Çaresizlik durumunda travesti olmayı seçer miydiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

çaresiz kalsanız travesti olur musunuz?

• evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır

Kullanılan: 9 100.0%
  • belki

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Xerath

14cfc037b567c0b14e932c6b523def30.jpg

Aşram bu konuda sen ne düşünüyorsun :D tamamen merak :p

valla yavrum çok şeyapmamak lazım.
niye çaresiz kalayım,ne konuda çaresiz kaldım da travesti oldum?mesele sadece cinsellik mi?
travesti olmak bir seçim mi onu bilemedim suan.büyük konuşmamak lazım,düşmez kalkmaz bir Allahtır.herşey insanlar için,aklım başımdayken ayy ben bir travesti olayım,lezbiyen ibne vs olayım demem.böyle birşey seçmem yani anladın mı?
kimseyi cinsel tercihlerinden ötürü de tükaka diye yaftalamam.
ayy buraya nerden geldim sabah sabah kızım cins misin :D :D

valla yavrum çok şeyapmamak lazım.
niye çaresiz kalayım,ne konuda çaresiz kaldım da travesti oldum?mesele sadece cinsellik mi?
travesti olmak bir seçim mi onu bilemedim suan.büyük konuşmamak lazım,düşmez kalkmaz bir Allahtır.herşey insanlar için,aklım başımdayken ayy ben bir travesti olayım,lezbiyen ibne vs olayım demem.böyle birşey seçmem yani anladın mı?
kimseyi cinsel tercihlerinden ötürü de tükaka diye yaftalamam.
ayy buraya nerden geldim sabah sabah kızım cins misin :D :D

Ufkunu açmak istedim kuzum sabah sabah :D anladım seçmezsin sen :D

Hiç o kadar çaresiz kalmadığım için ve o tür bir çaresizliğin nasıl bir çaresizlik olduğunu hafsalam almadığı için cevap veremiyorum.

haberin içeriği hakkında bilgim yok ama travestilik, trans (kadın bedenine sahip olup kendisini erkek hisseden, ya da tam tersi) olmayan bireylerin seçebileceği bir durum değil. travestilik yapan beyefendi trans bir birey olabilir. büyük ihtimalle de öyledir zaten. çünkü gay ya da trans bireyler evlenip çocuk sahibi olabiliyorlar. çoğunun evlenme sebebi toplum baskısı yüzünden ailelerine açılamamak ve etraftan gelen "neden evlenmiyorsun" tepkileri. açıldıkları zaman yaşayacakları travma ve psikolojik şiddet korkunç olsa da yine de lgbt bireylerin evlenmesini doğru bulmuyorum, bir kadının hayatını mahvetmeye de hakları yok.
soruya gelecek olursak travestilik, lgbt olmayan bireyler için çaresiz kalınca olunabilecek bir şey değil. trans bireyler için geçerli bir durum ama dünyanın en travmatik olaylarından biri, kimse o duruma düşmesin umarım.

iş mi yok
onun derdi başkaymış
sen tercih de

Ya arkadaş bu soruları çokmu arıyorsunuz. ben olmamda olan bulunurmu bilmem

çaresizlikten travesti olunmaz, daha fazla para kazanmanın yolu bu olduğu için travesti olunur. İki kolu ve İki bacağı sağlam olan, görme duyma sıkıntısı çekmeyen insan çaresizdir, o da travestilik yapamaz.

merak edip okudum. normalde üşenirdim keşke üşenseydim.. kajdjsş
eksen ve cinleri nerede acaba…..
aklını karıştırdılarsa eğer, bir gün bu konu hortlar diye gelemiyordur…. herkes çok dikkatli olsun.
forumsalın incelenmeye alınmadan bugünlere gelmesi insanlık suçudur…

Geri