Çirkin erkek iyidir

Konu sahibi son olarak 712 gün önce görüldü
olum öyle yorumlar var ki kafam karıştı hangi kulvarda olduğumu bilemedim…
orta halli ve komik olduğumu düşünüyorum
çirkinlere biblo diyorsunuz..
ee yakışıklıyı sevmem derdi çok olur diyen var…
çirkini annesi sevsin diyen var… benim başım eğilmedi benim başım koptu resmen :( ne çirkin ne yakışıklı olanlar napsın :(
Yakışıklılar biblo.. böyle aptal ama güzeller gibi tabii hepsi için demiyoruz..
Yine yakışıklıların derdi çok olur.. orta hallisi idealdir..
Ama en ideali klasik anlamda yakışıklı olmayıp tanıdıkça karizmatik gelip hoşa gidenler bence.. bazı şeyler yuzeysellikten de öte olur boylece..

Ben o kadar olmadım daha :d genelde 20'li yaşlarındayken kadınlar fiziksel özelliklere bu kadar takılırlar. Yaş ilerleyince daha çok karaktere, mesleğe, paraya falan odaklanırlar. Sende durum biraz farklı gibi.

Ben o kadar olmadım daha :d genelde 20'li yaşlarındayken kadınlar fiziksel özelliklere bu kadar takılırlar. Yaş ilerleyince daha çok karaktere, mesleğe, paraya falan odaklanırlar. Sende durum biraz farklı gibi.
Mesleğe paraya karaktere hım avcı olmadığım için kriterle ilerliyorsam demek Sjsjssj omzu geniş olmayan bir adamın parası olsa ne olur acabası..

yüzü yağlı ve sivilceliler müstehak size : D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sabah uyandım, yüzümde bi şey var. Uyku sersemi yıkayayım da çıksın dedim, meğer yüzümdeki şey GÜZELLİKMİŞ, çıkmıyor allah kahretsin..

inanmis qibi davranalim, hanimlar: ben cirkin erkek seviom ..... aynenaynen hdhsshshsh

azizim evrimsel ekoloji ve gelişim biyolojisinde baktığımızda neredeyse tüm canlılarda erkek türü dişiye göre daha güzel ve daha gösterişlidir. bunun başlıca sebeplerinden birisi de tabii ki dişiyi etkileyebilmek. dişi de bu rekabetçi sistem içerisinde neslini devam ettirebilmek için daima en sağlıklı, güzel ve güçlü erkeği seçerek ürer. ne hikmet bu süreç bir tek insanlarda işe yaramamış, ya da tersine işlemiş, habeş maymundan çirkin erkekler var ya ahahah. ya da en azından çirkinlerle çirkinler, güzellerle güzeller beraber olsun, çirkinlerin genetik dna'ları daha baskın oluyor, güzelim bir neslin ırzına geçebiliyor.

ya annamıomusun çirkin erkek seviommmm diyorum yaaa
ama zengin olması şartıyla hehehehe

Bdjdbdjdn
Allam yarabbim

zenginse iyidir....... yoksa kahrı çekilmez......
Dusunsene gozunu kapatip ali agaoglunun yatakta banka cuzdani fantezisi icin her yerine para skstiriyor sonra o konusmayi bilmeyen herif gelip duzuo ajsbdbdb
Parayla bi iskenceye nasil katlanilabilir.
Zengin ve sevmedigin biriyle birlikte olup genc soforune nasil verebilir bi insan jansbnsjsjs adaletin kirilma noktasi bu majsnsjdj ne demek zenginse iyidir olm!

Dusunsene gozunu kapatip ali agaoglunun yatakta banka cuzdani fantezisi icin her yerine para skstiriyor sonra o konusmayi bilmeyen herif gelip duzuo ajsbdbdb
Parayla bi iskenceye nasil katlanilabilir.
Zengin ve sevmedigin biriyle birlikte olup genc soforune nasil verebilir bi insan jansbnsjsjs adaletin kirilma noktasi bu majsnsjdj ne demek zenginse iyidir olm!
hem zengin hem yakışıklı olanı bana katil vibeı veriyo abi böylesi iyi...... denge önemli.....

hem zengin hem yakışıklı olanı bana katil vibeı veriyo abi böylesi iyi...... denge önemli.....
Ama gel gorki umitcan uygun vibesi daha tehlikeli, sonucta oda zengin ve cirkin. Zengin yakisikli en fazla duygularin katili olur.

daha kötüsü de var, dubai'li çirkin arap milyarder iş adamları youtube, instagram, tiktok vs. fenomeni kızlara gecelik yüksek miktarda para karşılığı kölesi yapıp ağzına sıçıyorlarmış. bizim türk sosyal medya fenomeni bir kadın da varmış hatta aralarında. bir fenomen de video görüntüleri ortaya çıkınca intihar etmişti.

Geri