Stockholm Sendromu
Elmas Üye
hocama ne takacaklarsa bana da ondan taksınlar....Ben biraz daha bekleyip retina taraması taktıracağım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocama ne takacaklarsa bana da ondan taksınlar....Ben biraz daha bekleyip retina taraması taktıracağım
Haziran 2023 kadar gitmez .son kurşunu atıyorlar . Herkese mavi boncuk .aşı olmayanlara turkovak .memura işçiye herkese para yetmezse para bas .kasada para yok .hep karşılıksız para . Belki yapılan zamlari dove döve geri çektirip , yaşa tayyip dediptirip erken seçime gidecekler ekonomi battı .herşey battı.Ya @Manisa pomak
Neden aklı başında şeyler yazmaya çalışıyorsun ki.
Ya memleket koca bir tımarhane.
Adam faiz dedi nas dedi gitti ucu sonsuza ulaşan faiz verdi.
Yüksek kur dedi rekabet dedi ithalatçı da konturpiyede kaldı. Riski fiyatlayan çarşı pazar fiyatı da geri gelmedi üstelik. Ne yani ekmek 1.5 lira mi olacak tekrar.
Velhasil boşver. Salla gitsin zaten son 6 ay herşey için.
O zata oy verenin aklını sorgulamak gerek.Erdogana da oy vermeyin
Devletle değil tek adam ile, AKP ile.Pomak dikkat et kendine devletle fazla uğraşma
Abi fena mı olurdu Marmaray’a akbil yerine çipi okutup binsek? Hatta kredi kartı, ehliyet ve kimliği de çipe aktardıktan sonra acayip bir rahatlık sağlanırdı.ciddi bir şekilde bir zararı olacağını düşünmüyorum çip takilmasinin, hatta tolga ozuyguru izleyebilirsiniz kendi calismalsri için vucuduna çip taktırmış bir arkadaştır.
mesele izlenmekse eğer gecmis olsun.