Yabani
Elmas Üye
Hiç benim olduğum yerde normal bir şey olur muKekê bu nasıl çiçek ya ilk kez görüyorum kjkjkjk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç benim olduğum yerde normal bir şey olur muKekê bu nasıl çiçek ya ilk kez görüyorum kjkjkjk
Sende haklısın xude kjkhjhHiç benim olduğum yerde normal bir şey olur mu
Ne ki adı kokarca çiçeği mi ?İsminin hakkını vermiş leş gibi kokuyor
Ekli dosyayı görüntüle 101032
Yok leş kaktüsüNe ki adı kokarca çiçeği mi ?
Kaktüs niye yetiştirilir ki ben yapmam bunu mesela kjkjYok leş kaktüsü
Zevk işteKaktüs niye yetiştirilir ki ben yapmam bunu mesela kjkj
Orkideye bende bakamıyorum ama arkadaşlarin söylediği kadarıyla saksısını değiştirmemek gerekiyormuş birde nemli ortamı seviyor mutfakta uygun bir yer varsa orda bakabilirsiniz hafta da bir daldırma yöntemi ile sulanması gerektiği yapraklarını limonlu su ile silinirse daha parlak ve dayanıklı olduğu çiçeğini dökmeden budanmaması gerektiği benimde öğrendiklerim bu kadar.. Umarım uzun süre dayanır sizinki.orkide için bir iki tüyo verirsen alırım
canım kocam cahillik edip bana çiçek almış
sırf para verdi diye biraz yaşatasım var
nasip artık :dOrkideye bende bakamıyorum ama arkadaşlarin söylediği kadarıyla saksısını değiştirmemek gerekiyormuş birde nemli ortamı seviyor mutfakta uygun bir yer varsa orda bakabilirsiniz hafta da bir daldırma yöntemi ile sulanması gerektiği yapraklarını limonlu su ile silinirse daha parlak ve dayanıklı olduğu çiçeğini dökmeden budanmaması gerektiği benimde öğrendiklerim bu kadar.. Umarım uzun süre dayanır sizinki.