Çiçek Aşkı Bambaşka

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yıllar önce ölmek üzere olan bir çiçek vardı ekerken can suyunu vermiştim çiçek yaşamaya başladı serpildi falan acaayiip mutlu olmuştum bakamam diye korkup yengeme vermiştim xd sorumluluk vermeyin bana

Yıllar önce ölmek üzere olan bir çiçek vardı ekerken can suyunu vermiştim çiçek yaşamaya başladı serpildi falan acaayiip mutlu olmuştum bakamam diye korkup yengeme vermiştim xd sorumluluk vermeyin bana
Ufaktan sorumluluk almaya başlamalısın ama gelecekte alacağın sorumluluklari düşünerek

Son düzenleme:
Ufaktan sorumluluk almaya başlamasın ama gelecekte alacağın sorumluluklari düşünerek
Ölürse çok üzülürüm
Yıllar önce su kaplumbağam vardı kıştı ay suyu soğumuş diyerek sıcak su dökmüştüm hani ısı değişimi olur da ılık su olur diye :( ne bileyim hayvanın haşlanacağını bıraktım hayvan bakmayı da çok üzülmüştüm minik gürbüz tosbağam…

Ölürse çok üzülürüm
Yıllar önce su kaplumbağam vardı kıştı ay suyu soğumuş diyerek sıcak su dökmüştüm hani ısı değişimi olur da ılık su olur diye :( ne bileyim hayvanın haşlanacağını bıraktım hayvan bakmayı da çok üzülmüştüm minik gürbüz tosbağam…
Himm demek sen sevdiklerini haşlıyorsun
Ondan bana bu tavrın anladım

Bu çiçeğe neden parlak Mustafa demişler hala anlamış değilim
20240528_095929.jpg

Minnoşum tekrar çiçek açtı 20240624_155105.jpgbacak kadar boyuyla çiçek açmış 20240624_155055.jpg

iki çiçeğim kaldı
mor olan bu sene açmadı
durun belki açar

Aslında ben de öğrenmek istiyorum bu işi. Yqz bitiminde evin taşıyacağım ve yeni evin balkonunu şöyle çiçekli böcekli bişey yapayım istiyorum. Hangi çiçekler olmali, bakımları nasıl yapılmalı falan bunlari ogrenmem gerekiyor. Hic bilmiyorum çünkü.

Aklıma getirdiniz. Yarın balkondaki çiçekleri sulayayım.

Aslında ben de öğrenmek istiyorum bu işi. Yqz bitiminde evin taşıyacağım ve yeni evin balkonunu şöyle çiçekli böcekli bişey yapayım istiyorum. Hangi çiçekler olmali, bakımları nasıl yapılmalı falan bunlari ogrenmem gerekiyor. Hic bilmiyorum çünkü.
Bakımı en kolay çiçek türü kaktüs bol bol kaktüs alın siz

Remziye çiçeği
Nasıl bi çiçek bu mın ka..arı bile yaklaşmıyor

IMG_9307.jpeg

Geri