Stockholm Sendromu
Elmas Üye
konu nereden nereye geldi ya... gittikçe de iğrençleşiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geriliyorum nyccim. geriyorlar beni.....Gülüp gülüp aniden ciddilesmen beni benden alıyor stock
Realist söylemlerde bulunalım arkadaşlar, yakışıklı değilse tanışan ve konuşan çok az insan vardır.
Kişilerde ilk dikkat ettiğimiz şey dış görünüş olabiliyor sonrasında detaylara inmeye başlıyoruz.![]()
Vermiyorum vazgeçtiğim oldu.peki detaylara indikten sonra, aradığınız o derinlik, incelik, zeka yoksa çirkine şans veriyor musunuz?
Vermiyorum vazgeçtiğim oldu.Ama ilk görüşte dış görünüşe bakıyorum.
Gözümde canlandıramadım desem? :dpeki çirkin ama karizmatik?
ben katılmıyorum. yüz güzelliğinden ziyade yaydığı enerjiye ve aurasına odaklanırım daha çok. bir duruş olur, bakış olur, gülüş olur vs. ilk izlenimim bunların üzerine yoğunlaşır. sonrasında da giyimine, kuşamına, kişisel bakımına verdiği öneme bakarım. erkek sayısının yüksek olduğu bir ortamda çalıştığım için yüz güzelliğinin, bu saydıklarımın çok gerisinde kalıyor olduğuna inanın, inanna hanım.dlkfgRealist söylemlerde bulunalım arkadaşlar, yakışıklı değilse tanışan ve konuşan çok az insan vardır.
Kişilerde ilk dikkat ettiğimiz şey dış görünüş olabiliyor sonrasında detaylara inmeye başlıyoruz.![]()
kısmetse olur cansel?... sen misin?....çirkin erkek iyidir diyenlerin hepsi yalancı inanmayın. eğer öyle olsaydı hamamböceklerini de severdiniz uğurböceklerini sevdiğiniz gibi.
kısmetse olur cansel?... sen misin?....
Gözümde canlandıramadım desem? :d
tam çirkin erkek tripleri bunlar.dlkfj neyse konu başlığı ''çirkin erkek iyidir'' de yırtıyorsun.......iskandinav erkekleri türk kızlardan daha güzel deyip ortalığı karıştırasım var.
ne var ya? sohbet ediyoruz.dlgfjdg@Stockholm Sendromu amca oğlu sen hayırdır şalsjdkşsad
yaa bıraak, gelmiş orada yok aura yok ortama yaydığı koku bilmem çorabının rengi şlasskldşsane var ya? sohbet ediyoruz.dlgfjdg
tam çirkin erkek tripleri bunlar.dlkfj neyse konu başlığı ''çirkin erkek iyidir'' de yırtıyorsun.......