keroLayn
İlk olarak Fenerli olması babında tanıdım ve sevdim. Zaten sevmeyeni azdır heralde galiba sanırsam. Ne böyle kamki kıvamındayız ne de yabancı kıvamında. İyi böyle ama.
Moraliniz bozukken konuşursanız sizi güldürüp eğlendirebilir. Şahsen dün skypede bana o şekil bi meditasyon uyguladı. .s.s
Eskiden mani yazardı gafadadlıda şimdi iş kadını oldu, uğramıyor pek. :T:
Yalnız yönetime burdan spoiler vereyim. Eğer ki mesajını silmek gibi bi hataya kalkışırsanız duyacağınız laflara şimdiden hazırlıklı olun. :honk:
Ben bi mesajını silmiştim de ordan biliyorum. Tecrübeyle sabit. :honk: Neredeyse yedi sülaleme saydırdı. :kiki: Ben de sana çok kızmış, söylenmiştim; yalan yok. :dyg:
Açık sözlü olduğundan mütevellit çat çat çat söyler içindekileri. bize honk smileyini sevdiren güzel insandır kendisi. :p
Kızdığı zaman bakmayın atarlarına aslında içi temizdir. Bi anlık feveranlığın etkisiyle çıkar o sözler.
Belki ileride kerolight'ta beni işe alacak. :honk: Mesleğinde başarılı yerlere gelmen temennisiyle.
Sen de hep mutlu ol, üzülme. Üzülme ki geyiklerinden mahrum kalmayalım. Her şey dilediğin gibi olsun. Hep mutlu, neşeli kal.