ceoLayn / keroLayn

• Kullanıcı Sonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kız sana hayran olsunlar :*

Çok severim ki. Reel hayatımdan olsaydı keşke diye düşündüğüm nadir kişilerden biridir.

Sohbet
sevecenligi
samimiyeti
Onu değerli yapmaya yeter de artar bile

murat Menteş in romanında bahsettiği kasa da duran ama herkesin göremediği kız bence o : )

26 Ocak 2015

Ağrı kesici etkisi .
çok seviyorum cook.

10.02.2015
Yanıma alıp saklayasim var.

değişik bir kıs, neşeli bir kıs, büyük müş bu kıs, şaşırdığım bir kıs, mutlu bir kıs, nickleri güzel bi kıs. bu kadar bu kıs.

Forumdaki en deli dolu kız :cici:

keroLayn,
Tanışmıyoruz fakat Gözlemlediğim Kadarıyla Farklı ve Eğlenceli Bir Arkadaş.
Bundan Önceki Nickinde Erkek Sanıyordum Kendisini. :D

Zararsız Birine Benziyor.
Eee Ne de Olsa Gülen İnsandan Zarar Gelmez.

Allamm ne tatlı bir şeysin sen öyle :T:

Her şey çok güzel olsun ilk iş günü rast gitsin seviyorum çok çok bilinsin. :)

Tam 1 saattir telefonda basının etini yedim rahatladım :p

Sanırım doğum gününde çok başını ağrıttim bugün :)
Iyi ki doğmuş iyi ki ben bi yerlerde olduğunu biliyorum:)

16 Mayıs thy 154 nolu sefer sayılı 07:05 uçağı ile sabah saat 8:10 da adnan Menderes de olacağımi beyan eder Öpücükler gönderirim :*

yM4k8n.png

Su an futursuzca gülüyorum :D

Benim bu forumda ki en en en sevdiğim sayılı kişidir derdimi paylaştığım ve saatlerce telefonda konuştuğum .
Çok severim samimiyetini zekasını kendisini

keroLayn
İlk olarak Fenerli olması babında tanıdım ve sevdim. Zaten sevmeyeni azdır heralde galiba sanırsam. Ne böyle kamki kıvamındayız ne de yabancı kıvamında. İyi böyle ama.

Moraliniz bozukken konuşursanız sizi güldürüp eğlendirebilir. Şahsen dün skypede bana o şekil bi meditasyon uyguladı. .s.s

Eskiden mani yazardı gafadadlıda şimdi iş kadını oldu, uğramıyor pek. :T:

Yalnız yönetime burdan spoiler vereyim. Eğer ki mesajını silmek gibi bi hataya kalkışırsanız duyacağınız laflara şimdiden hazırlıklı olun. :honk:

Ben bi mesajını silmiştim de ordan biliyorum. Tecrübeyle sabit. :honk: Neredeyse yedi sülaleme saydırdı. :kiki: Ben de sana çok kızmış, söylenmiştim; yalan yok. :dyg:

Açık sözlü olduğundan mütevellit çat çat çat söyler içindekileri. bize honk smileyini sevdiren güzel insandır kendisi. :p

Kızdığı zaman bakmayın atarlarına aslında içi temizdir. Bi anlık feveranlığın etkisiyle çıkar o sözler.

Belki ileride kerolight'ta beni işe alacak. :honk: Mesleğinde başarılı yerlere gelmen temennisiyle.

Sen de hep mutlu ol, üzülme. Üzülme ki geyiklerinden mahrum kalmayalım. Her şey dilediğin gibi olsun. Hep mutlu, neşeli kal.

Forumun en tatlı en komik en eğlenceli kızı bence.:d

çok evvelden güney karolaynadanmısınız espirimle tanıştım iyi bir arkadaş vefalı insandır

ve lost bir keroLayn klasiği değildir o nicki zamanında benden çalmıştır :D ve aslı LostSouL dur

ayrıca %2 kızdır %97 hamdi alkan tiplemesi olan yarmagül karakteridir. %1 ise uyumsuzluk oranıdır

@keroLayn

Maça gidicez seninle
Sayende giyicem forma kadıköy de
Keşke erkek olsaydın
Kuraklık mis gibi yuva Bahçeli hem de

Jgkgjgk:D:D

keroLight 'ın ceo'su
Türk halkı seninle gurur duyuyor :bıyık::fenerbahce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri