Çirkin erkek iyidir

Konu sahibi son olarak 710 gün önce görüldü
kısmet bu işler tabii ama bebeksi güzelliğimin yanında çirkin bir erkek olması beni bir hayli üzer... hele ciddi bir ilişkiye dönüşürse ve bu adamla bir üretim operasyonumuz olacaksa ı-ıh. doğan yavrumdan allah esirgesin ama tiksinmek istemem, babasına çekerse sütüm kesilir çocuğu da besleyemem bunlar hoş şeyler değil. o yüzden doğru yatırımlar yapın. mesela edis çok çirkin bi adam ama çirkin karizması denen bir şey de var, baktınız çirkinsiniz oradan yürüyün dostlarım.

cunku elinde ne bir kozu nede aklınızın kalacagi bir durum söz konusudur.
guzel kadinlarda da boyledir.
guzellik/yakisiklilik/cekicilik tabi bunlar goreceli
yani dunya uzerinde karar kilinmis klasik yakisikli surati ya da guzel kadin surati var tabi ama guzel/yakisikli olani kontrol etmek zordur cunku elinde kozu vardir.

ben çirkin olsam yeminle disari cikmam kendimi odama kapatirdim asosyal hayat sürerdim

Müzede dolanir iken,heykellerin karsisinda durunca,bir ona bakarim bir heykele..
Heykele kacarim..

Konuyu yazanın obezite sorunu var bi de mavi gözlü kaslı bi platanoği sanirim.
Testosteron sağ olsun, erkekleri estetiksel gelişimde cerraha gerek kalmadan daha avantajlı kılıyor fakat bi kız çirkinse ne kadar gyme giderse gitsin bi yere kadar kar ediyor. Öyle ki bu sebeple bodybuildinge bk atmış yazaramiz. Neyse.. evet dış görünüş kimine göre önemsiz bile fakat bunu önemsemeyeler de tembelleri,aptallari sevmiyo kizlar.
Şimdi bırak o cikolatayi ve yatağından kalk.

Son düzenleme:
Paraliysa bir de mükemmeldir dimi skfjks

Neyse ne diyorlardı
Herkesin sevdiği kendine güzel gelirmiş

Konuyu yazanın obezite sorunu var bi de mavi gözlü kaslı bi platanoği sanirim.
Testosteron sağ olsun, erkekleri estetiksel gelişimde cerraha gerek kalmadan daha avantajlı kılıyor fakat bi kız çirkinse ne kadar gyme giderse gitsin bi yere kadar kar ediyor. Öyle ki bu sebeple bodybuildinge bk atmış yazaramiz. Neyse.. evet dış görünüş kimine göre önemsiz bile fakat bunu önemsemeyeler de tembelleri,aptallari sevmiyo kizlar.
Şimdi bırak o cikolatayi ve yatağından kalk.

He?

ben de önceden ''çirkin seviyorum çirkin, çirkin, çirkin'' diye dolanıyordum ama meğer şansıma çirkin denk düşüyormuş.... allahım şansımı döndürmüş de sewgilimle karşılaştırmış.. maşallah elhamdülillah... içimi titretiyorsun aşkım...

EPdv2bGXkAAj9Dv.jpg
ben buradan dewam.........

Bir emare anasözü.. yakışıklı görünce kaç.. bilenler bilir shsjsj

Ben paraya bakarım demiyor. Çirkin erkek iyidir diyor. Bazı kadınların kendini kandırmalarına hayranım.

Geri