Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnsanı ikilemde bırakmak, hayır derken aslında biraz daha ısrar edilmesini beklemek. Cilve böyle bir şey değil mi?ne alaka abicim
Akıllı insanın hâli başka tabiBence cilveli değil, tadında naz yapmayı bilip kovalanan kadinlar daha çok seviliyor.. -_-
değil. o daha naz gibiİnsanı ikilemde bırakmak, hayır derken aslında biraz daha ısrar edilmesini beklemek. Cilve böyle bir şey değil mi?
Cilve çarpık bacağı bile sütun yapar.Bu konuya @climax i çağırın
Seçim bitti yeter onun yorumlarına ihtiyaç var
Sanırım biraz gerçek duyma zamanı
Yok biri cilve bilmez öteki anlamaz
Uzun bacaklı kadın kucağınıza otursa hanginiz başım ağrıyor der ki?
Anladım. Cilve nasıl oluyor peki sende var mı mesela? Mümkünse biraz yapsana ögrenmiş olalım.değil. o daha naz gibi
konumuz yapay tavırlar mı? cilve fıtrattan gelir erkeğin yüreğini eritir, sevgisini kabartır. hem seven sevilen kadın cilveli olur...Kadının bir erkeği etkilemek için gösterdiği yapay tavırlar bana her zaman anlamsız gelmiştir.
Cilve için eriyecekse hiç erimese de olur. Gerçek anlamda çekim oluştuğu takdirde bu tip davranışlara gerek yoktur. Erkeğin zaaflarını kullanma çabasını kendi adıma doğru bulmuyorum ve etrafta böyle davranan çok sayıda kadın ve beraberinde bu tuzaklara düşen de erkek var.konumuz yapay tavırlar mı? cilve fıtrattan gelir erkeğin yüreğini eritir, sevgisini kabartır. hem seven sevilen kadın cilveli olur...
Gelinlik kiğılıdan alınabilinir…. Tek taş da ister bunlartatlı dili hallederiz de cilve çok başka bi şey ama gizli cilve diye bir şey var bence… öyle herkes anlayamaz, sadece sevdiğimize özel çıkan bi şey. varsın dışardan krampon da giyiyor musun desinler…. gelinliği kiğılı’dan mı alacaksın desinler…
www.instagram.com
pardon? sen ne cesaretle benle böyle konusabiliyosun?midemi bulandırdın şu an lütfen bana yanıt bile vermeAnladım. Cilve nasıl oluyor peki sende var mı mesela? Mümkünse biraz yapsana ögrenmiş olalım.
seninle cilveye bakış açımız farklı, sen ilk tanışma evrelerinden bahsediyorsun ben ilişki içerisinden o yüzden de anlaşamıyoruz... bu kadar uzun yazmasaydın öğütlerim/ödevlerim panoma asacaktım : )Cilve için eriyecekse hiç erimese de olur. Gerçek anlamda çekim oluştuğu takdirde bu tip davranışlara gerek yoktur. Erkeğin zaaflarını kullanma çabasını kendi adıma doğru bulmuyorum ve etrafta böyle davranan çok sayıda kadın ve beraberinde bu tuzaklara düşen de erkek var.
Doğal çekim oluşmuyorsa ne yaparsan yap bir süre idare eder ve sonrası da fiyaskodur.
Her kadının cilvesine kapılan erkek ise güçlü karakterde olmadığı gibi kadınlar tarafından kullanılmaya müsait demektir.
Kadınların fıtratında böyle bir şey yok ancak çevrede gördükçe etkili bir silah olarak kullanmaya çalışanlar çıkabiliyor.
Soruya göre cevap yazdım çünkü soru genel anlamda sorulmuş.seninle cilveye bakış açımız farklı, sen ilk tanışma evrelerinden bahsediyorsun ben ilişki içerisinden o yüzden de anlaşamıyoruz... bu kadar uzun yazmasaydın öğütlerim/ödevlerim panoma asacaktım : )
lefty doğal cekim cilveli kadının doğasından kaynaklı olarak da olusabilir.. bu da yapay olmaz.. karakteri odur. sonrası da fiyasko değildir emin olabilirsin<3 yalnızca erkeğin zaafını kullanmak icin yapılan cilve zaten doğal değildir sırıtır ve yakısmaz da. bu biraz icten gelen bi sey yani.. o yüzden seni fingirdeyen üyelerin dışında tutmuştum hdlfjCilve için eriyecekse hiç erimese de olur. Gerçek anlamda çekim oluştuğu takdirde bu tip davranışlara gerek yoktur. Erkeğin zaaflarını kullanma çabasını kendi adıma doğru bulmuyorum ve etrafta böyle davranan çok sayıda kadın ve beraberinde bu tuzaklara düşen de erkek var.
Doğal çekim oluşmuyorsa ne yaparsan yap bir süre idare eder ve sonrası da fiyaskodur.
Her kadının cilvesine kapılan erkek ise güçlü karakterde olmadığı gibi kadınlar tarafından kullanılmaya müsait demektir.
Kadınların fıtratında böyle bir şey yok ancak çevrede gördükçe etkili bir silah olarak kullanmaya çalışanlar çıkabiliyor.
Olabilir elbette ve benim itirazım da bu durumu belli bir amaca yönelik kullanma çabasında olanlara yönelikti.lefty doğal cekim cilveli kadının doğasından kaynaklı olarak da olusabilir.. bu da yapay olmaz.. karakteri odur. sonrası da fiyasko değildir emin olabilirsin<3 yalnızca erkeğin zaafını kullanmak icin yapılan cilve zaten doğal değildir sırıtır ve yakısmaz da. bu biraz icten gelen bi sey yani.. o yüzden seni fingirdeyen üyelerin dışında tutmuştum hdlfj