Chp’nin kirli işleri…

Konu sahibi son olarak 2793 gün önce görüldü
Umarım tüm toplumu kucaklayacak partiler üstü bir aday belirlerler.
Açıklanmasını ben de merakla bekliyorum ve belki de 29 Ekim tarihi iddiası doğrudur. Bu konuda çok titiz çalışıyorlar ve en uygun olanı seçeceklerini tahmin ediyorum.

Her milli bayram bir bahanesi olan akp içinden çıkma adamı destekleyecek bir mideniz var demek. E hani bu adam cumhuriyet dusmaniydi, etmediğiniz laf kalmamıştı bu adama. Akp içinden çıkma adamlar için kırk yıllık CHP'lileri küstürdünüz. Şimdi desteklerim diyorsunuz. Nasıl bir mideniz var abi sizin

Her milli bayram bir bahanesi olan akp içinden çıkma adamı destekleyecek bir mideniz var demek. E hani bu adam cumhuriyet dusmaniydi, etmediğiniz laf kalmamıştı bu adama. Akp içinden çıkma adamlar için kırk yıllık CHP'lileri küstürdünüz. Şimdi desteklerim diyorsunuz. Nasıl bir mideniz var abi sizin
Hatem abartıyorsun bazen... Aday bile olmamış bir isim için yazdıklarına bak.

Yüz kere yazdım ve benim için isimler değil, ülkenin geleceği önemli ve asla aday olmayacak isimleri tartışmak yerine aday belli olunca konuşalım.,

Kim aday olursa ben destekleyeceğim ve bu yüzden kimse bana hakaret edemez. Cümlelerine dikkat et lütfen.

Abdullah Gül 6lı masadan aday çıkarsa oyum Muharrem İnce'nin olur çok net..

Abdullah Gül ismi ortalarda dolaşıyor diye aday gösterileceğini mi sanıyorsunuz?

İsim olarak geçse de anketlerde oy oranı çok düşük ve hiç de ihtimal dahilinde değil ancak yine üç gündür ismi dolaşmaya başladı. Bilerek yapıyorlar.

Muharrem İnce bu ülkenin geleceğidir. Hiçbir kanal konusturmuyor, konuk almıyor. Halk TV ye bile çağrıda bulundu o geceyi çıkayım anlatayım diye. Neden çıkarmadılar? Neden bu kadar korkuyorlar bu adamdan? Doğruları söyleyeceği için mi?

Umarım CHP nin müritleri bir gün gerçeği görecek ve bizi hem mevcut iktidardan hemde Chp içindeki çatlak isimlerden kurtaracak

İsim olarak geçse de anketlerde oy oranı çok düşük ve hiç de ihtimal dahilinde değil ancak yine üç gündür ismi dolaşmaya başladı. Bilerek yapıyorlar.
Mümkündür.
Ben de aday gösterileceğini düşünmüyorum. Ama olur da aday gösterilirse asla oy vermem, vicdanım rahat etmez.

Abdullah Gül demek intihar demek. Geçmişi temiz ve toplumla sorunu olmayan bir aday olmalı. Aday her kesimden oy alabilmeli, solcusu, sosyalisti, etnik kökeni farklı olanı, sağcısı, milliyetcisi, dindarı,..... oy verecek birisi olmalı.

Abdullah Gül demek intihar demek. Geçmişi temiz ve toplumla sorunu olmayan bir aday olmalı. Aday her kesimden oy alabilmeli, solcusu, sosyalisti, etnik kökeni farklı olanı, sağcısı, milliyetcisi, dindarı,..... oy verecek birisi olmalı.
Aday belli mi yoksa halen kararsızlar mı bilemiyorum ancak sanki seçim tarihi netleşse yani erken seçim olacağı düşünülüyor ve o tarih yarın açıklansa o zaman kimi söyleyecekleri belli olmalıdır. Bence adayı çoktan belirlediler.

Muharrem emmi Tayyip ağanın kötü taklitcisi. Birleştirici yeteneği yok, kavgacı ama başarısız. Zaten kendi partisini kurdu ve kendisine bu kadar güveniyorsa partisinin adayı olur. Yok öyle sövdüğün masaya gelin beni aday gösterin demek.

Muharrem İnce bu ülkenin geleceğidir. Hiçbir kanal konusturmuyor, konuk almıyor. Halk TV ye bile çağrıda bulundu o geceyi çıkayım anlatayım diye. Neden çıkarmadılar? Neden bu kadar korkuyorlar bu adamdan? Doğruları söyleyeceği için mi?

Umarım CHP nin müritleri bir gün gerçeği görecek ve bizi hem mevcut iktidardan hemde Chp içindeki çatlak isimlerden kurtaracak
Hatem in tartisirken asiri komik oldugu gercegi.

Bnm aklimda biri var ama solemem kimin aday olacagina dair Buyuk ihtimallede o kisi olcak

CHP'nin kirli işleri hâlâ devam ediyor

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, partisi adına yaptığı açıklamada, iktidar olunması halinde "HDP'ye bakanlık verebileceklerini" duyurdu.

Buna ne diyeceksin @Lefty

İyi araştır önce, yok öyle bedavacıklık. İlk seçimi kaybettiği döneme iyi bak canım. İp ucu vereyim iki bakanlık verildi.
Hiçbir bakanlık verilmedi sallama, HDP nin sözcüsü oldun çıktın amacın ne anlayamadım

Geri