Cassid - |Yorum Bölümü|

Konu sahibi son olarak 3631 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyy hasta yatağım da iyi geldi okumak :)

Ellerine sağlık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beğenileriniz, pozitif yorumlarınız ve ilgiyle takipleriniz için çok teşekkür ediyorum. :cici:

Güzel devam...
Olay döngülerindeki hızı ayarla biraz. Durumlarıda biraz daha uzat. Çok fazla devrik cümle kullanma :)

Eline sağlık gittiköe güzelleşiyor.

Fırsat bulunca ziyaretine geleceğim...

Bizi Mueddebe babada ettin ya :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Aradaki bir sahne dikkatimi çekti. Hani şu beyaz duvarların, beyaz elbiseli adamların olduğu bölüm. Bence ileri ki bölümlerde bir rolü var ki oranın şimdiden bir fragmanı gibi bildirimde bulunuldu. Bana yasa dışı, büyük çaplı deneylerin yapıldığı yerleri anımsattı. Heyecanla diğer bölümleri beklemekteyim :)

Emeğine sağlık devam et çoğu kişinin yapamadığını yapıyorsun ; Yazıyorsun ..

Canim bu roman yarim kalmamali devam etmeli..
Kisa surede tekrar yazmani bekliyorum.
Emeğine yüreğine sağlık bitanem:ask

Mubarek nereye da... Yeni yeni heyecan yaptık... Daha yeni yeni zamanım artıyor benimde okulların kapanmasıyla beraber... Arada gel beraber proje geliştirelim...

Kayra
RaMSeS
ecLipse
EkSen

Hepimiz bir çalışmanın içine girersek eminim 6 kişilik bir kadro olarak harikalar ortaya koyabiliriz.

Önerim @Kitabın bu konuyu devam ettirmesi ve beraberce bir istişare yaparak bir proje geliştirmemizdir.

Bizle beraber yürüyecek değerler de var...

Konu oluşturalım mı istişare ve proje için üstadlar...

Bilgi - İnanç - Eylem

Haydee.. Bir canlı bomba olayı ile sezon finaline bağladı işi. Ya ama bak bu çok çabuk oldu. Sanki Eylül'den evvel gelmeyecek gibi yazmışsın. Oysa ki iyi de alışmıştım hikayeye. Bu forumda en zevk aldığım başlıktı resmen!

Neyse Qasem usta belki hikayeyi sen gelene kadar devam ettirir :) Ben de yardımcı olabilirim :)

film bitti mi? ne çabuk? ben daha yeni patlamış mısırlarımı almıştım.

EkSen

Hepimiz bir çalışmanın içine girersek eminim 6 kişilik bir kadro olarak harikalar ortaya koyabiliriz.

Önerim @Kitabın bu konuyu devam ettirmesi ve beraberce bir istişare yaparak bir proje geliştirmemizdir.

Bizle beraber yürüyecek değerler de var...

Konu oluşturalım mı istişare ve proje için üstadlar...

Bilgi - İnanç - Eylem

Valla ben söz veremem zira Ramazan'dan sonra romanım için çalışmalara başlayacağım .. Ne olur bilemem ama siz muhakkak deneyin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri