Cinlerin varlığına inanırmısınız.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Cinler veya periler varmıdır

• Evet var

Kullanılan: 10 58.8%
  • Hayır yok

Kullanılan: 7 41.2%
  • Saçma..

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
REM uykusu sırasında beyin bazen birden uyanıyır, ancak bu uyanma kaslarda olmaz. Kaslar felç durumunda kalır ve beynin uyanıklığına eşlik edemez. Uyanan kişi sanki vücudunun üzerinde biri oturmuş ya da ağırlık çökmüş gibi hisseder.iste buna da Karabasan denir...

Bilim herseyi acikliyor.. korkmayin relax

Valla ben de gelmeyince hasretini çekiyordum. Bugün gelir herhalde bu muhabbetin uzerine. Neyse çok da seyapmiyim.

Bende sadece ramazan aylarında gelirdi tesadüf mü sırt üstü yatma tavsiyem ben hem odadaki lambaya bakardım kuru kafa kanatlı her gece görürdüm vesvese gibi d: olinda duymasın

Bende sadece ramazan aylarında gelirdi tesadüf mü sırt üstü yatma tavsiyem ben hem odadaki lambaya bakardım kuru kafa kanatlı her gece görürdüm vesvese gibi d: olinda duymasın
Ahah o ne asdfgh ben öyle bir şey girmedim sadece uyku felci gibi konusamiyor, kibirdayamiyordum ama uyanik olduğumu düşünüyordum. Cismani bir şey görmedim yani. Seninki tarzi şeyleri görmeyi birakali uzun zaman oldu. :)

Musluman olan birinin bu konuyu tartismasi ne kadar gereksizse, musluman olmayanin da sormasi ve tartismasi o kadar gereksizdir.

REM uykusu sırasında beyin bazen birden uyanıyır, ancak bu uyanma kaslarda olmaz. Kaslar felç durumunda kalır ve beynin uyanıklığına eşlik edemez. Uyanan kişi sanki vücudunun üzerinde biri oturmuş ya da ağırlık çökmüş gibi hisseder.iste buna da Karabasan denir...

Bilim herseyi acikliyor.. korkmayin relax
Uyanmis mi oluyoruz yani? Bir ara bagirarak kalkmistim ve ablam sakinleştirmeye calisirken ruyaydi diye ben hayir gerçekti uyaniktim diye zirlamistim. Demek uyanigiz, bilmiyordum bunu.

Valla bana hiç olmadı öyle şeyler, aman yarebbi.

Evet ben üç harfli gördüm, hissettim vs.
Yazmak istemiyorum hele de bu gece daha yazarken bile ürperdim.
Odada tekim Allah cezanı verecek yabani.

Uyanmis mi oluyoruz yani? Bir ara bagirarak kalkmistim ve ablam sakinleştirmeye calisirken ruyaydi diye ben hayir gerçekti uyaniktim diye zirlamistim. Demek uyanigiz, bilmiyordum bunu.

Beyin uyanmistir. Cevrenin farkindasindir .fakat vucut beyine eslik edememis uyku halinde kalmistir. Bu sok etkisi beynin hayaller uretmesine sebep olur.. oyle ki size o anda yaklasan gercek birisini cok degisik korkutucu birseymis gibi algilayabilirsiniz vs

Dua edin bebitolarim bir şey olmaz inşallah. :D

Baykuşum var da.
Perde oynasa çığlık atarım.
Aslında hava akımından oluyor hepte şu başlıktan sonra korkarım.
Bulanık s*çma ihtimalim var mutlu musun [emoji14]

Baykuşa allah sabır versin sana bişey olmaz yinede uykun kaçarsa Nihat hocayı ara telefondan seansa geçsin korku herşeyi yaptırır

Kolu bacagi yorganin altına iyice saklamayi unutmayin.

450px-Elektromanyetik_Tayf_TR.jpg

Gördüğüm-görebileceğim her şey o skalanın içinde, görebilme yetim o tayf aralığında sınırlı, cinler orada olsaydı çoktan görmem gerekirdi, görebildiğim maddesel dünyanın dışında olduğunu varsaysak bile beni ilgilendirmiyor.

Zihnimde oluşturduğum metafizik bir varlıktan acaba var mıdır diye ömür boyu soru işaretiyle yaşayıp korkmaktansa, olmadığını kabullenir ona inanırdım.

İnançsız biri olarak bu soruları inançsızlığa geçiş evresinde kabul gördüğüm cevapları usa vurarak tozlu raflarıma kaldırdım.

İnançlı dönemden kalma izler ile madalyonun diğer yüzünü deneyimledikten sonra bu tarz soyut korkuların artık hiçbir anlam ifade etmediğini farkediyorsunuz ve daha önce düşündükleriniz- hayal ettikleriniz bir masalmış gibi hissettiriyor, etrafınızdakiler bu ve benzeri konulardan bahsederken garip karşılıyorsunuz vesaire.

450px-Elektromanyetik_Tayf_TR.jpg

Gördüğüm-görebileceğim her şey o skalanın içinde, görebilme yetim o tayf aralığında sınırlı, cinler orada olsaydı çoktan görmem gerekirdi, görebildiğim maddesel dünyanın dışında olduğunu varsaysak bile beni ilgilendirmiyor.

Zihnimde oluşturduğum metafizik bir varlıktan acaba var mıdır diye ömür boyu soru işaretiyle yaşayıp korkmaktansa, olmadığını kabullenir ona inanırdım.

İnançsız biri olarak bu soruları inançsızlığa geçiş evresinde kabul gördüğüm cevapları usa vurarak tozlu raflarıma kaldırdım.

İnançlı dönemden kalma izler ile madalyonun diğer yüzünü deneyimledikten sonra bu tarz soyut korkuların artık hiçbir anlam ifade etmediğini farkediyorsunuz ve daha önce düşündükleriniz- hayal ettikleriniz bir masalmış gibi hissettiriyor, etrafınızdakiler bu ve benzeri konulardan bahsederken garip karşılıyorsunuz vesaire.
İnsanlar inandıklarına bağlıdır inanç bu vazgeçirmek zordur

Yabani Bilirim, öyle bir niyetim yok zati şahsım adına yorumum, tavsiye mahiyeti taşımıyor anlatım biçiminden bu çıkarımı yaptınız herhalde.

Senelerce inşaa edilmiş inancı bir başkası vazgeçiremez zaten.

Bir kaç tane cinim var sevmediğim insanlara gönderiyorum bir süre sonra geri çekiyorum, cinlerimle mutlu yaşıyoruz :o

İsteyen varsa cin gönderilir

Lütfen irtibata geçin ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri