Chp Çok Çalışır !

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
bence heykellerin çeşitlendirilmesi gerekiyor, kimse melih gökçek gibi yenilikçi olmadı.
hep aynı ideolojiyi andıran ve göz kırpan heykeller yapılıyor.
anıtlar ve heykeller her ülkede var, ama herifler olayı çeşitlendirmiş.

biride çıkıp demiyor ki ömer seyfettin'in heykeli neden yok?

iş her zamanki gibi karşılıklı kin kusmaya dönüşmüş. umarım bir gün kimseyi zorla cennete götüremeyeceğinizi anlarsanız.

Alex'in de heykelini dikmek isteyenler oldu, boşuna heykeli dikilecek adam deyimi yok bu ülkede. Deyimlerimize saygı duyalım, sahip çıkalım,.....

İzmir i görüyoruz CHP kimi aday çıkarsa o seçiliyor, hizmet yapmasalar sesleri çıkmıyor. Adamlarda tecavüz olayları patladı kadınları suçladılar. Adamlar ne yaparsa yapsın savunacak bir kitlesi var

İzmir i görüyoruz CHP kimi aday çıkarsa o seçiliyor, hizmet yapmasalar sesleri çıkmıyor. Adamlarda tecavüz olayları patladı kadınları suçladılar. Adamlar ne yaparsa yapsın savunacak bir kitlesi var
Malesef aynı tutum AKP seçmeninde de var, Tayyip ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin gene seçiyor. Aynı coğrafyanın ve aynı kültür ile büyüyen insanlar. Kötü olan herkes diğerinin eksiği üzerinden yok almaya çalışıyor. Çelişkiler ülkesi demek Türkiye demektir.

Ediyle Büdü
zam_2279.jpg

bir ara kesinti vardı ne oldu maaşlar yattı mı? yatmaya başlamış sanırım.

suyu idareli kullanın, israf yapmayın diye kademeli fatura uygulamasına geçiliyor. çok kullanan zamlı fiyattan faturasını öder diyor. bu uygulamanın neden yapıldığını belirtmeden gelip mansur yavaş suya %80 zam yaptı diyorsunuz. Allah'tan korkun be.

Fetönün ayağı melih
Anka park için 750 milyon dolar harcamasaydı
(bu sadece bir örnek)
Ankara için herşey çok daha güzel olacaktı

Uzun zaman oldu Ankara'ya gitmedim, kim bilir ne kadar güzelleşti?

Vızıldamayın sinek gibi. Çıkarın kafanızı kumdan devekuşları

Plesk bu nasıl bir chp fanatikliğidir.
Bir kere de yanlışa yanlış de.
Tapıyorsunuz adeta !

kemal-kilicdaroglu_2176.jpg

Plesk bu nasıl bir chp fanatikliğidir.
Bir kere de yanlışa yanlış de.
Tapıyorsunuz adeta !
: )

muhalefetin laflarını kullanır olmuşsunuz. kadrolu troller olarak değişime mi gittiniz?
peşindeyim jesse. görsel atacağına haber paylaş, aramakla uğraştırma beni.
torununa süt alamayan kadın haberi chp'nin salaklığı, her zaman yapıyorlar bunu. bu kadının söylediklerinin yalan olması, chp'nin böyle bir şeye girişmesi ülke gerçeğini değiştirmiyor. alamanyalardan size hava hoş tabi.

Hani Ankara'da yaşıyor ve çalışıyordun? Tam Fetö taktiği, iyi öğrenmişsin eski bir Fetöcü olarak taktikleri.
Ben her yerde Karadenizli olduğumu belirtmişim. Sen neye göre Ankara da yaşadığıma kanaat getirdin anlamadım. İstediğine sor, herkes bilir karadenizli olduğumu.

Ben her yerde Karadenizli olduğumu belirtmişim. Sen neye göre Ankara da yaşadığıma kanaat getirdin anlamadım. İstediğine sor, herkes bilir karadenizli olduğumu.
Karadenizli olman ayrı yaşadığın ve çalıştığın yer ayrı. Karadenizli diye bir şehir yok ex Fetöcü.
Bir yazında Ankara'da berber dükkanım var demiştin.

Bazen bunu bile beceremezler beceriksizker ordusu

chp_613.jpg

PARKA, ATATÜRK VE KÖPEĞİNİN HEYKELİ KOYULMUŞTU

Bilecik Belediyesi, geçtiğimiz ayda Atatürk Parkı’na Atatürk ve köpeği Foks’un heykelini koyup açılışını yapmıştı

ATATÜRK'E BENZEMİYOR DİYE YENİDEN YAPILDI

Açılışın ardından bir ay geçmeden Atatürk'e benzemediği gerekçesiyle kaldırılıp bakıma alınan heykel, yapılan çalışmanın ardından yeniden eski yerine koyuldu.

Chp ülkeye en büyük ihaneti yapan partidir bence.. Kendi kurucusuna ihanet eden herkese ihanet eder..

Geri