Chp’nin kirli işleri…

Konu sahibi son olarak 2792 gün önce görüldü
İba senin CHP versiyonun işte. Yani sen neysen o da o. İronik olan da birbirinizi suçlamaniz. Hani bugün sana akp nin yanlışlarını göstermeye çalışıyoruz da gözlerini kapiyorsun ya. Yarın da aynısını Lefty yapacak işte. Biz de sizin zihniyetler arasında sinirden kanser olup gideceğiz.

CHP ne yaparsa yapsın Omo vok vok diye savunacak Lefty de. O zamanın şartlarında ne bekliyordunuz demiş. O gün CHP nin yaptığının aynısını bugün akp yapıyor, niye eleştiriyorsun o zaman demezler mı adama?
Sana oy verdim önce bir kalp at

İkinci Dünya Savaşı sonrası ekonomimiz ne yazık ki bitme noktasındaydı ve ABD'nin teklifi ise SSCB tehdidine karşı önemli bir adımdı. ABD bu yardımı sadece Türkiye'ye yapmadı ve daha çok sayıda ülkeye de yaptı.

İlk eklediğim bölümde her şey detaylı yazıyor ve halen art niyet arayanın kendi bileceği iştir.

İkinci Dünya Savaşı sonrası ekonomimiz ne yazık ki bitme noktasındaydı ve ABD'nin teklifi ise SSCB tehdidine karşı önemli bir adımdı. ABD bu yardımı sadece Türkiye'ye yapmadı ve daha çok sayıda ülkeye de yaptı.

İlk eklediğim bölümde her şey detaylı yazıyor ve halen art niyet arayanın kendi bileceği iştir.
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci devam ederken altılı masanın son toplantısına ilişkin dikkat çeken bir iddia geldi. Olası adaylar arasında ismi en çok geçen ve partisindeki birçok kişi tarafından "adayımız" denilen Kılıçdaroğlu'na diğer 5 partiden tepki geldiği öne sürüldü. Altılı masadaki diğer liderlerin bu söylemlerden rahatsız olduğu ifade edilirken Kılıçdaroğlu'na, CHP'lilerin bu söylemlerine dikkat etmesi ricasında bulunulduğu belirtildi.

Dikkat et lefty

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci devam ederken altılı masanın son toplantısına ilişkin dikkat çeken bir iddia geldi. Olası adaylar arasında ismi en çok geçen ve partisindeki birçok kişi tarafından "adayımız" denilen Kılıçdaroğlu'na diğer 5 partiden tepki geldiği öne sürüldü. Altılı masadaki diğer liderlerin bu söylemlerden rahatsız olduğu ifade edilirken Kılıçdaroğlu'na, CHP'lilerin bu söylemlerine dikkat etmesi ricasında bulunulduğu belirtildi.

Dikkat et lefty
Ne diyorsun @ibadeath?

Dikkat et lefty
Iba saray da rüşvetcinin birisi kovuldu ve şimdi yerine yeni bir yandaş aranıyor. Başvurdun mu? Adaymısın?

1 ay yoktum denk gelmedim hiç
Senle de konuştuk... "Haftanın Tartışma" bölümünde de yazdım ayrıca bu başlıkta da ilk sayfada kendi yazdığımdan alıntı yapmıştım.

Aday olarak kimi gösterirlerse destek olacağım.

Senle de konuştuk... "Haftanın Tartışma" bölümünde de yazdım ayrıca bu başlıkta da ilk sayfada kendi yazdığımdan alıntı yapmıştım.

Aday olarak kimi gösterirlerse destek olacağım.
Kalbimi kırdıktan sonra açıklama yapmanın bir manası kalmıyor

Kalbimi kırdıktan sonra açıklama yapmanın bir manası kalmıyor
Kırılacak bir durum yok. Senle bu konuyu çok defa konuştuk ve adayımın 6'lı Masa adayı olduğunu sürekli yazdım. Kılıçdaroğlu ise sadece gönlümdeki aday ancak böyle bir dayatmam yok yani masa kimi seçerse kabulümdür.

O plan ve doktrin fiyasko.
Bugün bile etkisini cekiyor Türkiye negatif alamda.
Alternatifler vardi..bu konuyu yalniz Türkiye üzerinden degerlendirmek,işe kisirlik verir.Avrupa,ABD,Sovyetler Birliği,Finlandiya,hatta Japonya nin konumu ve Türkiye ile olan iliskileri ele aliinmali.
Lozan da cizilen sinirlarin bugun icin verdigi zorunluklar gibi.
Neyse ya..yazamam o kadar..

O meşhur masa Abdullah Gül'ü aday gösterirse destekleyecek misin?
Anketlerde oy oranı çok düşük olduğu için aday olma ihtimali hiç yok ancak masanın elinde farklı istatistikler varsa ve aday gösterirlerse ( neredeyse imkansız ) elbette destekleyeceğim.

Anketlerde oy oranı çok düşük olduğu için aday olma ihtimali hiç yok ancak masanın elinde farklı istatistikler varsa ve aday gösterirlerse ( neredeyse imkansız ) elbette destekleyeceğim.
Peki insanları nasıl ikna edeceksin Abdullah Gül icin

Geri