ceoLayn / keroLayn

• Kullanıcı Sonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@keroLayn daha yeni forum oyununda karşılaştım geçerken bide konu açayım dedim :D
Çok sevecen birisi iyiki geldin:))

Bende kendisini yeni yeni görüyorum , mizah anlayışı yerinde bir insan..
Mizah açısı geniş olan insandan kötülük gelmez diye benimsemişimdir bu hayata..
Kalıcı olmanı dilerim , tekrardan hoşgeldin..

yorumlarini hem gülümseyerek hem severek okudgum üyemiz (:

Espriden anlıyor bu hatun , yarasa gibi geceleri takılıyor :d Forumda görmekten keyif aldığım biri.

Forumda gördüğüm en açık sözlü bayanlardan kendisiyle tanışmıyorum fakat açıksözlülüğünü taktir ettim doğrusu.

@keroLayn

forumda yeni tanıdığım ve sevdiğim insanların arasında yer alıyor. Egosuz , makara , zeki ,kafa dengi hatun.. Herseyden önemlisi kasım kasım kasılmıyor. Doğal ; içinden ne geliosa onu söylüyor.. Hep böyle kal sen emi :srl:

@keroLayn mmm

Şu forumda bu kadar zamanda seninle eğlendiğim kadar başka kimseyle gülmedim ben. Canım sıkkınken diyodum girim belki kerom ordadır diye.. Hep burdaydın seni çok sevdik, belki bunca insanı bir arada tutan da sendin..Orjinal cümlelerin hatunu, tanıdığım en harbi kızlardan birisin Sen, bu bir veda değil işlerini hallet/halledelim en kısa zamanda yine tatlanırız buralarda..
Seni çok seviyorum :kiss:

@keroLayn

Operasyon tarihin: 06/04/2014 saat:17.oo
orderı daha sonra vericem

O bir güzel
O bir şirinem
O bir hiperaktif
O bir Lostum + dostum ((:
O birrrrrr bana argoyu tatlandırarak sevdiren
O birrrrrr Nan deme Nan dedirten
O bir takip edilen
O bir çokkk sevilen :srl:

Fenev değil fener ok.

Türkçenin doğru kullanımına dikkat eden bir arkadaş.

Kendine özgü apayrı bir tarzı var. Renkli, eğlenceli, açık sözlü, zeki biri. Gafadadlı grubuyla ünlü. Sıkıntıya strese bire bir. Orjinalliğin zirvesinde. Hep bir şaşkın :honk: smiley kullanıyor. O da mesajlarına renk katıyor. :)

Arada görüyorum bayağı eğlenceli komik birine benziyor. Bir ara tanışalım =)

Nazlı'nın sevdiceği,kelimelerin sultanı,akıl küpü,Fenerbahçe sevdalısı,ayrancı,ders çalşmaya çalışan öğrenci:p ,grupGafaDadLı'nın datlı başkanı kero =)

Her şey gönlünce olsun kerocan.Sevgiler :hi:

Not: O sınavı kazanacaksın !

severim seni sevdiginden ötürü
kero cok zekidir muhabbeti güzeldir fenerbahce aşigidir burdan
alex orjinal formasını hediye etmek isterdim ama yok. :D

Onu öyle 2 satır da anlatamam. 2 paragrafta da 2 kitapla da anlatamam.

O aldığım her nefes gibi yakın bana hala.
Dert ortağım, sırdaşım, plan proje beyin üssü'm, beyin terk grup ve beyin fırtına asbaşkanım, biricik dostum lostum...
Makrube ve kısırda bıraktın bu arkadaşının aklını...
Senin gibi bi dost daha gelmez ne aklıma ne gönlüme...
Hazır elim değmişken itiraf edeyim, o gece ki düğünde bi harika görünüyordun kanks, dans için binlerce kez teşekkürler. Ayağına defalarca bastığım içinde affediver :dyg:
"Seviyorum" kelimesinin kifayetsiz bırakan eşsiz birisi...

İyi varsın, iyi ki var olacaksın hayatımda. Seninle beraber nice senelere kadim dostum. Seviyorum seni :kiss: :srl:

01.12.2014

seni seviyorum kanks. Hayatımda daim kalacak dostum lostum benim. Her şey gönlünce olsun... diyorum hep de sen naapıp edip ihaleyi üstüne aldığından mütevellit pek yüzün gülmese de güldürüyoruz arada işte :p

Yüzünün hep gülmesi dileğiyle kanks. İyi varsın hayatımda... :srl:

massinizkia Özü sözü birdir,belki de çok rahat dertlerimi anlattığım beni sorgusuz sualsiz dinleyen tek insandır ^^ onunla muhabbet ayrı bir keyif çok deli kabına sığmaz bir kişiliği var ve iyi ki de öyle hep karşısındakinin iyiliğini düşünmesi de artı bir yönü tabi ki,son zamanlarda başını çok şişirdim kerocanım hakkını helal et olur mu iyi ki varsın kardeşim..

Kafiylerin ustasi yollarin hastası :p içi dışı bir tam bir kafa dengi insani rahatlatan bir yöne sahip çok çok candan biridir o şuanki nickinin en yakn zamnda yine bu nickinin olmasini diliyorm onu ilk bu nickle tanidm ve oylede görmek istiyorum :srl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri