Çip taktirmayan otobüse binemez!

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
Abi fena mı olurdu Marmaray’a akbil yerine çipi okutup binsek? Hatta kredi kartı, ehliyet ve kimliği de çipe aktardıktan sonra acayip bir rahatlık sağlanırdı.

Bir de milletimiz gelişmekten korkuyor. Yoksa mesele kişisel veri falan değil. Öyle olsa Yemeksepeti sağ olsun 8-10 defa verilerimizi kaptırdı. Birisi de çıkıp bir şey demedi.
abi bizim ülkede o çipi hekler bizi bile çalarlar.
ancak bu tolga ozuygurun videolarını izlerken bunun çok kolaylık sağlayacak bir sistem olduğunu düşünmeye başladım, akıllı kapıya entegre edilmesi dahi bana kolaylikmis gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: glu
Çünkü 3. Dünya ülkesiyiz .ameleyiz. ucuz işçiyiz. Deney faresiyiz. Hıyar gösterseler tuz lazım mi diyen öküz cinsiyiz

Ekli dosyalar

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--1810635955.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--1810635955.jpeg
    113.8 KB · Görüntüleme: 2
zamaninda çip olayina komplo teorisi diyenler
şimdi ise : çip taktirin yaw bişicik olmaz rahat olun bi kac kişi taktirmis zaten bi zararini gormemisler jsjsjsjjsjsjssjsjsjsajajajszjsjsjsjsjsjs

Ayıptır söylemesi. Bu çip mahremiyeti özel hayatı bitirecek tuvalettesin .banyodasin .hanımınla birliktesin .senin ne yaptığını görecekler .sinema gibi seni izleyecekler .begenmezlerse copu sokacaklar

Son düzenleme:
Ayıptır söylemesi. Bu çip mahremiyeti özel hayatı bitirecek tuvalettesin .banyodasin .hanımınla birliktesin .senin ne yaptığını görecekler .sinema gibi seni izleyecekler .begenmezlerse copu sokacaklar
Abi yanlış anlama da izleme fırsatları olsa neden seni izlesinler? Yani bu çip herkese takılacak. Senin izleme fırsatın olsaydı seni mi izlerdin?

Abi yanlış anlama da izleme fırsatları olsa neden seni izlesinler? Yani bu çip herkese takılacak. Senin izleme fırsatın olsaydı seni mi izlerdin?
düşünsene milyon dolar harcıyorsun sistem kuruyorsun, planlar yapıyorsun, teoriler üretiliyor yaptıkların üzerine ve dünya çalkalanıyor.
sen ne yapıyorsun? manisanin bir köyünden sade vatandaş pomağı izliyorsun.
vizyonunu s. demezler mi adama sjjskjs

Zaten senin neler yaptığını, gelecekte neler yapabileceğini, hangi görüşe bağlı olduğunu, yakın gelecekte hangi partiye oy vereceğini, internette nerelerde gezdiğini, buna bağlı olarak ilgilerini, hobilerini, yaptığın seyahatleri, aylık, yıllık kazancını, bankadaki paranı, yastık altındaki altınını vs vs. kısaca donunun rengine kadar biliyorlar..
Big datalarda sizinle ilgili tüm veriler bulunuyor. Dünya'nın en önemli veri ambarı yazılımları Amerika'dan closed source olarak ithal ediliyor. Yani çok da şeetme, sandığın kadar anonim değilsin.

Son düzenleme:
Herkesin birbirlerini izlemesi bir dereceye kadar kötü .ileri aşaması devletin özel hayatını bilmesi kontrol etmesi. Kölelik sistemi .demokrasi de az da olsa bir özgürlüğün özel hayatın .tercihin var .bu yönetimde tamamen kölesin

Zaten senin neler yaptığını, gelecekte neler yapabileceğini, hangi görüşe bağlı olduğunu, yakın gelecekte hangi partiye oy verdiğini, internette nerelerde gezdiğini, buna bağlı olarak ilgilerini, hobilerini, yaptığın seyahatleri, aylık, yıllık kazancını, bankadaki paranı, yastık altındaki altınını vs vs. kısaca donunun rengine kadar biliyorlar..
Big datalarda sizinle ilgili tüm veriler bulunuyor. Dünya'nın en önemli veri ambarı yazılımları Amerika'dan closed source olarak ithal ediliyor. Yani çok da şeetme, sandığın kadar anonim değilsin.
Demokrasi de azsa olsa bir özgürlüğün var .burda r
Tamamen devletin bir avuç azınlığın kölesisin

Tayyibe benim bedenim benim tercihim .benim hayatım benim ozelim. .kürtajda olurum şarap da içerim diye demokraside itiraz edebiliyorsunuz. Bu çip rejiminde şarap şişesini bir yerinize sokarlar demokrasi yok .seçim yok .kore modeli .Devlet başkanı gülunce herkes gülüyor .ağlayinca herkes ağlıyor .. Diktatör faşist rejimi .yat deyince yat kalk deyince kalk .

Geri