Chp Çok Çalışır !

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Aynen sarayın faydasıyla, üzerinden geçmesekte cebimizden çıkan köprüler ve ücretleri ne olacak? Ha ayrıca daha önceden yapılan 2 köprüden daha pahalı ücretleri
Saray'dan ülke yönetiliyor. Heykelden ne yapılıyor? Öylece yer kaplıyor.

Arkadaslar biraz sakin olur musunuz lutfen ikili polemiklerden uzak durmanizi rica ediyorum

Politika kötü bir şey değil fakat körü körüne sırf muhalefet olmak maksadıyla savunmak, hatta bu savunmayı daha da pekiştirmek için başka kişilerin yaptıklarını gündeme getirmek apayrı bir saçmalık konusu. Dinozor heykelinin tam bir fiyasko olması kadar, ülkenin dört bir yanına gündemi takip ederek heykel dikmekte aynı şekilde fiyaskodur. Seçim vaatlerini yerine getirmeyen bir belediye başkanının ilk iki icraatinin kesin şekilde heykelle alakalı olmasını, kendine oy veren seçmenler sorgulamıyorsa, haklısınız söylenecek hiçbir söz yoktur. Bu durumda suçlu, her zaman ki gibi ak partiye oy veren “koyunlardır” çünkü onlar, sorgulamak, karşı koymak, itiraz etmek nedir bilmezler. Hasbelkader, bu heykel meselesinin önemini arz edebilecek birini bulursanız bile, alacağınız ilk cevap “minnettir”
Bu ülkede, 81 vilayetin tamamına her ne olursa olsun heykel yapmak muhalefet için normal, fakat iktidar kanadının bir dinazor heykeli yapması anormal.
Bakın, koyunluk ölçüsü... Umarım, bir dahakine daha farklı bir şey yaparlar, daha kolay sindirilmesi için..
İşin içine Atatürk ve din de karıştığına göre, kesin şekilde Nirvana’ya ulaştık anlamına gelir. Bu da açıkça gösteriyor ki, iki tarafta sırtını buraya dayıyor, hep olduğu gibi..

Arkdaslar neden surekli birbirinize sovuyorsunuz?? Kendinize gelin ayol.

Çünkü bu ülkede, sempati duyduğu kesimi sorgulayacak insan sayısı çok az. Çünkü bu ülkede, karşıt görüşlü birini ağzını kapatarak dinleyen, dinleyebilen insan sayısı çok az.. Küfür bizim tarzımız olmuş, yazık.
Saygılar Juju..

Saraydan ülke yönetilmez, büyük millet meclisinden ülke yönetilir. Ülke yönetilemediği içindir ki her gün yeni bir skandal ile güne başlıyor insanlar.
Ülkeyi Lider yönetir. Parlamento yönetimin alt yapısını oluşturur. Parlamentonun yönettiği bir ülke söyle, merak ettim.

Ortam fazla neşelenmeden ben çıkayım. İyi geceler hepinize.

Geri