CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Özgür Özel

• Faik Öztrak

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@Lefty 'cim üzülme gerçekler artık son şansımızı da verdik dedeme olmuyor olmayacakta.
Üzülmüyorum artık ve CHP için de kendisi için de en hayırlı olan gerçekleşsin. Yeter ki ana muhalefeti yıpratacak durumlar yaşanmasın.

İmamoğlu'na karşı çıkan da çok ancak yine de neler olacağını yaşayıp göreceğiz.

müjdat gezen de
ne olacak bu chp'nin hali demiş
vay arkadaş

ya ben siyasete karismiyorum siyasetden anlamiyorum zaten
cok merak ettim CHPde bir baskan varmi

varsa chpnin tüzügünü kim yöneltiyor onu merak ettim

ya ben siyasete karismiyorum siyasetden anlamiyorum zaten
cok merak ettim CHPde bir baskan varmi

varsa chpnin tüzügünü kim yöneltiyor onu merak ettim
Genel başkanı Kılıçdaroğlu tabii ki.

Tüzük de 1923 yılından itibaren mevcut olup kurultaylarda eklenen ya da değiştirilen bölümlerle bugüne kadar gelmiştir. Tüzüğü parti meclis üyeleri takip eder.

Genel başkanı Kılıçdaroğlu tabii ki.

Tüzük de 1923 yılından itibaren mevcut olup kurultaylarda eklenen ya da değiştirilen bölümlerle bugüne kadar gelmiştir. Tüzüğü parti meclis üyeleri takip eder.

aydinlatdigin icin tesekür ederim

bir an günümüzdaki chpnin tüzügünü sanki chpnin genelbaskani yokda disgücler felan yönetiyor sanndiydim

cok sagol aydinlandim

CHP kurmayları: Kılıçdaroğlu, genel başkanlık için Özgür Özel'e destek verebilir
Özel, "İlla genel başkan adayı olayım demiyorum, sorumluluktan da kaçmıyorum, yeter ki değişim olsun" demişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Sorumluluk almaktan kaçmayacağım" diyerek değişim vurgusu yapan CHP Grup Başkanı Özgür Özel'i genel başkanlık konusunda destekleyebileceği konuşuluyor.

Kaynak

Imamoglu ve mansur baskanlari durduramaz artik kk dedem. Cekil artik yollarindan. Neyse bugun gorusecekmis bakalim ne diyecekler..

Imamoglu ve mansur baskanlari durduramaz artik kk dedem. Cekil artik yollarindan. Neyse bugun gorusecekmis bakalim ne diyecekler..
Jujucuğum bu iki isim şayet genel başkan olursa mı faydalı olur yoksa belediye başkanı olarak devam ederek mi?
Bana kalırsa belediye seçimlerini riske atmamalılar diye düşünüyorum.

Geri