Psinoza
Bronz Üye
Len inadına CNN TÜRK açıp televizyonun sesini kısıp, 7 gün 24 saat ayrı bir odada Tv çalıştırıcam.
Asdghlklş
Bunu normal de A-haber ile sesi sonuna kadar açıp yapmıyor muydun?
Bence çok bir değişiklik olmayacaktır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Len inadına CNN TÜRK açıp televizyonun sesini kısıp, 7 gün 24 saat ayrı bir odada Tv çalıştırıcam.
Asdghlklş
Bilakis glu bey.Medyanin gücünü kücümsemiyorum diyerek diger saydiginiz mantik yollarini redediyorum.
Siz benim neler cektigimi nerden bileceksiniz?Su bu demeyin lütfen tanimadan.En uyuz oldugum sey.Konuya adapte olun.Siz kendinizi ön plana atmak istiyor iseniz o farkli bir olay elbetde.Ne güzel köse yazarlarini ve köse yazilarini takip etmeniz.Alkisa deger.
Boykot edemez beyefendi.
Demokratik cizgisinden cikmak zorunda boykot ederse.Bunu neden anlamak istemiyorsunuz?
Bati medyasina bir örnek vereyim.Hani para ödeyip izlediginiz mecralar var ya.Bakin isler nasil dönüyor.
Ibiza Skandali diye yazin,cikar.
Hos tutuklamalar felan fisman oldu ama ismi gecen basbakan yine basbakan secildi.
Bu sadece bir örnek ve siyasi medya iliskileri batida böyle tikirdiyor.
Öldürülen gazetecilere deginmiyorum bile.
Daphne Caruana Galizia R.I.P. .
Anlamamak için diretmeniz de takdir edilesi. Burada demokrasinin hangi ilkesi ihlal edilmiş bunu açıklamadan demokratlığa aykırı diyorsunuz ama alt metni olmayan bir iddia hadi yumuşatayım makul nedenlere dayandırılmamış bir iddia. Gerçekten meraktan birkaç soru sormak istiyorum. Öncelikle sizce Türkiye'de hangi tip demokrasi varlık sürdürüyor? CHP, CNN Türk'e çıkmak zorunda mı? Öncelikle bu cevaplandırmamız gereken bir soru. CHP, halka ulaşma noktasında CNN yerine başka bir mecrayı tercih edebilir mi? Hatta bir adım öteye götüreyim, CHP, CNN'i boykot ederek demokrasinin ona vermiş olduğu imkanı kullanmış olmaz mı?
Ne yaşadığınız veya ne çektiğiniz ilgimi çekmiyor konu dışı herhangi bir şey de söylemedim yaptığınız yorum gördünüz şey hakkında malumat veriyor. Nefret etsem de geçmişte Trump da Bush da kafalarına göre kimi basın kuruluşlarını basın toplantılarına almadı. Ne yapalım bu noktayı mı baz alalım?
ps: uyuz olmayın hoş bir tabir değil yakışmıyor. Türkçe zengin bir dildir yaşadığınız şeyi ifade edecek çok kelime var.
süreya hanım bu konulara yorum yazmak kalitenizi düşürüyor sadece
yani bence
Istedigim gibi konusurum.Bu benim hürriyetim.Degil mi?Hakaretim yok.
"Self improvement" kavramini kullanan da bendim baska bir konu icinde.s Zenginlikten kullandilar.
Neyse Glu bey.
Bir daha;
Bir siyasi parti demokrasiyi baz aliyorsa bir haber kurulusunu boykot edemez.Buna yetkisi yok.Türkiye de demokrasi var mi yok mu o baska konu.Konu, bir partinin belirli ilkelere bagli olup, o ilkeleri isine gelircesine yok saymasi.Bu güvenirligi yok eder.
Boykotun neler getirdigini Nazi Almanya sinda gördük.
Üstelik rekabet noktasini da ihlal etmistir malum firka bu davranisi ile.Her ne kadar yok desek de,yayin organlari arasinda hiper rekabet vardir.
Fikir/ifade özgürlügünü tolere etmek,demokrasinin temel taslarindandir.Tamam fikri paylasmayabilirsin ama boykot yanlis yol.Elestirisel diyaloga tas koyuyor.
O para verip izlediginiz bati medyasinin hic bir zaman bati ülkelerinin herhangi bir siyasi partiden boykot aldigina sahit olmadim.Olamaz cünki kiyamet kopar.
Trump in tavirlarinda buna sahit olduk.Keza o sadece fake news diye cemkirip durdu.
Inanin biz de, kendi adima konusayim,sizin köse yazilari okudugunuzu,para verip dis basini izlediginizi bilmek istemezdik.
Ama insanlik hali.
Homo Deus degiliz sonucta.
Kibir herkeste bir sekil var :haha::haha: .
Konu benim icin kapanmistir.
Bir siyasi parti demokrasiyi baz aliyorsa bir haber kurulusunu boykot edemez.Buna yetkisi yok.Türkiye de demokrasi var mi yok mu o baska konu.Konu, bir partinin belirli ilkelere bagli olup, o ilkeleri isine gelircesine yok saymasi.Bu güvenirligi yok eder.
Boykotun neler getirdigini Nazi Almanya sinda gördük.
Üstelik rekabet noktasini da ihlal etmistir malum firka bu davranisi ile.Her ne kadar yok desek de,yayin organlari arasinda hiper rekabet vardir.
Fikir/ifade özgürlügünü tolere etmek,demokrasinin temel taslarindandir.Tamam fikri paylasmayabilirsin ama boykot yanlis yol.Elestirisel diyaloga tas koyuyor.
O para verip izlediginiz bati medyasinin hic bir zaman bati ülkelerinin herhangi bir siyasi partiden boykot aldigina sahit olmadim.Olamaz cünki kiyamet kopar.
Trump in tavirlarinda buna sahit olduk.Keza o sadece fake news diye cemkirip durdu.
Evet "Self improvement" kavramini ilk kullanan bizdik! İsa Golgota'ya çıkarken tökezlemeden önce
Önü sıra sendeleyip ayağı burkulan da bizdik.
Tur-i sina da ilk üşüyen de bizdik.
Pis mürekkeple dil tokuşturup naralar atanda bizdik!!
Yok abi kahve ağzıyla konuşmak daha anlaşılır. “Olm don lastiği gibi uzatıp durmayın. Yıllardır bir kesime koyun diyen adamlar talimatla tv izlemiyor.” Öyle böyle koyunda değil. Açıklamayı yapan Şebek yıllarca “ biz kaç kişiyiz” mitingleri düzenleyip söğüşlediği paralarla Kanaltürk’ü fetöye peşkeş çeken adam. Tıpkı hacı amcanın Enver Ören müslüman adam yardım etmek lazım diyerek tgrtyi fox’a satması gibi. Kapitalizm sizin için var. Gel diyince gelen, git diyince giden koyun sürüleri için.
Ağaçla röportaj yapan ideolojinin neferi olarak çok idfialı laflar ama yine de sen bilirsin. Ben koyundan kuzudan anlamsm ama adamın gol diyor dostum.
Video - Cumhuriyet Gazetesi
Ağaçla röp yapan ile ağaçların yaprakları bile beni alkışlıyor diyen aynı diyorum azizim. Her birimizi kendi bacağından asacak adamlardan uzak duralım.