Büyük Aşklar Nefretle Başlar..

Konu sahibi son olarak 3608 gün önce görüldü
Çok klişe bir laf olmasına rağmen genelde doğru çıkması kuvvetle muhtemeldir. O yüzden aşık olduğu insanı delirtip sinirlerini zıplatan tipler de yok değildir. Her ilişki buna kaldıracak da değildir. Nice güzel gidecek ilişkiler sırf bu yüzden bitiyor, buna üzülüyorum. :pat:

Aslında öyle birşey yok biliyor musun?

Bilakis büyük nefretler aşkla başlar çağımızda.​

O ayrı bir konu. :dusun: Ki haklısınız da. Öyle maalesef.

Büyük konusursan olur tabi. Asik olmam dersin, bir bakmis olmussun.

Var aslında ya. Bizzat kendimden biliyorum, çok da imkansız ötesi bi durum değil :kiki:

ya zaten hep tersi oluyor nefret edersin aşık olursun, aşık olursun bir zaman sonra nefret edersin

Sanki, sadece filmlerde olabilecek bir şey gibi. Nefret diyorsun da saf nefret değildir o, olsaydı asla aşka dönüşemezdi... E diğerinin de pek bir önemi yok. :/

Olamaz diye bir durum değil..tanıdıkca ve daha da tanıdıkca ısınır İnsan bir bakmışsın hooooop aşık olmuşsun:dd

İnanıyorum ben buna... İlla sevgili anlamında değil. Başta nefret ettiğim, kavga ettiğim bazı sınırlı sayıdaki insanlarla derin bir sevgi ve muhabbet bağı olustu.

Aşk ve nefret arasındaki ince çizginin silinmesi olarak değerlendiriyorum bu durumu. İki kelime yetiyor diğer tarafa geçmeye :honk:

Nefretle başlarmı bilmiyorum ama %90 ı nefretle bitiyormuş öyle diyorlar :D

İkisi de birbiri ile bağlantı aşk nefretle nefrette aşk ile başlayabilir.

Nefret aşka dönüşür mü bilmiyorum da aşkın nefrete dönüşenine şahit oldum.

HIH Kim demiş Büyük Aşklar nefretle başlar diye. Benim En büyük Nefretim bir Aşkla başladi.

Aşkın nasıl başlayacağı belli olmaz, belki de nefretle başlamaz ama nefretle biter.

Geri