Chp Çok Çalışır !

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
@Prodesmotes çok yorucu olmuş bu başlık. Ama sadece öğrenmek için soruyorum. Kinaye falan yok yani.
1- bu katar meselesi bize ne katar?
2- kanal İstanbul lazım mı? Lazımsa neden.
Teşekkürler.

Chp hiçbir şey yapmazsa oy verecek insanlar var maalesef

@ismail89 döktürmüş gene. Dürüst iş yapan sadece AKP yandaşı firmalarmış sanki ve ülkede sadece AKP ve CHP' li firmalar varmış gibi.
Hadi CHP yandaşı firmalar iş bitiremiyor diye kabul edelim. Yav başka firmalar yokmu mesela diğer partilerin yandaşı veya hiç bir partiye yandaş olmayan firmalar yokmu işini düzgün yapan? Tüm ihaleler sadece AKP yandaşlarına veriliyor.
Yandaşlıkta seni ve İbadethi kimse geçemez.

Yahu firmalar yandaş falan değil. Doğrudan candaş. Bugün kolin limak cengiz bunlar var mı akp öncesi. Direkt sarayın taşeronları. Yoktan varedildiler. Diğerleri de işte vergi yüküyle sindirildiler.

Buna benzer binlerce olay var.
Bu ak parti istemiyor demek değil, zaten böyle yapacağız saçma önerge sunma demek. Yani sonra muhalefet olmasa ak parti yapmayacaktı izlenimi oluşmasın diye.

Aşıdan para alınmayacağını bilen muhalefet şov yapıyor.

Tüm vatandaş kavramı mantıksızda olabilir. 7-24 her insana aşı yapılamaz zaten. Belli bir oran ve risk faktörü vardır. Bir sürü salgın oldu mesela ben hiç birisini olmadım. İsteyen ya da ihtiyaç sahibi olabilir.

@melnur bırak bu işleri, yazılanları anlamaya çalış
Aklını Menzil tarikatına teslim ettiğini övünerek anlatan zat kalkmış güya bir açığımı bulmuş gibi her sefer bozuk plak gibi tekrarlıyor. Yav konuyla alakalı görüşünü yaz tabii önce Menzil'e sor ne yazacağını.

Aklını Menzil tarikatına teslim ettiğini övünerek anlatan zat kalkmış güya bir açığımı bulmuş gibi her sefer bozuk plak gibi tekrarlıyor. Yav konuyla alakalı görüşünü yaz tabii önce Menzil'e sor ne yazacağını.
Biz sormayız ne yapacağımızı, o size mahsus bir şey

@Prodesmotes çok yorucu olmuş bu başlık. Ama sadece öğrenmek için soruyorum. Kinaye falan yok yani.
1- bu katar meselesi bize ne katar?
2- kanal İstanbul lazım mı? Lazımsa neden.
Teşekkürler.

Para katar. Paranın, yatırımın gelmesi güzel. Elbette elde edeceği şeyler var. Zaten kimse hayrına para sokmaz. Sermayenin nereden geldiği çok da önemli değil. Yatırımın karşılığında verdiklerimizin abes, anormal olduğunu da düşünmüyorum.

Kanal İstanbul ile ilgili çok bilgim yok. Yüzeysel takip ettim. Olumsuz sonuçları olabileceği görüşü biraz ağır basıyor gibi. Jeologlar pek olumlu bakmıyor. İşin getirisi nedir, götürüsü nedir detaylıca bakmak lazım. Bildiğim kadarıyla; olmasa daha iyi olur.

Teşekkürler.

İşler öyle yürümüyor işte. Bir kere aksadımı, bir daha ödenek bulunamıyor ve işler baya gecikmeye alınıyor. Bir yerde aksayan iş, tüm diğer yerleri de etkiliyor. Örnek olarak Karadeniz sahil yolu. senelerdir kısmi aksamalar nedeniyle tamamlanamıyor. Bir kaç müteahit ile de tanışmıştım. Onların sohbetlerine de tanık oldum. Bir şekilde mutlaka bir yerlerde sabote ediliyor.

Bir projeye ayrılan ödenek, iş gecikince nereye gidiyor?

Ne yani hans,victor,elizabeth alınca mı iyi olacaktı,tabi ki Ebubekir,zıymetullah,torpilullah alacak zorunuza mı gitti munafıklar.türkiye bütün müslümanlarındır vede ortaktır ebedullah..

Şuan ülkenin en son ihtiyacı olan şey cami ve heykel? Yanlış mıyım?

Ülkede kaç tane cami var? Cami sıkıntısı mi çekiyorsun? Camiler tıklım tıklım mı? Hayır. Neden ülkede en çok camiye ve Atatürk heykeline yatırım yapıldığını düşündün mü? Hayır düşünmedin. Tıpkı CHP seçmeni gibi.

Cevap çok basit değil mi? Cami yapinca senin, ibadeathin oyunu alıyorlar, Atatürk heykeli yapınca Climax ve no pasaran in. Şimdi sizin kafa yapısı olarak birbirinizden farkınız var mı? Yok. Ama ikinizde birbirinizi salaklıkla suçluyorsunuz. Dedim ya tek haklı olduğunuz konu bu. Kusura bakmayın.

Üstelik laik bir devlette yaşıyoruz müslüman bir devlette degil. Yani put örneğin saçma.
Bu ülkenin bilime, eğitime yatırıma ihtiyaci var. Ama bunu ne senin zihniyetine ne de oburlerinin zihniyetine anlatabiliyoruz. Bu ülke sizin zihniyetten çok çekti hala da çekiyor
Hatem yine döktürmşün.
Yav sen böyle düşünüyorsan niye beni yoruyorsun?

@ismail89 döktürmüş gene. Dürüst iş yapan sadece AKP yandaşı firmalarmış sanki ve ülkede sadece AKP ve CHP' li firmalar varmış gibi.
Hadi CHP yandaşı firmalar iş bitiremiyor diye kabul edelim. Yav başka firmalar yokmu mesela diğer partilerin yandaşı veya hiç bir partiye yandaş olmayan firmalar yokmu işini düzgün yapan? Tüm ihaleler sadece AKP yandaşlarına veriliyor.
Yandaşlıkta seni ve İbadethi kimse geçemez.
Bir ihaleye girebilmek için önce iş bitirme belgesi isteniyor. Katılınılacak ihale bedeline yakın yükseklikte daha önce bir iş bitirilmiş ve uygun görülmüş olmalı. Bedeller de zaten hemen iş bitiriminde öbenmiyor.
Aradan belli bir süre geçmesi gerekiyor ki, araya hile karıştırılmışsa, düzeltilsin. Şirket sahibinin yandaşlığı önemsenmiyor. Ama kasıtlı olarak işi engelleyenler oluyor her zaman. Bunu ihaleye girmedende yapıyorlar. Mesela arsa özelleştirmelerinde halkı kışkırtarak mahkemeler vasıtasuıyla ihalenin geçikmesini veya özelleştirme şirkete bırakılmışsa, işin mahkemelerce durdurulması gibi.

Sabotörlerin bin bir çeşit yöntemleri var.

@Prodesmotes nickli hesabının en az on kişi tarafından yönetildiğine inanıyorum :) yoksa nasıl yetiştirecek bu kadar cevabı.

Geri