CHP'den CNNTürk'e boykot çağrısı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
CHP’nin #CNNTürkBoykot hastagiyle twitter da paylaştığı kararından sonra binlerce insan CNN Türk’ün sosyal medya hesaplarını takibi bırakıyor.

Son iktidar yanlısı yayınları ve geçmişte gezi parkı direnişiyle gündeme oturan penguen sevgileriyle hafızalarda kazınan CNN Türk kanalına muhalifler tarafından ciddi eleştiriler yöneltilmişti.

Ayrıca 5 milyonu aşkın CNN Türk twitter hesabında da ciddi bir takipçi azalışı gözlendi.

VtAnH6.jpg

joqdab.jpg

cM7mBk.jpg

SZiMG7.jpeg

• Beğen
Tepkiler: X
Hihi.
Sputnik de yasadi bu durumu.

Penguen muhabbetinden beri izlemediğim kanaldır, Demirören'lere geçtikten sonrada kimsenin izlememesi gereken kanaldı zaten. Chp'nin bu boykotunu destekliyorum ancak iki üç gün sonra unutulup gidecekse sussunlar şimdiden. Ama bir ay sonra, bir yıl sonra halen aslanlar gibi boykotu devam ettirirlerse taktir o zaman yerini bulur benim adıma.

Töbe töbe töbeeee.

Ahahahah. Bir taraf Fox TV boykotu yapsın, bir taraf cnn, bir taraf a haber, bir taraf halk TV. Hepiniz sadece kendi partinizin yandaş medyasını izleyin. Sığır gibi at gözlüklü nesiller yetişsin.

Ne güzel muhalefet seçmeni Türkiye'ye sadece Fox penceresinden bakiyor, iktidar seçmeni sadece a haber penceresinden bakıyor. Sonra da birbirlerini yandaş medya takip etmekle suçluyorlar akdjmskdkdkkdd komedi ya. Ülkenin geldiği duruma bak anasını satayım. Neyi boykot edeceğime siyasiler karar veriyor çünkü ben siyasetçiler olmadan bir şeyleri anlayamayacak kadar malım

Ahahahah. Bir taraf Fox TV boykotu yapsın, bir taraf cnn, bir taraf a haber, bir taraf halk TV. Hepiniz sadece kendi partinizin yandaş medyasını izleyin. Sığır gibi at gözlüklü nesiller yetişsin.

Ne güzel muhalefet seçmeni Türkiye'ye sadece Fox penceresinden bakiyor, iktidar seçmeni sadece a haber penceresinden bakıyor. Sonra da birbirlerini yandaş medya takip etmekle suçluyorlar akdjmskdkdkkdd komedi ya. Ülkenin geldiği duruma bak anasını satayım. Neyi boykot edeceğime siyasiler karar veriyor çünkü ben siyasetçiler olmadan bir şeyleri anlayamayacak kadar malım

çok haklısın

Yok olm niye kapatasiniz. Yiyin birbirinizi ete para vermeyin. Aranizda savassaniz hatta koyu iktidar ve muhalefet yandaşları olarak, biraz sizden biraz onlardan gitse o bile kâr.

ülkede şu milli terimini kullananların hali ortada kfgdkfdşl
milliyim deme bari
biz yukarı volta cumhuriyeti savunucusuyuz
Sizi bilmem de ben o sizin milli olarak bildiklerinize benzemem, beni çok da ilgilendirmiyorlar. Ben beni bilirim bu da bana yeter zaten.

Türkiye cumhuriyeti tarihinde ilk defa siyasi bir parti, halka bir tv kanalını seyretmemesini söylüyor.
Bunların iktidara geldiğini bir hayal etsene?
Yayında kalacak kanal sayısı 2.
Fox ve Halk.
Diğerlerinin hepsini kapatır bunlar.
Kendi propagandalarını yapmayan her gazete kirlidir.
https://youtu.be/LbE2jlSi5zY

Geri