ÜSözlük Canis Major

Konu sahibi son olarak 2087 gün önce görüldü
@makarov nicki ile bana makaronu animsatan kardesimiz.
Bugunku actigim konu ile bana alinmadigini umdugum kardesimiz.
Alindiysa da efendi efendi ozur dileyecegimi bilmesini istedigim kardesimiz.
Tanidikca daha da yazacagim yalanini atip konusundan kacacagim kardesimiz.

.p

Yazılarını beğeniyorum.

yeni ama aktif üye.bana hep başka bir üyeyi hatırlatıyor sonu benzemesin dileği ile.nickini her okuduğumda oww oww efekti verip şarkı söylemeye başlayıp kendimce eğleniyorum.Bu duyguyu bana yaşattığı için teşekkürler.

Kardeşim iyisin süpersin uçuyosun diyorum seni öperek sayfandan ayrılıyorum. Alkolü kumarı ve karıları en kısa zamanda bırakman dileğiyle, alkolle kumarı bırakırsın da son söylediğim biraz zor gibime geldi onu ciddiye alma en iyisi. Hadi bakalım ben üstteki üyeyi yorumlamaya gidiyom ehueheu

kumar bağımlılığı ile ilgili bi sunumum vardı bu dönem. baya kapsamlı bi araştırma yaptım, ayıptır söylemesi hoca da çok beğendi yani :p neyse, ilgimi çekti o yüzden. dostoyevski ile ortak bi yönü var, ne mutlu ona ljaldsjslkj

Alkol Kumar Hatunları bırakma canım kardeşim. Dibini görene kadar yardırmaya devam :asd::asd:

ben onun bıyıkları seviyorum ya tam burmalık :D
zararsiz bi adam
kendi halinde takılıp gidiyor
bu ara biraz eksik sanki

Bu aralar gözükmüyor sanki.

Pis islere bulastin da iceri mi aldilar yoksa haci xd

muhabbetim olmuştu arkadaşla gayet sıcak ve muhabbeti güzel bir arkadaş eğer içeceksem uğrayacağım bir arkadaş ayrıca:D

içine sinmeyen biseyler var sanki.

Karizmatik ve dogal birisi. Bazi aci gercekleri soylemesi yanlis anlasilmasina yol acsa da kendisini bilen birisi. Sevdim ben

konuya girmeden evvel mathilda makarov mu tasiyo lan dedim kendi kendime.

kendimi çok seviyorum multi üyelik alıp yorum atıyorum hatta :D

Çoğunuzun önceden tanıdığı zenginimsi üye, valla şahsen ben zengin falan olduğuna inanmıyorum. Zengin olan adam şu kavurucu sıcaklarda arkadaşlarına birer klimayı çok görmez.

Neyse siz ne düşünüyorsunuz?

Süreyya & ZeL

Boş olduğunu iddia eden üye.
Baba parasıyla yaşıyor, hayatta bir amacı yok -.-

Boş olduğunu iddia etsede, aksine dolu bir insan,kendine haksızlık yaptığı kanaatindeyim,muhabbeti on numara bin yıldız iyiki var kendisi. Slim Shady Klima erkal için ne ki bir lafımıza bakar,gönlü bol insan o, degilmi. :D

Admin olsam forumu instagram niyetine kullandigin icin banlardim seni xd

Moral bulmak, keyiflenmek istediğim zamanlarda erkalerkolun instagram fotolarına bakıyorum. Daha doğrusu fotodan ziyade altındaki yorumları okumaya giriyorum. Son günlerde yeni bir erkal fotosundan daha çok heyecanlandıran bir şey yok hayatımda. Yeni foto demek yeni harika yorumlar demek benim için. okurken ahahaha bir insanın sosyal çevresi bu kadar piç olabilir mi yaaa diye basıyorsun kahkahayı R E İ S yaşıyorsun bu hayatı :'D

En beğendiğim, "manzara oluyorsun mutlu sanıyorlar" :D

Instagram dışında, forum ortamında pek sevilmediği aşikar. Yitici bir tip. Manyağın teki. Egoist tavırlar sergiliyor gibi görünüyor olabilir ama değil. Kendine aşık gibi görünüyor ama o da değil. Sadece seviyor bu hayatı hepsi bu. Hani benim bir tabirim vardı ya " ilk bakışta antipatik ama tanıdıkça tatlı sefimli" işte bu! Seviliyorsun REİS :snake:

Geri