Canis majorca iddaa denemeleri

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akşama fenere basıp kaybetmelik çekim oldu

1760880568075.png

Arkadaşlar şöyle bir şey denedim, çok iddialı değilim ama. Hoşunuza gideni alın içinden.

IMG-20251019-WA0023.jpg

Admin yok mu, burada şey oynatıyorlar, alo :)
@Canis Major yine üfürükçü moduna geçmiş :)
Bol şanslar kardeşim.

arkadaşlar plesk 8000 aldı helal siteden …

göz hakkımızı isteriz

steam'e 100 dolar atıldı, amazon sepetinde bulunan üç beş kitap alındı. bitti gitti. bir dahaki kupona.

Görüyorsunuz işte kültürlü kumarbaz, parayı ne güzel değerlendirme yapıyor..
Dün benim son maç, üst bekliyorum 2-0 hatta golü de Zaha attı, sonra kırmızı yedi gerçi.. ilk yarı 2-0 bitince, bütün ahlaksızlıkları yapmak için plan yapmaya başladım..
Ne oldu, maç 2-0 bitti.. Tanrım fakir doyuracam, yardım yapacağım, camiye bağış atacağım demedik..

Görüyorsunuz işte kültürlü kumarbaz, parayı ne güzel değerlendirme yapıyor..
Dün benim son maç, üst bekliyorum 2-0 hatta golü de Zaha attı, sonra kırmızı yedi gerçi.. ilk yarı 2-0 bitince, bütün ahlaksızlıkları yapmak için plan yapmaya başladım..
Ne oldu, maç 2-0 bitti.. Tanrım fakir doyuracam, yardım yapacağım, camiye bağış atacağım demedik..
amazon’da sepet yaptım az önce adını plesk totemi yaptım . neyse serdar zehri aldı sahibindene ütü mütü koymaya başlar yakında sjdkdkdkd (allah korusun :p)

bi tek öleceğim günü bilmiyorum

amazon’da sepet yaptım az önce adını plesk totemi yaptım . neyse serdar zehri aldı sahibindene ütü mütü koymaya başlar yakında sjdkdkdkd (allah korusun :p)

bi tek öleceğim günü bilmiyorum
Oynadığım an pişman oldum, iddiacı arkadaş 30 senedir ilk kez reel maçına oynadın dedi.
Hiçbir şekilde oynamam, bir an gaflete düştük..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri