Chp Çok Çalışır !

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
herif saray yaptı lan bunlar iki heykel dikmiş çok mu, sarayın aylık harcamasıyla daha çok heykel dikilir.
Yav ilk başta terörist sevici ile terör yandaşlarını belediyeye istihdam eden insanların resminin olduğu bir yerden konu nasıl böyle bir mecraya geldi anlamış değilim ki o adamın size göre AKP'li olduğunu iddia ediyorsunuz değil mi haklısınız haklısınız Apo da zaten tam bir vatanseverdir değil mi daha Atatürk'e Atatürk demekten imtina eden bir kadını eleştirmek yerine hala tutturmuşsunuz ağzınızda bir düdük Düttürü Dünya Düttürü Dünya Vallahi yazık o kadar komiksiniz ki

Chp çalışır, onlar konuşur.
Bkz: 20 sayfa olmuş.
Bu gün yürütülen Chp siyaseti tartışılır, eleştirilir ama 100 yıl önceki siyasetin tırnağı olamaz hiçbir parti.
Eleştirdiğiniz hangi Chp?
Bu gün üzerinden gösterip 100 yıl önceye laf atanlarla dolu memleket.

Heykelciliği CHP'ye bırakmamış AKP, çalmak için heykel de yaparlar.

Yalancılık bunların kanında var. Ortada ne heykel var ne Fotoğraf. Saçma salak bir tivitten medet umar oldular. Ona da baktım Şehir MÜZESİ falan yazıyor.
Araştırmaya değmez. Kesin tarihi bir heykelin restorasyon işi falandır.
Acıyorum sizin zihniyetinize

Eminönü alt geçidi, insanların karşıdan karşıya geçmek için zoraki kullandığı yer. Hadi bizi geçtim gelen Turistlerde orayı kullanıyor o pis görüntüler hoş muydu? Yıllardır yıkık dökük haldeydi, korku tüneli gibiydi, 20 küsür yıldır neden düzenleme yapılmadı acaba çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Yalancılık bunların kanında var. Ortada ne heykel var ne Fotoğraf. Saçma salak bir tivitten medet umar oldular. Ona da baktım Şehir MÜZESİ falan yazıyor.
Araştırmaya değmez. Kesin tarihi bir heykelin restorasyon işi falandır.
Acıyorum sizin zihniyetinize

Akp yapınca sanat, diğerleri yapınca put mu .d
Bilinçli hainlik sizinki, acımıyorum bile size.

Konuşma len ezik.

alkollu_kaza_yapan_chpli_baskan_rezaleti_ortmek_icin_300_bin_tl_rusvet_teklif_etti_1617476231_956-low.jpg

Biraz da iş yapın be arkadaş ! Chp belediyelerinin bu put düşkünlüğü anlaşılmaz.
Aktüel icraatları bunlar.
Millete hayırlı olsun
fsd_7566.jpg

bodrum_2155.jpg

Gökçeğin dinazorlarına harcadığı paralarla Biontech aşılarını tüm ülkeye dağıtırmışız ben değil kuşlar diyor.. .d

Bu adam kesinlikle en salak belediyecilik anlayışı konusunda Guinness Kitabı'na girmeyi düşünüyor Başka açıklaması yok :)

oğullar, damatlar, enişteler, eski başbakanlar, bakanlar, bakan kardeşleri, bürokratlar, medya patronları, gazeteciler, iş adamları, hakimler, savcılar, polisler derken koca devleti yıllardır soyup soğana çevirdikleri ve alavere dalavere dönmeyen tek bir işlerinin olmadığı her gün ortaya saçılıyor, üstelik kendi adamlarınca yapılıyor bu, bunlar hala burada parka bahçeye yapılan heykelleri konuşuyor.

işin kötüsü de hepsi biliyor, hissediyor, anlıyor boktan işler döndüğünü, o kadar salak değiller, ama işte el mahkum göt gardiyan; chp şöyle, iyi parti böyle diye sayıklamak zorundalar. arkadaşlar bunlar buzdağının görünen yüzü, asıl dönen dolaplar seçimi kaybettiklerinde ortaya çıkar. o zaman da aynı dün fetö'yü övüp bugün küfrettiğiniz gibi, bunlara küfretmeye başlarsınız.

Son düzenleme:
Yakin dostlari olan Sedat Peker AKPlileri costuruyor...

25 yıldır İstanbul’u yönetenler ne yapmış acaba? İstanbul’u betona teslim etmişler ama alt yapıdan bihaberler… Marmara’da ki deniz salyası bu 25 yıllık akp yönetiminin eseri.

Geri