Cilveli kadınlar daha mı çok seviliyor?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Cilveli kadın olmak genel bir tavırsa problem. Değilse bunu zaten yalnızca muhatabınız biliyordur bu da gayet normal bir durum.

Cilvesiz kadın şerbetsiz baklava benzer yersin ama tat alamazsın..

yerinde bu dozu ayarlayıp sunabiliyorsa
harika olur taptatlı şey seni

"deli kıza cilve yap demişler gitmiş osurmuş"
ne istediğini bilmek gerek

Cilve çarpık bacağı bile sütun yapar.
Tüm hataları örter.
Kapıları açar.
Rakiplerin önüne geçirir.
Ama hakkını vermek devamını getirmek gerekir.
Cilveyi yapıp naza çekersen senden kötüsü olmaz. Lanetlenirsin.
Dozunda her şey güzel bence de

pardon? sen ne cesaretle benle böyle konusabiliyosun?midemi bulandırdın şu an lütfen bana yanıt bile verme
Yanlış anlaşılma oldu heralde. Bu hiç de cilve gibi durmuyor. daha çok beni terslemeye ve susturmaya çalışmışsın gibi hissettim yazdıklarını okuyunca. En iyisi ben konuyu bu işlerden anlayan birine danışayım.

Yalancıları da çok seviyorlar. Ayak üstü 40 yalan söyleyin, sizden sevileni olmaz…

aklima yine o geldi cilve yapmadigi kimse kalmismidir acaba okadar yalniz ki.. okadar belli edioki uzuluom shshsh

Lefty hanimcim esinizle konusunca ses tonunuz degisiyor, bir takim sirin hallere burunuyorsaniz bu bi nevi cilvedir.....
Başlıktaki çoğu yorum, ikili ilişkiler / sevgi üzerine yapılmış fakat benim bahsettiğim ise bazı kadınların 'cilve' adı altında erkeği kullanma çabasına yönelikti.

"daha cok" sevildiginden degil, ama kesinlikle dikkat ceker. mutlu, guleryuzlu ve cilveli kadinlar, akilli veya zeki bile olmasina gerek yok, her zaman sevilir ve ilgi ceker

Kadın -Dişi cilveli olur doğasında vardır. Değilse kadın değil adamdır o. Devremdir, bromdur, biraderdir.
Uyandırayım dedim
Kadının doğasında cilve yoktur çünkü kadın doğası gereği seçici olandır.
Cilve tarzı davranışlar sonradan edinilmiş / öğrenilmiş davranış kalıplarıdır.

Doğal olarak çekici bir kadının hiçbir davranış kalıbına ihtiyacı yoktur.

Toplumda kadının erkeği etkilemek için çaba sarf etmesi gerektiği algısı yaratılıp, doğasının tamamen dışında davranmaya teşvik edilir oldu. Tabii ki bu durum da çoğu erkeğin işine geliyor çünkü böylece erkek "seçilen" yerine "seçen" konumuna gelmiş oluyor.

İnsan doğasına ben sadece bilimsel açıdan bakar ve sonradan eklenen toplumsal dayatmaları dikkate almam.

Herkese yapiyorsa onun adı cilve degil baska bir şey olur ,p

direkt yazabilirsin asifte, hafifmesrep diye ama bahsettiğim o değil.
cilveli kadın tehlikelidir, kimi nasıl tavlayacagini bilir.
nabza göre şerbet vermesini bilir manasında yani benden sonra da cilveli halı devam eder
bu benim için sikintilir diye dedim.
bu yüzden soğuk insan severim.

Örneğin Japonlardaki geyşalık kavramı bir kadına yapabilecek en büyük kötülüktür. Kadını tamamen doğal yapısının dışına çıkartıp erkeği memnun etme aracı haline getiren son derece rahatsız edici bir durumdur. Asıl ilginç olan ise bazı kadınların bu duruma gönüllü olmasıdır.

Kadın da erkek de kendi doğal yapısını bilmiyor ve davranışları ile sürekli kendiyle çelişiyor. Sonuç olarak da mutsuz ve hiçbir şeyden memnun olamayan insanlar olarak yaşamlarını devam ettirmeye çalışıyorlar.

Ne kadın erkeğe karşı zayıf olmalıdır ne de erkek kadına karşı çünkü her ikisi de doğal / biyolojik yapılarına terstir.

Geri