Biraz şans eseri birazda araştırarak bu hale geldiler sanırım birde yerlerini sevdilerçok seviyorum o ayrı bişeyEftelya benimkiler hemen ölüyorüzüldügüm icin cicek alamiyorum artık, nasil bakiyosun valla masallah diyim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biraz şans eseri birazda araştırarak bu hale geldiler sanırım birde yerlerini sevdilerçok seviyorum o ayrı bişeyEftelya benimkiler hemen ölüyorüzüldügüm icin cicek alamiyorum artık, nasil bakiyosun valla masallah diyim
Toprak güneş kadar çokcada ilgi önemliToprak ve güneş önemli sanırım çiçekte
Kdkdkkdkdkdkd bende tam çalmak serbestmi dicektimLAN Bİ SN SAĞ ALTTAKİ ÇİÇEĞİMİ ÇALMIŞLAR
Öpüp seviyorum ama aşık olamam çiçeğe EftelyaToprak güneş kadar çokcada ilgi önemli
Kararında sevmen yeterli ☺Öpüp seviyorum ama aşık olamam çiçeğe Eftelya![]()
Benim sevdiklerim hep erken giderler ondan galiba ciceklere de sirayet ediyo ;dBiraz şans eseri birazda araştırarak bu hale geldiler sanırım birde yerlerini sevdilerçok seviyorum o ayrı bişey
Bulunduğu ortamın yeterince nemli olmamasından kaynaklanabilirBonzaim gövdesinin tam ortasından parçalandı. Bir iki haftadır da hiç yaprak vermiyordu. Yanındaki bonzai yemyeşil oysa. Neden olabilir acaba?
Imm şeyEftelya şu arka kameranı siler misin.... anksiyetem azıyor...
Streç film ile sarmışEftelya şu arka kameranı siler misin.... anksiyetem azıyor....