Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ufaktan sorumluluk almaya başlamalısın ama gelecekte alacağın sorumluluklari düşünerekYıllar önce ölmek üzere olan bir çiçek vardı ekerken can suyunu vermiştim çiçek yaşamaya başladı serpildi falan acaayiip mutlu olmuştum bakamam diye korkup yengeme vermiştim xd sorumluluk vermeyin bana
Ölürse çok üzülürümUfaktan sorumluluk almaya başlamasın ama gelecekte alacağın sorumluluklari düşünerek
Himm demek sen sevdiklerini haşlıyorsunÖlürse çok üzülürüm
Yıllar önce su kaplumbağam vardı kıştı ay suyu soğumuş diyerek sıcak su dökmüştüm hani ısı değişimi olur da ılık su olur diyene bileyim hayvanın haşlanacağını bıraktım hayvan bakmayı da çok üzülmüştüm minik gürbüz tosbağam…
Bakımı en kolay çiçek türü kaktüs bol bol kaktüs alın sizAslında ben de öğrenmek istiyorum bu işi. Yqz bitiminde evin taşıyacağım ve yeni evin balkonunu şöyle çiçekli böcekli bişey yapayım istiyorum. Hangi çiçekler olmali, bakımları nasıl yapılmalı falan bunlari ogrenmem gerekiyor. Hic bilmiyorum çünkü.
Amerika çöllerine mi dönsün balkonumBakımı en kolay çiçek türü kaktüs bol bol kaktüs alın siz
Diğerleri çok narin ve sezonluk oluyor sürekli uğraşmak yenilemek bakım istiyorAmerika çöllerine mi dönsün balkonum![]()
Benimkiler daha güzel….. bi saksıda 5 çeşit çiçek büyütmüşüm ne anlatıyon ya@yatacakyerinizyok gel de çiçek gör keko.skjsdf
Kekê bu nasıl çiçek ya ilk kez görüyorum kjkjkjk