'Cassid' yakında Forumsal'da

Konu sahibi son olarak 3639 gün önce görüldü
Safları sıklaştıralım ;p Yer varsa beni de ekleyebilirsin.=)

Beni de ekleyebilirsin ^^ Kapak tasarımı için benimle iletişime geçebilirsin pm ile demiştim ama halletmişsin görüdüğüm kadarı ile

Beni de ekleyebilirsin ^^ Kapak tasarımı için benimle iletişime geçebilirsin pm ile demiştim ama halletmişsin görüdüğüm kadarı ile

İlk başta kapak için fazla emek sarf etmeyelim istemiştim. Şayet yapıt beğenilir ve tutarsa ikinci serisinde iyi bir kapak tasarımına gerek duyacağım ve o zaman sizlerden yardım almayı düşünüyorum. Bu seferlik kusuruma bakmayın :benmi: Sizi de ekledim :cici:

Umarım basarılı olur ..

Umarım karakterlerimiz kendilerine seçtiğim şekilleri beğenirler. Beğenilmeyen karakterler için kusuruma bakmazsınız umarım :cici:

Kitap kardeşim çok ilginç,bir o kadar da güzel bir şey bu tasarladığınız.Eminim ortaya çok güzel şeyler çıkacak.Bu girişimci tarafınızı beğeniyle takip edeceğim.Birleştirici ve güzel bir eylem canım.

Cassid ne demek ?
Sanırım roman yazıyorsun .. Sıkıştığın yerde yardımcı olurum inşaALLAH ..

Cassid ne demek ?
Sanırım roman yazıyorsun .. Sıkıştığın yerde yardımcı olurum inşaALLAH ..

Aslında tam yazılışı Cassidy ve yabancı kesimde bayan ismi. Ben marjinal olması adına Cassid yaptım:cici: Bu isme hikayenin içinde yer bulmaya çalışacağım.

Arka Kapak
Tanıtımdan
B2P9Zv.jpg

Tek bir onerim olabilir, lutfen ask nefret intikam konularindan uzak dur .p
Daha farkli konularda, derinligi olan bir kitap yaz : ))

Tek bir onerim olabilir, lutfen ask nefret intikam konularindan uzak dur .p
Daha farkli konularda, derinligi olan bir kitap yaz : ))

Aslında niyetim derinliği olan bir hikaye yazmaktı ama kitap ismini seçince rota kaydı yine :cici: Uzun süre düşünüp tasarlayacağım bir eser olmayacağı için sanırım bu kolaya kaçmak oluyor :cici: Bakalım, yine deneyeceğim. Fikir için teşekkürler. :cici:

aşk çok klişe yahu

eniştenin kaynını kestiği bölüm felan yok mu slknfsnfs

Bencede aşktan biraz uzak durursan daha çok ilgi çekebilir..

Geri