Çip taktirmayan otobüse binemez!

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
Ben biraz daha bekleyip retina taraması taktıracağım
hocama ne takacaklarsa bana da ondan taksınlar....

54757.jpg

Millet düşuk faizle 3 , 6,9 aylik vade ile MERKEZ bankasına borç vermez .kriptoya borsaya yatırın daha çok kazanır .

Hem faizi düşürecem diyor - hem gelin faize yatırın diyor yüzde 30 50 olsa belki verir. Yüzde 10 8 ile gelmez.kripto ile daha çok kazanır

Ya @Manisa pomak
Neden aklı başında şeyler yazmaya çalışıyorsun ki.
Ya memleket koca bir tımarhane.
Adam faiz dedi nas dedi gitti ucu sonsuza ulaşan faiz verdi.
Yüksek kur dedi rekabet dedi ithalatçı da konturpiyede kaldı. Riski fiyatlayan çarşı pazar fiyatı da geri gelmedi üstelik. Ne yani ekmek 1.5 lira mi olacak tekrar.

Velhasil boşver. Salla gitsin zaten son 6 ay herşey için.

otobüs almanın vakti gelmişti zaten, iyi oldu.

Inanmadin insani sevdigime..

Ya @Manisa pomak
Neden aklı başında şeyler yazmaya çalışıyorsun ki.
Ya memleket koca bir tımarhane.
Adam faiz dedi nas dedi gitti ucu sonsuza ulaşan faiz verdi.
Yüksek kur dedi rekabet dedi ithalatçı da konturpiyede kaldı. Riski fiyatlayan çarşı pazar fiyatı da geri gelmedi üstelik. Ne yani ekmek 1.5 lira mi olacak tekrar.

Velhasil boşver. Salla gitsin zaten son 6 ay herşey için.
Haziran 2023 kadar gitmez .son kurşunu atıyorlar . Herkese mavi boncuk .aşı olmayanlara turkovak .memura işçiye herkese para yetmezse para bas .kasada para yok .hep karşılıksız para . Belki yapılan zamlari dove döve geri çektirip , yaşa tayyip dediptirip erken seçime gidecekler ekonomi battı .herşey battı.

Milliyetçilere turkculere destan sultan alparslan .islamcilara sultan abdülhamit diriliş.. bas mühüru üç hilale ampule. Yersen

Daha da neler. Kobaya döndürmek amaçları anlaşılan.
Çok isteyen gani gani taksın.

klaymekse bak her masada var her duruma uyuyor

Zinhar binmem otobüse::/ Zaten kıl oluyorum son zamanlarda…

Ya gençler ne kastınız ya, alkol var, sigara var, stres var, sabahları bağça simit var, her bi halt var. Çipe gelince meh xd

ciddi bir şekilde bir zararı olacağını düşünmüyorum çip takilmasinin, hatta tolga ozuyguru izleyebilirsiniz kendi calismalsri için vucuduna çip taktırmış bir arkadaştır.
mesele izlenmekse eğer gecmis olsun.

ciddi bir şekilde bir zararı olacağını düşünmüyorum çip takilmasinin, hatta tolga ozuyguru izleyebilirsiniz kendi calismalsri için vucuduna çip taktırmış bir arkadaştır.
mesele izlenmekse eğer gecmis olsun.
Abi fena mı olurdu Marmaray’a akbil yerine çipi okutup binsek? Hatta kredi kartı, ehliyet ve kimliği de çipe aktardıktan sonra acayip bir rahatlık sağlanırdı.

Bir de milletimiz gelişmekten korkuyor. Yoksa mesele kişisel veri falan değil. Öyle olsa Yemeksepeti sağ olsun 8-10 defa verilerimizi kaptırdı. Birisi de çıkıp bir şey demedi.

Geri