Çirkin erkek iyidir

Konu sahibi son olarak 711 gün önce görüldü
Realist söylemlerde bulunalım arkadaşlar, yakışıklı değilse tanışan ve konuşan çok az insan vardır.
Kişilerde ilk dikkat ettiğimiz şey dış görünüş olabiliyor sonrasında detaylara inmeye başlıyoruz. :)

Realist söylemlerde bulunalım arkadaşlar, yakışıklı değilse tanışan ve konuşan çok az insan vardır.
Kişilerde ilk dikkat ettiğimiz şey dış görünüş olabiliyor sonrasında detaylara inmeye başlıyoruz. :)

peki detaylara indikten sonra, aradığınız o derinlik, incelik, zeka yoksa çirkine şans veriyor musunuz?

çirkin erkek iyidir diyenlerin hepsi yalancı inanmayın. eğer öyle olsaydı hamamböceklerini de severdiniz uğurböceklerini sevdiğiniz gibi.

ben katılmıyorum. yüz güzelliğinden ziyade yaydığı enerjiye ve aurasına odaklanırım daha çok. bir duruş olur, bakış olur, gülüş olur vs. ilk izlenimim bunların üzerine yoğunlaşır. sonrasında da giyimine, kuşamına, kişisel bakımına verdiği öneme bakarım. erkek sayısının yüksek olduğu bir ortamda çalıştığım için yüz güzelliğinin, bu saydıklarımın çok gerisinde kalıyor olduğuna inanın, inanna hanım.dlkfg

iskandinav erkekleri türk kızlardan daha güzel deyip ortalığı karıştırasım var.

tam çirkin erkek tripleri bunlar.dlkfj neyse konu başlığı ''çirkin erkek iyidir'' de yırtıyorsun.......

ahahaha, neyse ki ben çirkin değilim elim yüzüm düzgün. gittiğim her yerde hatunlar tarafından sürekli gözle tacize uğruyorum onlar da haklı şimdi yakışıklı, tatlı çocuğum, kız olsam ben de kendime aşık olurdum ahfjdskfdjks.

Geri