sanırım özledim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bakıp bulup yollucam tatlım onu sana :dCanişko ya maç hayalimiz vardı ama yalan oldu ligin saçma sapan hal almasından dolayı:=)
Sevdiklerimden evlendirip , evlenmeyi planlıyorum :=)
Neyse kırmızı formamı gönder gelsin![]()
çok para lazım yaa 4-5 milyon birikince anca asdfNe zaman düğünü olacağını merak ettiğim bey![]()
seni tanıyalı 8 sene olmuş dilek... ve sen daha yeni yorum atıyosun pes sdfasfeskiden de iyi anlaşırdık ama şimdi daha iyi anlaşıyoruz. eğlenceli olmasının yanı sıra kibar ve saygılı biri canis, bu yönünü beğeniyorum. küçük yengemiz ile de çok yakıştırıyorum ben, nazar değmesin diyelim aman aman.dşlsfk
djshfj ama bak konun 2016da açılmış yani benim forumu bıraktığım tarihler. sonrasında da gözümden kaçmış, o da benim ayıbım olsun hadi.... sen bana yorum yapmış mısın hemen bakıyorum şimdi. sen görürsün.dşfkfgseni tanıyalı 8 sene olmuş dilek... ve sen daha yeni yorum atıyosun pes sdfasf
haha bana cumartesileri esiyor sözlük hortlatma günüm korkma sakin ol kahvaltını et:=)kızlar noluyoruz yaaa öleceğim herhalde yıllar sonra sözlüğüme yazıyorsunuz ahaha <3
yedim canım çoktan ahaha teşekkür ederim <3haha bana cumartesileri esiyor sözlük hortlatma günüm korkma sakin ol kahvaltını et:=)