Önce bir faydasını tartışmalı.
Aynen sarayın faydasıyla, üzerinden geçmesekte cebimizden çıkan köprüler ve ücretleri ne olacak? Ha ayrıca daha önceden yapılan 2 köprüden daha pahalı ücretleri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Önce bir faydasını tartışmalı.
Saray'dan ülke yönetiliyor. Heykelden ne yapılıyor? Öylece yer kaplıyor.Aynen sarayın faydasıyla, üzerinden geçmesekte cebimizden çıkan köprüler ve ücretleri ne olacak? Ha ayrıca daha önceden yapılan 2 köprüden daha pahalı ücretleri
Heykelin faydalarını anlat, senden öğrenelim.Keşke her şeyin faydasını önce tartışsak demi mesela İstanbul kanalı, $ karşılığı herkesin mecburen ödemesi gereken köprü ve yollar,.....
Yazdığımdan bunu mu anladın? Gene yanıltmadın beni @ismail89 , sen çok yaşa.Heykelin faydalarını anlat, senden öğrenelim.
Sanem gerekeni yaparsaniz kimse gerilmezArkadaslar biraz sakin olur musunuz lutfen ikili polemiklerden uzak durmanizi rica ediyorum
Gordugun gibi ilgilenildi Hatem beySanem gerekeni yaparsaniz kimse gerilmez
Saraydan ülke yönetilmez, büyük millet meclisinden ülke yönetilir. Ülke yönetilemediği içindir ki her gün yeni bir skandal ile güne başlıyor insanlar.Saray'dan ülke yönetiliyor. Heykelden ne yapılıyor? Öylece yer kaplıyor.
Sağ olun Sanem Hanım çok hizlisiniz.Gordugun gibi ilgilenildi Hatem bey
Arkdaslar neden surekli birbirinize sovuyorsunuz?? Kendinize gelin ayol.
Siz kimsiniz?...Atatürk anıtı dikme işini bize bıraksın artık
CumhuriyetçiSiz kimsiniz?
Sus la arapci!!!! Atatürk'ün tek neferi Climax hazretleri. Az haddini bil ya sen kimsin?Cumhuriyetçi
Allah yolunun erleri
Ülkeyi Lider yönetir. Parlamento yönetimin alt yapısını oluşturur. Parlamentonun yönettiği bir ülke söyle, merak ettim.Saraydan ülke yönetilmez, büyük millet meclisinden ülke yönetilir. Ülke yönetilemediği içindir ki her gün yeni bir skandal ile güne başlıyor insanlar.
Saraydan ülke yönetilmez, büyük millet meclisinden ülke yönetilir. Ülke yönetilemediği içindir ki her gün yeni bir skandal ile güne başlıyor insanlar.
Mübarek olsun. On kişi olunca haber verin.Cumhuriyetçi
Allah yolunun erleri
Beyaz Saray? Kremlin? Versailles? Buckingham?