Cilveli kadınlar daha mı çok seviliyor?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Aramızda kalsın da, ben öyle şeyleri anlayamıyorum genelde. Veya anladığımı sandığımı da yanlış anlıyor olabilirim.

Bu konuya @climax i çağırın
Seçim bitti yeter onun yorumlarına ihtiyaç var
Sanırım biraz gerçek duyma zamanı
Yok biri cilve bilmez öteki anlamaz
Uzun bacaklı kadın kucağınıza otursa hanginiz başım ağrıyor der ki?

Bu konuya @climax i çağırın
Seçim bitti yeter onun yorumlarına ihtiyaç var
Sanırım biraz gerçek duyma zamanı
Yok biri cilve bilmez öteki anlamaz
Uzun bacaklı kadın kucağınıza otursa hanginiz başım ağrıyor der ki?
Cilve çarpık bacağı bile sütun yapar.
Tüm hataları örter.
Kapıları açar.
Rakiplerin önüne geçirir.
Ama hakkını vermek devamını getirmek gerekir.
Cilveyi yapıp naza çekersen senden kötüsü olmaz. Lanetlenirsin.

konumuz yapay tavırlar mı? cilve fıtrattan gelir erkeğin yüreğini eritir, sevgisini kabartır. hem seven sevilen kadın cilveli olur...
Cilve için eriyecekse hiç erimese de olur. Gerçek anlamda çekim oluştuğu takdirde bu tip davranışlara gerek yoktur. Erkeğin zaaflarını kullanma çabasını kendi adıma doğru bulmuyorum ve etrafta böyle davranan çok sayıda kadın ve beraberinde bu tuzaklara düşen de erkek var.

Doğal çekim oluşmuyorsa ne yaparsan yap bir süre idare eder ve sonrası da fiyaskodur.

Her kadının cilvesine kapılan erkek ise güçlü karakterde olmadığı gibi kadınlar tarafından kullanılmaya müsait demektir.

Kadınların fıtratında böyle bir şey yok ancak çevrede gördükçe etkili bir silah olarak kullanmaya çalışanlar çıkabiliyor.

tatlı dili hallederiz de cilve çok başka bi şey ama gizli cilve diye bir şey var bence… öyle herkes anlayamaz, sadece sevdiğimize özel çıkan bi şey. varsın dışardan krampon da giyiyor musun desinler…. gelinliği kiğılı’dan mı alacaksın desinler…
Gelinlik kiğılıdan alınabilinir…. Tek taş da ister bunlar

Cilve için eriyecekse hiç erimese de olur. Gerçek anlamda çekim oluştuğu takdirde bu tip davranışlara gerek yoktur. Erkeğin zaaflarını kullanma çabasını kendi adıma doğru bulmuyorum ve etrafta böyle davranan çok sayıda kadın ve beraberinde bu tuzaklara düşen de erkek var.

Doğal çekim oluşmuyorsa ne yaparsan yap bir süre idare eder ve sonrası da fiyaskodur.

Her kadının cilvesine kapılan erkek ise güçlü karakterde olmadığı gibi kadınlar tarafından kullanılmaya müsait demektir.

Kadınların fıtratında böyle bir şey yok ancak çevrede gördükçe etkili bir silah olarak kullanmaya çalışanlar çıkabiliyor.
seninle cilveye bakış açımız farklı, sen ilk tanışma evrelerinden bahsediyorsun ben ilişki içerisinden o yüzden de anlaşamıyoruz... bu kadar uzun yazmasaydın öğütlerim/ödevlerim panoma asacaktım : )

seninle cilveye bakış açımız farklı, sen ilk tanışma evrelerinden bahsediyorsun ben ilişki içerisinden o yüzden de anlaşamıyoruz... bu kadar uzun yazmasaydın öğütlerim/ödevlerim panoma asacaktım : )
Soruya göre cevap yazdım çünkü soru genel anlamda sorulmuş.:)

• Beğen
Tepkiler: Sux

lefty doğal cekim cilveli kadının doğasından kaynaklı olarak da olusabilir.. bu da yapay olmaz.. karakteri odur. sonrası da fiyasko değildir emin olabilirsin<3 yalnızca erkeğin zaafını kullanmak icin yapılan cilve zaten doğal değildir sırıtır ve yakısmaz da. bu biraz icten gelen bi sey yani.. o yüzden seni fingirdeyen üyelerin dışında tutmuştum hdlfj

lefty doğal cekim cilveli kadının doğasından kaynaklı olarak da olusabilir.. bu da yapay olmaz.. karakteri odur. sonrası da fiyasko değildir emin olabilirsin<3 yalnızca erkeğin zaafını kullanmak icin yapılan cilve zaten doğal değildir sırıtır ve yakısmaz da. bu biraz icten gelen bi sey yani.. o yüzden seni fingirdeyen üyelerin dışında tutmuştum hdlfj
Olabilir elbette ve benim itirazım da bu durumu belli bir amaca yönelik kullanma çabasında olanlara yönelikti.
Evet, kesinlikle hiç bana göre bir durum değil ve o kategori dışında bırakılmaktan çok mutlu oldum.:)

Geri