'Cassid' yakında Forumsal'da

Konu sahibi son olarak 3639 gün önce görüldü
Beni mağara adamı olarak ele alabilirsiniz figüranlıkta kafi.
Ve mümkünse Kayra'yı burjuva erkeği Grifikiride bayrampaşalı genç delikanlı rollerine büründürün ahssdja sonra bizi taksimde buluşturun .s
Neyse proje dışına çıktım hoş birşey çıkar umarım

Grifikir canim o masallar da olur hayal yani bu roman hatirlatim dedim :haha:

Kitap bunla beni en uzağa koy denk gelmeyelim 2 fakir birlikte olmaz :D

Beni mağara adamı olarak ele alabilirsiniz figüranlıkta kafi.
Ve mümkünse Kayra'yı burjuva erkeği Grifikiride bayrampaşalı genç delikanlı rollerine büründürün ahssdja sonra bizi taksimde buluşturun .s
Neyse proje dışına çıktım hoş birşey çıkar umarım

buluşma varsa olur :dyg:

Karakterlerin canlılığı ve kendi aralarında kaynaşması beni çok memnun ettiği gibi şevklendirdi de. Yeni katılanları da seve seve hemen ekliyorum listeye. Herkese yer var :cici: :aşk:

Emre Bey;

Takibin kolay ve görüntü kirliliği olmaması açısından, Roman & Hikaye bölümünün altına Cassid isminde alt başlık açmanız mümkün müdür? Uygun görürseniz sevinirim. Oraya yorum bölümünü de kolayca ekleyebilirim böylece :cici:

beni neden yazmadın:trip: hani baş kahraman olacaktım:s:

Emre Bey;

Takibin kolay ve görüntü kirliliği olmaması açısından, Roman & Hikaye bölümünün altına Cassid isminde alt başlık açmanız mümkün müdür? Uygun görürseniz sevinirim. Oraya yorum bölümünü de kolayca ekleyebilirim böylece :cici:

Suan icin degilde zamanla acilabilir eger yeterince ilgi ve ozveri olursa izlemede kalalim simdilik...

hadi hayırlı olsun tutarsa benim tutmazsa senin olsun :)

Geri