CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Özgür Özel

• Faik Öztrak

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

sosyal medya ve çevre gözlemi yaparsanız akp'ye yedi göbek bağlı olan kişilerin kılıçdaroğlu'nun devam etmesi gerektiğini söylediğini görebilirsiniz. bu kafa yapısıyla başarılı olmayı beklemek : /

Eleştiriler yapıcı olduğu sürece kimse yanlış anlamaz hatta ders de çıkartır ancak çok iyi biliyorsun ki @melnur şu aşamada "Eleştiri" adı altında CHP'yi içten yıpratmaya çalışanlar var. Kılıçdaroğlu zaten yaşı itibari ile uzun süre devam edemez ve anladığım kadarı ile belediye seçimleri sonuçlanana kadar partinin başında kalıp tüm olaylara hakim olmak istiyor ki bu da en doğal hakkı çünkü son aylarda verdiği emek ve çaba, birileri tarafından yetersiz bulunsa da başka birileri tarafından da takdir gördü. Belediye seçimleri öncesi genel başkan değişikliğinin çok mantıklı olmadığının ve yeni gelen isim için de acele karar verilmemesi gerektiğinin çoğu tecrübeli / yetkin isim farkındalar ve Kılıçdaroğlu'nun kararına da bu sebeple destek çıkıyorlar.

Seçimi kaybettik ve bu konuda yapılması gereken öz eleştirileri de zamana yaymak gerekiyor.

Uygun bir isim belirlendiği an, kimse itiraz etmeyecek ve taban da kolayca kabullenecektir. Her şeyden önemlisi de tabanı daha fazla genişletmeyi sağlayacak bir isim olmalıdır.
Şu anki eleştirilerin çoğunun yapıcı olmadığı doğru. Ama gene de demokratik duruşun önüne engel olmanalı.
Onurlu bir şekilde sorumluluğu üstlenip geri çekilmesi hem kendisini hem de partiyi büyültür, yüceltir,......

şöyle karizmatik otorite denebilecek bir adam yok mu chp içinde yahu.
özgür özel ne ya.

Kafayı yersin kafayı. :) Bazı insanlar ben salağım, malım diye bağırmıyor, çığlık atıyor ya.

Moderatör tarafında düzenlendi:

evet tweet açıklaması doğru fakat saçmalık ötesi. seçim kazanmış bir akp seçmeni olsam sosyal medyada ''istifa istifa'' yazacağıma ''kılıçdaroğlu seninleyiz, sana güveniyoruz'' mesajları yazarım. milleti salak yerine koymasın. bugün bir akp seçmeni bile kılıçdaroğlu'nun gitmesini istemez. şu yalandan yere eleştiri mesajlarını anlıyoruz diyerek gelen şutları göğsünde yumuşatıp umut pompalama işlerini de bıraksınlar.

evet tweet açıklaması doğru fakat saçmalık ötesi. seçim kazanmış bir akp seçmeni olsam sosyal medyada ''istifa istifa'' yazacağıma ''kılıçdaroğlu seninleyiz, sana güveniyoruz'' mesajları yazarım. milleti salak yerine koymasın. bugün bir akp seçmeni bile kılıçdaroğlu'nun gitmesini istemez. şu yalandan yere eleştiri mesajlarını anlıyoruz diyerek gelen şutları göğsünde yumuşatıp umut pompalama işlerini de bıraksınlar.
Eleştirilebilir, buna dair itirazım yok. Ama olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatmak da adamı hedef göstermek gibi oluyor ve bu hoş değil. Kendisi de düzeltti ve ben de bu düzeltmeyi yayınladım sadece. İstifa etmesi gerektiğini düşünüyorum ama kimin geleceğini de önemsiyorum. Abuk sabuk isimlerden adaylık sinyalleri geliyor zira.

İmamoğlu seçimden önce başlatmalıydı o isyan ateşini Akşener gel adayımız ol dediğinde. Bir söz vardır "şimdi konuş yada sonsuza kadar sus" diye ben o eşiğin aşıldığını düşünüyorum. İmamoğlu içinde artık çok geç.

imamoğlu isyan ateşini başlattı.

ister partinin başına geçsin, ister iyi parti'ye gitsin, ister yeni bir parti kursun; ekrem imamoğlu'nun bu ilk adımından sonraki süreçte mutlaka ama mutlaka yapması gereken şey parti içinde dönen dolapları ve özellikle seçim gecelerinde yaşanan sıkıntıları, koordinasyonsuzluğu, yalanları, milleti kandırmaya ve gaz almaya yönelik hareketleri olduğu gibi ifşa etmek olmalı. milleti öne koyup; kimseyi kırmaktan, gücendirmekten, üzmekten korkmadan, bildiği ve yanlış gördüğü ne varsa bütün çıplaklığıyla anlatmalı. hem kitlenin güvenini tamamen tesis etmek için, hem de karşı tarafı yıpratıp direnmemeye zorlamak için.

ister partinin başına geçsin, ister iyi parti'ye gitsin, ister yeni bir parti kursun; ekrem imamoğlu'nun bu ilk adımından sonraki süreçte mutlaka ama mutlaka yapması gereken şey parti içinde dönen dolapları ve özellikle seçim gecelerinde yaşanan sıkıntıları, koordinasyonsuzluğu, yalanları, milleti kandırmaya ve gaz almaya yönelik hareketleri olduğu gibi ifşa etmek olmalı. milleti öne koyup; kimseyi kırmaktan, gücendirmekten, üzmekten korkmadan, bildiği ve yanlış gördüğü ne varsa bütün çıplaklığıyla anlatmalı. hem kitlenin güvenini tamamen tesis etmek için, hem de karşı tarafı yıpratıp direnmemeye zorlamak için.
öyle deme önümüzde yerel seçim var. şşş görmüyoruz, duymuyoruz, bilmiyoruz. gidiyoruz tıpış tıpış oy kullanıyoruz. bugünkü çıkışı geç kalmış bir çıkış olsa bile chp'nin bu yerleşmiş düzeni yıkılacaksa seçmenin yine de sonuna kadar imamoğlu'na desteğini vermesi gerekiyor. yoksa her seçim aynı manzarayı görürüz.

Geri