ÜSözlük Canis Major

Konu sahibi son olarak 2090 gün önce görüldü
Cok sevgili Erkal.
Bitcoinlarnan nasil sevisiyorsun bir ara anlat.
Öptüm en güzel yerlerinden.

Selamun aleyküm. Bugün sanki veda edecekmiş gibi bir hava var üzerimde ve gitmeden sevdiğim/hoşuma giden üyeler hakkında bir şeyler karalayayım derken aklıma düşüverdin hocu. Nasılsın? Adını bilmediğim Canis baba, Canis anne iyidir inşallah. Ehehe bu kadar gevezelik yeter.

Arkadaşlar bu adam tam olarak şu forum oyunlarında sürekli dillediğiniz pardon pardon dillendirdiğiniz "tanımıyorum ama iyi biri" var ya... Hah bu adam işte benim için. Gerçekten tanımıyorum ancak aramızda ilginç bir bağ olduğunu düşünüyorum. Müziklerle ve mizahıyla (bazen güldürmüyor tıpkı benim gibi lanet olsun) beni benden alıyor çoğu kez. Kız olsan kaçırmazdım seni hocu. Selamlar ve sevgiler.

Canişko ya maç hayalimiz vardı ama yalan oldu ligin saçma sapan hal almasından dolayı:=)
Sevdiklerimden evlendirip , evlenmeyi planlıyorum :=)
Neyse kırmızı formamı gönder gelsin :D
bakıp bulup yollucam tatlım onu sana :d

eskiden de iyi anlaşırdık ama şimdi daha iyi anlaşıyoruz. eğlenceli olmasının yanı sıra kibar ve saygılı biri canis, bu yönünü beğeniyorum. küçük yengemiz ile de çok yakıştırıyorum ben, nazar değmesin diyelim aman aman.dşlsfk

eskiden de iyi anlaşırdık ama şimdi daha iyi anlaşıyoruz. eğlenceli olmasının yanı sıra kibar ve saygılı biri canis, bu yönünü beğeniyorum. küçük yengemiz ile de çok yakıştırıyorum ben, nazar değmesin diyelim aman aman.dşlsfk
seni tanıyalı 8 sene olmuş dilek... ve sen daha yeni yorum atıyosun pes sdfasf

seni tanıyalı 8 sene olmuş dilek... ve sen daha yeni yorum atıyosun pes sdfasf
djshfj ama bak konun 2016da açılmış yani benim forumu bıraktığım tarihler. sonrasında da gözümden kaçmış, o da benim ayıbım olsun hadi.... sen bana yorum yapmış mısın hemen bakıyorum şimdi. sen görürsün.dşfkfg

Bunca zaman bu sayfaya hiç yazmamış olduğumu yeni fark ettim, tabii bıldırcınlar varken buraya niye yazayım:)
Forumda uzaktan uzağa iyi iletişim kurduğum iki erkekten birisi, adamın enerjisi güzel, kimseden etkilenmiyor, kendi kafasını kullanıyor.
Forumca sevilen bir karakter, aşırı yükseldiğini hiç görmedim..
Cumhuriyetçi
Atatürkçü
Yakışıklı, seksi.. yenir :) her şey gönlünce olsun kardeşim.
#günlükmalzememizialalım

Canis ve saz ekibi diyorlardi bize bize.

Gercekten en samimi ve yalin düsüncelerle dertlesebileceginiz bir insan Canisim.
Dinler dinler sonra güldürecek bir sey bulur
Ln bak yine duygusallastim.

Kendisi ile bu kadar net restlesen biri yok.
Sanirim 7 yildir bir tanisikligimiz var..önceleri kadar sk konusmasak da, Canis in yeri ayri.
Hep mutlu olsun,hic üzülmesin, hep sevilsin.
Bir gün su cukurdan cikarsam,güzelliklerle yad edecegim kisilerdensin sevgili Erkal.

Geri