Çaresizlik durumunda travesti olmayı seçer miydiniz?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti

çaresiz kalsanız travesti olur musunuz?

• evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır

Kullanılan: 9 100.0%
  • belki

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Lisede 10-12 kişi bir arkadaş grubumuz vardı halen devam ediyor ; aramızdan bir arkadaşımız mezuniyete yakın bir dönem de bizi topladı ve bize bisexsuel olduğunu söyledi , hepimiz önce güldük değişik espriler yaptık hee hee dedik sonra arkadaşımız ciddi olduğunu ve ilerde bunu gördüğümüz de veya duyduğumuz da şaşırmamız için itiraf ettiğini söyledi . Bizleri sevdiği için ve bu dostluğun bitmemesi için bunu açıklama ihtiyaçı duymuş vs ..hepimiz saygı gösterdik tabi ki lakin Aramızda bir arkadaşımız olabilir bu senin tercihin dedi arkadaşş kafasına bir tane dan diye tokatı vurdu ve ona şu sözleri söyledi.
Ne yazik ki toplum olarak çok cahil bir milletiz bunu anlamıyoruz bu bir tercih değildir dedi ben böyle birşeyi tercih etmedim kimse tercih etmez bu bir hormonal rahatsızlık , bilincsiz bir ailem olduğu için de erken yaşta fark edilmedi yani ergenlik çağında ilaç ile tedavi ediliyor ama bunu bilmediğimiz için hormonlar yanlış bir şekilde gelişti ve sonuç bu oldu dedi.

O günden sonra bu tür insanlara karşı hep bir tık daha düşünceli davranır veya konuşurum. Düşündüğüm zaman haklı idi. Kim çocuğuna böyle bir durumu yakıştırır ki veya fark eder ,tedavi için doktara gider kim çocuğu ile böyle bir konu hakkında konuşur. Cahil ve eğitimsiz bir toplumuz. Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin ,verdiğine de yardım etsin bu ülkede zor bir durum. ...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet açık açık yazdım anlaman için , onu da anlayamamışsın,

seviyeyi biraz daha düşeyim o halde.:hi:

Fahişelik algı olarak normal olduğu falan yok .. Sadece bu işi meslek edinmiş kişilerin çokluğu , var olan sapıklığı legalleştirmez ..
or..luk üzerinden kazılan paradan dahi vergi alınıyor maalesef ..
Travestilik kavramında sadece cinsiyetler değişiyor ama o da en az onun kadar iğrenç bir şey..

insanlar şerefleri ve namusları için yaşarlar .. hiçbir çaresizliğin adı ,bu pislik duruma düşmeye itecek kadar zor değil ..

İstanbulda yaşıyorsun sanırım;
Yolarda hiç görmüyor musun el arabalarıyla kağıt toplayan , el arabalarıyla bile demir toplayıp satan insanlar , kağıt mendil atıp satan insanlar .. bu insanların hemen hepsi çaresizliğinden yapıyorlar bu işi ..

Lütfen biraz düşünüp taşınıp öyle yorum yapalım .. Lütfen..

Rızkı kazanırken insan fahişelik ile yada travestilik ile yapmamalı ...

Habere yaptığım yorum zaten belli. Ama adamın içinde bulunduğu şartları bilmeden sürekli ahak bekçiligi yapmanın alemi yok demeye çalışıyorum anlatabildim mi?
Her insan aynı değil anlatabildim mi?
Herkes senin gibi değil diye kimseye bok atmaya hakkın yok anlatabilidim mi?
Dini kuralları kullanıp küçük kızlari taciz eden hacı hocalar dan daha ahlaksız olamaz sanırım ..

Selametle.

Kuranda ki bir çok ayette yüce ALLAH şöyle buyurur ; " BİZ SABREDENLERLE BERABERİZ "
Neymiş efenim çaresizmiş de o yüzden başka bir erkeğin önünde domalmış !! VE NEYMİŞ BİZ BU DURUMA SAYGI GÖSTERECEKMİŞİZ EMPATİ YAPACAKMIŞIZ !!
Ya hadi canım başınızı soğuk suya sokup sokup çıkarın, belki kendinize gelirsiniz ..
Travestilik=Sapıklıktır.
Dünya da ki tek çaresiz baba da o değil .. İstanbul sokaklarında çocuklarına çöpten ekmek toplayan Suriyeli babaların hepsi travevsti olsun o zaman :)

Her insan gibi bir travestinin de öldürülmesine üzüldüm ama buradan dramatik bir çıkış yolu arayanların sapıklığı algıda normalliğe yönlendirme çabalarına daha çok üzüldüm ..

Sapkinlik sadece başka bir açıklaması yoktur olamaz da.
Allah hidayete erdirsin bu duruma düşmüş kollarını.

Ya nasıl bir at gözlügü sende ki bilmiyorum ama habere yaptığım yorum zaten belli. Ama adamın içinde bulunduğu şartları bilmeden sürekli ahak bekçiligi yapmanın alemi yok demeye çalışıyorum anlatabildim mi?
Her insan aynı değil anlatabildim mi?
Herkes senin gibi değil diye kimseye bok atmaya hakkın yok anlatabilidim mi?
Dini kuralları kullanıp küçük kızlari taciz eden hacı hocalar dan daha ahlaksız olamaz sanırım ..

Selametle.

Bravo,
Travestiliği savunmak için , din kuralları falan adı altında "sözde dincileri " İslam adı altında kötülemeye çalışmak..

bian konuşabiliriz diye düşünmüşüm hata etmişim.
Keyfine bak :hi:

Hırsıza hırsız diyemeyen konu cinsellik olunca alim kesiliyor.Geçin anam babam bu işleri geçin.

Bravo,
Travestiliği savunmak için , din kuralları falan adı altında "sözde dincileri " İslam adı altında kötülemeye çalışmak..

bian konuşabiliriz diye düşünmüşüm hata etmişim.
Keyfine bak :hi:

Benim travestileri savunduğum falan yok homofobik te degilim ayrica..belki adamın psikojisi bozuk ne biliyorsun ?
Dini kullanarak insanları aşağılayan kişi mi bana bunu diyor?
Valla sen öyle düşünüyorsun ama ben normal sartlarda seninle konuşacağıma bile ihtimal vermiyorum .

aslında bu konuda tartışmak gereksiz çoğunluğa göre adam öldürülmeyi haketmiş ve hikayesi ne olursa olsun %100 suçlu zaten dine göre
diğer kastığım post ların boşluk oldunu şimdi farkettim...tüm travestilerin ALLAH BELASINI VERSİN EMİ....

Benim travestileri savunduğum falan yok homofobik te degilim ayrica..belki adamın psikojisi bozuk ne biliyorsun ?
Dini kullanarak insanları aşağılayan kişi mi bana bunu diyor?
Valla sen öyle düşünüyorsun ama ben normal sartlarda seninle konuşacağıma bile ihtimal vermiyorum .

o zaman kendi fanusunuzdan çıkmadan , sadece kendi fikirlerinizle aynı olan kişilerle yorumlaşın , birbirinize beğenmeler falan yapın , aman farklılıklara karışmayın :)

Travestiliği savunduğun bir taksim yürüyüşünde haberlerden görmek isterim seni :hi:

aslında bu konuda tartışmak gereksiz çoğunluğa göre adam öldürülmeyi haketmiş ve hikayesi ne olursa olsun %100 suçlu zaten dine göre diğer kastığım post ların boşluk oldunu şimdi farkettim...tüm travestilerin ALLAH BELASINI VERSİN EMİ....

Zaten adam belasını bulduğu için sapıklık içinde,
beddua etmekten ziyade Allah hidayet etsin demek daha mantıklı olur bu durumda ;)

o zaman kendi fanusunuzdan çıkmadan , sadece kendi fikirlerinizle aynı olan kişilerle yorumlaşın , birbirinize beğenmeler falan yapın , aman farklılıklara karışmayın :)

Travestiliği savunduğun bir taksim yürüyüşünde haberlerden görmek isterim seni :hi:

: )))) bilen bilir ki lgbt eylemine gitmisligim ve fotoğraf cekmisligim var. Bilip bilmeden sallayip durmayın artık ya.

beddua etmekten ziyade Allah hidayet etsin demek daha mantıklı olur bu durumda ;)

Belasını bulup bulmadığını sen mi karar veriyorsun?
Onu allah tan başka kimse bilemez.

Senin bela olarak gördüğün şey belki onun için bir kurtuluş olmuştur ve bu hayatı daha fazla yasamayacaktir. O yüzden sacmalamanin sınırlarını zorlama istersen.

al birini vur ötekine :D

Fanusun içinde olan sensin. Daha yanlışa yanlış demeyi bilmeyen adam kalkmış bana ders veriyor. Benim yandas birine ihtiyacım yok fikirlerimi savunmak için. Yeter ki kendi içinde tutarlı olsun.
Dışardan bakınca komik oluyor çünkü.

Belasını bulup bulmadığını sen mi karar veriyorsun?
Onu allah tan başka kimse bilemez.

Senin bela olarak gördüğün şey belki onun için bir kurtuluş olmuştur ve bu hayatı daha fazla yasamayacaktir. O yüzden sacmalamanin sınırlarını zorlama istersen.

bunu zaten Allah söylüyor ,Sanırım ayete de laf etmezsin.
;
Lut, kavmine dedi ki: "Alemlerde, sizden önce hiç kimsenin yapmadığı 'fahşayı' (hayasızlığı) mı yapıyorsunuz? Gerçekten siz, kadınları bırakıp, şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, 'müsrif'(haddi aşan) bir kavimsiniz."
Lut Kavmi'nin cevabı: "Bunları, yurdunuzdan sürüp çıkarın, muhakkak bunlar, çokça temizlenen insanlardır." demekten başkası olmadı.
Bunun üzerine Biz, karısı dışında, (Lut'u) ve ailesini kurtardık; (karısı) ise, helake uğrayanlardan oldu. Ve onların üzerine, bir (azap) sağanağı yağdırdık. Bak! Mücrimlerin(suçluların) akıbeti nasılmış?
[ARAF(7)/80-84]​

Travesti , gay ,lezbiyen vs..

Bunların hepsi Allah katında helak olunmaya sebep olmuş sapıklıklardır ( Bkz: Lut kavmi )

Burda bu konunun açılıpta tartışma konusu bile olması konuyu yumaşatma sebebi .. ne kadar acı ..

Sapıklığın adıyla çaresizliği bir tutmayın ..

Herşeyde dini öne sürüyorsunuz farkında mısınız çelişkinizin?
Öleni de yaradan yaratmadı mı? Sizin savunduğunuz dinde,siz kimsiniz de kendinizi üstün görüp,rahmet dilemek dışında,ölmüş bir insanın arkasından konuşuyorsunuz?
Sizin insana saygınız yok farkında mısınız? Sadece bireylerin söylediği lafların üzerinden çarpıtma yapıyorsunuz.
Bu kadar mı basittir ölüm sizin gözünüzde? Belli ki krallar(!) gibi bir hayat yaşıyorsunuz,sorunsuz,ziyansız,o yüzden kim ne çekti diye bir kaygı içerisinde değilsiniz.
Ama unutmayın ki,inandığınız,kitabınız bunları hep reddediyor,günah olarak buyuruyor.
Kişi önce kendine bakmalı,ondan sonra insanları yargılamalı,hele ki yargıladığı ölmüş bir vatandaşsa,pes.
Saygılar.

Hayir olmesi gerekiyor bide allah belasinida versin ohh olmus :trip:

bunu zaten Allah söylüyor ,Sanırım ayete de laf etmezsin.
;
Lut, kavmine dedi ki: "Alemlerde, sizden önce hiç kimsenin yapmadığı 'fahşayı' (hayasızlığı) mı yapıyorsunuz? Gerçekten siz, kadınları bırakıp, şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, 'müsrif'(haddi aşan) bir kavimsiniz."
Lut Kavmi'nin cevabı: "Bunları, yurdunuzdan sürüp çıkarın, muhakkak bunlar, çokça temizlenen insanlardır." demekten başkası olmadı.
Bunun üzerine Biz, karısı dışında, (Lut'u) ve ailesini kurtardık; (karısı) ise, helake uğrayanlardan oldu. Ve onların üzerine, bir (azap) sağanağı yağdırdık. Bak! Mücrimlerin(suçluların) akıbeti nasılmış?
[ARAF(7)/80-84]​

Merak etmeyin haberim var.
da bunu allah buyuruyor. Sonsuz merhamet sahibi yaraticinin dahi kimse için peşin hüküm vermedigi her daim bir acik kapinin oldugu bir dine inaniyorsun ama inandığım şey ile ters düşüyorsun asıl enteresan olanda bu. İslamiyete en çok sen ve senin gibiler zarar veriyor.

Sen insansın seninle aynı olan birini kendinden küçük görmeye hele de ölmüş ise aşağılamaya hakkın yoktur.

Geri