'Cassid' yakında Forumsal'da

Konu sahibi son olarak 3639 gün önce görüldü
Du bakiim doğru mu anlamışım? bir hikaye yazmak istiyorsun. kapak resmi ve adı belirlendi. İçerik konu belli değil, karakterleri forum nicklerinden seçeceksin. Bi kelimei şehadet verip ayrılıyorum.

Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü

Du bakiim doğru mu anlamışım? bir hikaye yazmak istiyorsun. kapak resmi ve adı belirlendi. İçerik konu belli değil, karakterleri forum nicklerinden seçeceksin. Bi kelimei şehadet verip ayrılıyorum.

Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü

Kayra ve f5'in söylemlerinden sonra sizinkine de katılmaktayım. Sizlere şöyle cevap verebilirim:

Aşk, ana tema ve alt yapı kurgusunda olsa da pek aşk ağırlıklı olmayacak hikaye. Ben genelde eserlerimi isim ve kapağı belli ettikten sonra kurgu ve senaryoya döküyorum. Yani şöyle söyleyeyim; diğer yazarlar gibi değil de hemen anında düşünerek bir kurgu/senaryo oluşturup konuya sürmekte ve sonuca ulaşma gayretine girmekteyim. Tabi bu durum karşıma çoğu zaman başarısızlık ya da bu zorlu yolda engel olarak çıkıyor ama ben de zorluk veya imkansızlık ekseninde bir şeyler başarma umuduyla bir şeyler yapmayı seviyorum :cici:

Geri