Büyük Aşklar Nefretle Başlar..

Konu sahibi son olarak 3610 gün önce görüldü
nefret edemiyorum, büyük aşk hayallerimi sandığa mı kaldırayım şimdi? :dddd

Çoklu msn sohbetleri modaydı. Bizde birkaç kişi her akşam sohbet eder, forumdakilerin dedikodusunu yapar. Günlük işlerimizden bahseder hal hatır sorardık. Bir coğrafya öğretmeni, bir hemşire, yeni işe başlamış avukat ve iki ameleydik. O akşama herkes msn'den birilerini aldı sohbete. 20-25 kişi olduyduk. O da geldi o ara adı İmrandı. O kadar kişinin içinde bir fırça kaydı bana. O kızdan uzak dur, onun sevgilisi var. Bir daha cevap bile verme konularına yada mesajlarına, seni uyarıyorum dedi, gitti. Kimse bir şey anlamamıştı. Ben hiç anlamamıştım.
Sonra ne mi oldu?

Bana nefret hissettiren birşsine hiç aşık olmadım. Bana güzel duugular hissettirmeli

O değil de Gökçe'm seni seviyorum.

Evet sarhoşum :)

Öyle oluyormuş

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç samimi gelmez bana nefret kıvamından sonra o kişiyle birşeyler paylaşmak yaşamak
öncesinde itici soğuk gelebilir sonrasında öyle olmadığını anlayabilirsin fakat nefret farklı.

Nefret değildir o nefret olsa olamaz [emoji14]
Lakin zitlardir ve aralarında gerilim, sürtüşme yasanir ve sonradan bu hoşlanmaya dönüşür. Hem konduramaz hem de uzak duramazsin. Böyle olabilir iste.

Benden nefret eden kızlar bi ses edebilir mi, bir şey deneyeceğim.

en az en iyi kocaların çapkınlardan çıkacağı düşüncesi kadar hollywood klişesi ya da zırvası desem daha doğru.

nefretsizde büyük aşk başlar bazı büyük aşklar tavuk dürümle başlar
çapkın erkek olupta evlendikten sonra saygı duyup bir daha asla çapkınlık yapmayabilir
çapkın olmayan erkeklerde iyi koca olur
kalıplaştırmadanda hayat devam edebilir

Kim uydurmuşsa bunu nefret ettiğim birine niye aşık olayım

Kavgayla başlayan asklar dediysek , oğlana git kafa ay demiyoruz.Burada ki içerik şu demek , aralarında çekim olacak iki insan once birbirine sinir olur. Bir nevi kurlasma dönemi. Hepiniz de vardır sinir olursunuz ilk başta hoşlandığınız insana , yani tavırlarına filan bu bir nevi sahiplenme iç güdüsü.

nefret ettiklerime küfrederim
neyin aşkı küfür mü
saçma sapan şeyler

Küfür ettim zamanında adama ya da arkasından saydım sonra neden aşık olayım manyak mıyım kim demişse g*tünden element uydurmuş. lsjsjs

Geri