Chp Çok Çalışır !

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
heykel_8519.jpg

İspat lütfen. Buckingham Sarayı'nın turizm gelirlerinin, Kraliyet Ailesi'ne ayrılan paydan fazla olduğuna dair bir delil istiyorum.

Fazla bilgisizsin. Kusura bakma ama kör dövüş yapıyorsun. Bilgimle değil, bilgilerle döveceğim bir konuda gurur yaptın. Geçmiş olsun.

Hala aynı kafada mısın?
@glu The Crown izlesin mi bu çocuk? Ne dersin?
@Prodesmotes bak senin için 2017 yılı Kraliyet gelir gider hesaplarını buldum:
Gelir:328,8 milyon sterlin
Gider:82,2 milyon sterlin

Kaynak:

Biliyorum dediğin alanda epey dayak yedin benden Pro.
Hakaretten başka bir rüzgarın yok galiba.

GSMH'dan pay veriyorlarsa Buckingham Sarayı'nın turizme açarak fazlasını da alıyorlar.

@İnsomnia

İddian bu. Ben de buna delil istedim. Okuduğunu anlayamıyorsun, dayak yediğimden falan bahsediyorsun. Bu su, senin boyunu aşar.

Senin gönderdiğin kaynakta, 328 milyon olan KRALİYET'in kira geliri. Buckingham'ın turizm geliri değil. Bu arada, Kraliyet Ailesi'nin mal varlığını da araştırman gerek. Bir dönem İngiltere gündeminde infial yarattı. 82.2 milyon olan da Kraliçe'nin şahsi parası. Diğer aile üyelerine de çeşitli paylar veriliyor. Ayrıca 369 milyon sterlin de hükümetin kasasından Buckingham'ın tadilatı için ayrılan para.

Peki, Buckingham'ın turizm geliri ne kadar?

2016 yılında, yıllık ziyaretçi 2.8 milyon. Günümüzün en yüksek tarifesinden çarpıyorum senin için. 24 sterlin. 60 yaş üstüne, çocuklara ve aile girişlerine inidirimler var ama yok sayalım. 67.200.000 sterlin yapar. Sadece Elizabeth'e verilen yıllık paradan daha düşük. Diğer tüm aile üyeleri, gelirler hariç.

Yani neymiş? Buckingham'ın turizm geliri sadece Kraliçe'nin kişisel gelirinden daha düşükmüş. Okuduğumuzu anlayalım lütfen.

Şimdi kendine 3 tokat at.

CHP nin heykelci imajından kurtulması lazım,
Cumhuriyetin faziletleri içinde heykelcilik yok
Ewet anıtlarımız olacak ama
Bu kadarı fazla

Ya kime ne anlatıyorsun adamlar çalışmasa bile seçiliyor, onların bir suçu yok her şeyi ak parti yaptırıyor.

yaşadığım ilçenin en merkezi mahallesinden görüntü...... akpli belediye...... 1 aydır almadılar bu pisliği...... az ötesinde sağlık ocağı var......

C9A565FF-1064-4630-A1DD-3C59A21F1591.jpeg

heykelde neymıs yada sarayın masrafı benım gunluk alkol & meze masrafım 150 tl gunluk buna sigara harıc .

eyyy tayyıp yalnız değilsın

Oturduğum caddenin bir tarafına Chp bakıyor bir tarafına Akp..Karşı parti ne yaparsa diğeride onu geçmek için daha iyisini yapıyor belediyecilik semtten semte çok değişken partiden ziyade..

Geri