sozleri mii :cici:

( yoneticiler birlestirmeyin postumu1!1!1!!1 alla alla)

09.01.2015

arkadas bundan sonra bu adama kaynamam sevenin taniyanin cok diye.
ama dedim ben sana sen beni dinlesen azcik (ne dedim ben sana? unuttum :D)
seni taniyanla tanimayanlari ogrenmis oldun, hadi kib by :D

13.01.2015

Al iste yine birlestirmisler gelde sinir olma.

Ayrica class'ada yorum birakip gideyim madem :D yenicemm seni burayada not dustum hii

(birlestiren admine kolay gelsin ayrica ellerin dert gormesin)

Yunus:p ciddi seviyeli ayni zaman da gicik sohbeti tatli sevdigim biridir.
Buraya geldigini gordugumde pek memnun oldum

üstad hem sevip he gıcık olabildiğim tek kişi galiba : )
gençken ne sohbetler ederdik hey gidiii, yaşlandım, sessizleştim ama böyle daha çok seviyo beni biliyorum :D
akıllı uslu olmamda çok emeği geçmiştir sağplsun, beni düzeltti kendi sosyalleşti Allah onun da yardımcısı olsun :D

neyse çok uzatmadan, iyi ki tanımışım dediklerimden, hep öyle kalsın inşallah : )

28.04.2014

karşısındaki ciddiyse ciddi olur, muhabbet varsa esprisini de yapar.
karşısındakinden ne görürse onu yansıtır, diyelim cevap olur belki : ))

evet ben de avukatıyım :T:

07.05.2014

bu ara performansımda düşüklük var galiba gıcık edip laf sokasım gelmiyo, sazovada kahvelerimizi yudumlarken sohbet edip beraber bunalıma girmek istediğim üyesin şu an : )

06.09.2014

ne yaptılar üstada ??

Pek fazla muhabbetimiz olmadı. Saygı duyduğum biri forumda yorumlarını seviyorum, ailecek takipteyiz :p

Çoğu kişi gibi bende onu daha yaşlı sanıyordum.En azından benimle aynı yaştadır diyordum =) Beyefendi,sakin,olgun,duygusal biri.Çoğu kişiyle iyi anlaşabilen uyumlu biri.Türk sanat müziğini ve arabaları seviyor=) Her şey gönlünce olsun üstat.

Kendisiyle henüz tanışamadık ama inatçı bir yanı olduğunun farkındayım(:

Yazdığı yorumları fazlasıyla beğeniyorum.

Sağlam bir kalem diyebilirim :) yorumlarını takip ettiğim 2 yada 3 üye arasında kendisi :p

Beyfendi ve insanlarla samimiyetinde sınırlarını koruyan biri , oldukça da seviliyor. Yorumlarını beğeniyorum, çizimlerini bekliyorum hala :p

Çok fazla sohbetimiz yok; ama eğlenceli biri. Yorumları da hoş. :p

Classiic ;
Bana artist demiş de asıl artist kendisi. :hih: Senin kadar popüler değilim ben. :( :p
Kızların gözdesi klasik. :kiki:

Adını bilmiyorum; ama bazen samimi, sıcak, espritüel; bazen de uyuz, sinir bi şey. :hih: :p

Çapkın olduğunu unutmadan eklim. :kiki: Tagına yazcama ForumCapkini diye. :haha:

Bana pis kız demissin. :/ EmRe bu klasik adamı görevi başındaki memura hakaretten 3 gün ban almasını talep ediyorum. :kiki:

Şaka bi yana hem çocuk hem de olgun kişi. Uyuz da az. Neyse bu kadar yeter sana; her şey gönlünce olsun artiz :kiki:

05.03.2014

Classiic ;
Klasik biri işte. Aslında çok bir sohbetim yok; arada yorumlarına denk geliyorum. Seviyeli, olgun, düzeyli ve komik. :) İmzama takmıştı kafayı; kaldırdım ama. :kiki:

Morartmislar :p Yakıştı, güle güle kullan. :p
Her şey gönlünce olur umarım. (:

ihtiyar severim kendisini sohbeti çekilir ender insanlardan :)

04.03.2014

bida bida bida yazılası insan ihityar candır candandır kendi kendinize bile anlatamadıklarınızı bi anda nasıl olduğunu anlamadan dökebileceğiniz biri kendini ihtiyar ununu eleyip eleğini aşmış biri olarak görse de en umutsuz anlarınıza bi çıkış yolu getire bilen yüreği zengin insan hakkı ödenmez cinsten varlığına iyiki:)

Ne zaman tanistik nasil tanistik hatirlamiyorum ama bayadir taniyorum bu adami tanisma fasli da olmadi aramizda :D oylece girdi icimize aileden biri gibi oldu .) Severim kendisini boyle umutsuz vaka gibi konusmasi sinirimi bozsa da caktirmam :D Neler biliyorum hakkinda bi dusunelim.. Kendisini trenlerde boylu poslu yatarken gorduk,ormanda bisiklet turu yaparken gorduk kah kopru ustunde kah eskisehir'de belirdi. Birde dugun fotosunda fotografciya sinirlenip atarlanirken gorduk :D En buyuk hobisi araba secmek aramak efenim ne soylim face'den silerim diye tehditler savurmak :D (bizzat sahit oldum) Bir yanlisini gormedim Rabbim gostermek nasip etmesin kendi halinde kimsenin etlisine sutlusune karismadan gecinip gider.)

Yorumları, düşünceleri kuvvetli biri.
İçine kapanık ve içinde ki yükü atmaya çalışıyor gibi geldi bana.
Nerede ne konuşacağını bilenlerden.
İnşallah her şey gönlünce olur.:)

bay bilmis :)

28.04.2014

suan uzayli :) :)

19.09.2014

Classiic cok uzaylidir hatta smilesinide buldum :) kocaman yuregi vardir,
akil fikir bir mevzu uzerinde kafan karisiksa class hall eder kelimeleriyle guzel dusunceleri vardir cunku :)
bazen sana kizdim derim ama gercekde kizmam cunku saka yapdigini biliyorum :cici:
hersey guzel kalbince olsun uzayli

Hah geldik zurnanın zırt dediği yere :D Hakkında çok kötü şeyler yazmayı planlıyordum ki ezan başladı =) ezan okunurken yalan bişeyler yazmaya cesaret edemedim :p hadi iyisin

Çok sıcakkanlı , aynı zamanda komik , şakadan anlayan, tripleri çekebilen =) karşındaki nasıl davranıyorsa o şekilde yanıt verebilen ender insanlardan birisin. Seninle oyun oynamak çok keyifli, sen benim için hiç iyi şeyler yazmamışsın ama bende ne kadar büyük yürekli olduğumu ispatlamak istedim :D

Ha bu arada oyunlarda peşimde dolanıyosun farkındayım :D çekil ayağımın altından ezerim :D He bide aşkını itiraf etmekten bıkmadın mı ayol :D

Şaka bir yana iyiki varsın :)

28.04.2014

Sevilir çokça :)

23.07.2014

Farah güncellemiş konuyu bende eksik kalmiyayim=) Aksi huysuz duygusuz sinir bişeydir bu adam, hep benim iyi niyetim ve sabrım sayesinde bugünler geldi arkadaşlığımız :p

Burada görmeyi en çok istediğim kişilerin başında gelir hatta ilk kişidir diyebilirim. Siz bakmayın onun bana olan sözde aksi tavırlarına o beni çok sever aha adım gibi eminim :D Şttt minik gözümün önünde ol , kaybolma sakın seviliyorsun unutma

klasik olmayan adam :cici: sevdiğim üyelerden :dyg: ne zaman ne yapacağı belli olmaz ama kocaman bir yüreği var burdan görebiliyorum :cici:

İzlenim olarak, biraz olayları dalgaya almayı seven birisi gibi.
Onun dışında bazı yorumları takip edilesi,forum genelinde de sevilen birisi.

vaay bey amcada burdaymış :D
yaşından çok olgun biri onun için hep genç der karşısındakine
gıcıklığı çok olsada yorumları duruşu taktire şayan biridir nazarımda
sever sayarım bey amcayı inşallah bir nine bulur kendine :p

Geri