need
Mutlu Yıllar
Yanlış. Delil sun. Hiçbir enstrüman olmadığına dair delil sun. Benim sunacağım enstrüman delilleri mevcut.
Sıcak parayı IMF'in sunduğundan daha yüksek faizle aldığımız doğru. Fakat enstrümanımızın olmadığı yanlış. Ne döviz rezervi ne altın rezervi bitmemiş bir ülke enstrümansız kalmış değildir. Ekstra borçlanma zaten yok.
Kaynak: Sözcü
Saçmalıyorsunuz.
Heykel ilgi alanım değil. Buna binaen bir beyanım yok. Başkanlık sisteminden ziyade uluslararası konum: Kendi kıta sahanlığınızda aradığınız doğal kaynaklara müdahale bunun içinde, geminize hukuka aykırı baskın yapılması bunun içinde, Yunanistan s300 kullanırken ve hiçbir yaptırıma maruz kalmazken siz s400 aldığınız için ABD tarafından ücretini ödediğiniz uçağa kavuşamazken, dahası 11 Aralık tarihinde AB'den yaptırım beklerken, Romanya - Ukrayna, İngiltere - Fransa örneklerinde olduğu gibi Akdeniz'de haklarınızı savunurken, elbette zorluklar yaşarsınız. En muhalif ordu komutanları bugün yaşanan gelişmelere ek olarak iktidarı savunurken, elbette karalamamalıyız.
1) Yönetime hiçbir zaman ultra iyi demedim.
2) Aşı gelişmeleri Down Jones'da ne kadar ilerlemeye sebep oldu? Aşı gelişmeleri mi, yeni Maliye Bakanı mı Down Jones'da daha çok ilerlemeye sebep oldu?
3) Janet Yellen kimdir? Ne tür mali politikar yürütmüştür ve piyasaların beklentisi nedir?
Köyün delisi gibi ortaya bir şeyler atıp duruyorsunuz da kimse bir şey ispat etmiyor. Lafügüzaf. Bomboş.
Bence anlatmaktan çok anlamanız gereken konular var. Aşı böyle bir pozitif görüntü çizemez. İç gelişmelere değinmiyorum bile; TÜSİAD ile görüşme, reform paketi, faiz kararı, bağımsızlık vurgusu...
Her zaman söylerim: " A Haber ne kadar zararlıysa Fox TV'de o kadar zararlıdır."
Esen kalın.
altın rezervinden bahsetmişsin..Kaç milyar dolar olduğunu düşünüyorsun 500-600 milyar dolar falan değil yani bilgin olsun.Altın rezervi yapmasının sebebi ekonominin ultra A+++ leş olması