Büyük Aşklar Nefretle Başlar..

Konu sahibi son olarak 3609 gün önce görüldü
Hiç nefretle başlayan bir ilişkim olmadı

bana söylediği ilk şey sana çok gıcık oldum olmuştu :)

şahsım adına hiçbir aşkım nefretle bitmedi insan sevdiği birinden nasıl nefret eder bilmiyorum ya da nefret edecek kadar zaman tanımadığımdan zirvede bıraktığımdandır belki .s.s

hiç görmedim ama nefretle biten çok gördüm

çünkü " nefret iki uçlu bi değnek" her an sevgi tarafından tutabilirsin

Belki bazılarında böyle bir psikolojiye bürünülmüş olunabilir.
Bazıları nefretle başlayıp kuvvetlenen aşka örnek verir bazıları ise sevgiyle başlayıp öyle devam edenine.
Hayatımızda hepsinden vardır eminim ki.
Ben inanmıyorum sadece. O nefretin altına saklanıldığını düşünüyorum

Küçükken kızlarla hep kavga ederdim sırf bu laf yüzünde ama hiiiç büyük aşkım böyle başlamadı:ayh:

Görmeye tahammül edemediğim biri ile şuan evliyim :p

bir insan nefret ettiği kişiye niye aşık olur ki? nasıl bir psikolojidir, nasıl bir boşluktur o? :D

Olabilir de, olmayabilir de.

sevmemenin ötesi nefret

ve aşk

bana göre değil

Bir tespit mi bu? Bilemiyorum, sanırım 3-5 kişinin başına gelen nadir bir olay olabilir. Nefret ettiğiniz kişiye aşık olmak, sorunlu bir tavır gibi. Pek hoşlanmadığınız bir kişinin aslında öyle olmadığını görüp ısınmanız farklı ama nefret çok büyük bir duygu. Bana pek olası gelmiyor. Nefret olarak hissedilen duygunun öfke ile karışması muhtemel. Yine de bilemiyorum. İnsan basit bir varlık değil, insan duyguları zaten çok kompleks. Ahkam kesmiyorum, gidiyorum.

Ask dedigin nefretle bitmez karsi taraf nasil isterse oyle biter

Zit kutuplar birbirini cekiyormus

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merdivenlerden inerken carpismakla. Koseyi donerken carpismakla dokulen kitaplari toplarken eli eline degmesiyle.

Yani biz hep filmlerde oyle gorduk.

Nefretin külüne üflesen ateşlenir.Doğrusu büyük aşklar tatlı kavgalarla başlar.Büyük aşkların en uzun ömrü 1,5 yıl sonrası pişmanlık, keşkeler vsvs..keşke demek de şeytandan yine büyük analiz yaptım.

Bitince nefret edenlerin sayısı daha fazladır.

Mahalledeki gençleri topladım kızı dövmeye gidiyoruz.

Geri