Canis Major
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selam kardeşim. Şimdi kendime geldim kupon yaptım ama buraya atsam yetişmez. Diğer kuponu da söyleyeyim, birlikte ona basalım.Günün garanti kuponunu bekliyorum @Run .
Vermiyorrrrrrrrrrrarkadaşlar plesk 8000 aldı helal siteden …
göz hakkımızı isteriz
amazon’da sepet yaptım az önce adını plesk totemi yaptım . neyse serdar zehri aldı sahibindene ütü mütü koymaya başlar yakında sjdkdkdkd (allah korusun :p)Görüyorsunuz işte kültürlü kumarbaz, parayı ne güzel değerlendirme yapıyor..
Dün benim son maç, üst bekliyorum 2-0 hatta golü de Zaha attı, sonra kırmızı yedi gerçi.. ilk yarı 2-0 bitince, bütün ahlaksızlıkları yapmak için plan yapmaya başladım..
Ne oldu, maç 2-0 bitti.. Tanrım fakir doyuracam, yardım yapacağım, camiye bağış atacağım demedik..
bi tek öleceğim günü bilmiyorumreal 01 gol
Oynadığım an pişman oldum, iddiacı arkadaş 30 senedir ilk kez reel maçına oynadın dedi.amazon’da sepet yaptım az önce adını plesk totemi yaptım . neyse serdar zehri aldı sahibindene ütü mütü koymaya başlar yakında sjdkdkdkd (allah korusun :p)
bi tek öleceğim günü bilmiyorum