Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen künefe gibisin bir yanın Halep’te bir yanın Antep’te..Ben değilmişim…
Dozunda her şey güzel bence deCilve çarpık bacağı bile sütun yapar.
Tüm hataları örter.
Kapıları açar.
Rakiplerin önüne geçirir.
Ama hakkını vermek devamını getirmek gerekir.
Cilveyi yapıp naza çekersen senden kötüsü olmaz. Lanetlenirsin.
Yanlış anlaşılma oldu heralde. Bu hiç de cilve gibi durmuyor. daha çok beni terslemeye ve susturmaya çalışmışsın gibi hissettim yazdıklarını okuyunca. En iyisi ben konuyu bu işlerden anlayan birine danışayım.pardon? sen ne cesaretle benle böyle konusabiliyosun?midemi bulandırdın şu an lütfen bana yanıt bile verme
Konuya el atıp cilve tanımı yapmanın vakti geldi sevgili W çünkü herkesin tanımı kendine göre olunca yanlış anlaşılma yaşanıyor.Siz nasil odunlarsiniz acaba. Cilvenin tanimini bile bilmiyorsunuz.
Lefty hanimcim esinizle konusunca ses tonunuz degisiyor, bir takim sirin hallere burunuyorsaniz bu bi nevi cilvedir.....Konuya el atıp cilve tanımı yapmanın vakti geldi sevgili W çünkü herkesin tanımı kendine göre olunca yanlış anlaşılma yaşanıyor.
Başlıktaki çoğu yorum, ikili ilişkiler / sevgi üzerine yapılmış fakat benim bahsettiğim ise bazı kadınların 'cilve' adı altında erkeği kullanma çabasına yönelikti.Lefty hanimcim esinizle konusunca ses tonunuz degisiyor, bir takim sirin hallere burunuyorsaniz bu bi nevi cilvedir.....
cilveli kadına güven duymuyorum ben, kusura bakmasın.
bana yapan herkese yapar.
ağır oturaklı kadın her zaman daha çok ilgimi çekiyor.
Kadın -Dişi cilveli olur doğasında vardır. Değilse kadın değil adamdır o. Devremdir, bromdur, biraderdir.Kadının bir erkeği etkilemek için gösterdiği yapay tavırlar bana her zaman anlamsız gelmiştir.
Kadının doğasında cilve yoktur çünkü kadın doğası gereği seçici olandır.Kadın -Dişi cilveli olur doğasında vardır. Değilse kadın değil adamdır o. Devremdir, bromdur, biraderdir.
Uyandırayım dedim
Herkese yapiyorsa onun adı cilve degil baska bir şey olur ,p