Büyük Aşklar Nefretle Başlar..

Konu sahibi son olarak 3609 gün önce görüldü
İstisnâlar kâideyi bozabilir de.

evet kesin öyledir.
ulan kiz(-lar) öyle bir bilenmis ki, sanki kiz degil, dönme.
Lakin kiz olsalardi bir yerde bana dönerlerdi :p

Bence hoşlanan taraf,hoşlandığını belli etmemek adına (ki bunu en çok biz kızlar yapıyoruz bana kalırsa) agresif tavırlar sergileyebiliyor.Bu da ortamda,sanki karşı taraftan haz almıyormuş imajı yaratıyor.Akabinde bir bakmışsın,kendi aralarında yaşadıkları diyaloglarla gayet güzel bir ilişkiye başlamışlar.Sonra,vay efendim ''büyük aşklar nefretle başlar''.
Yok öyle bir şey.Erkeği bilmem ama,bayan cidden nefret ettiği adamın nefesini bile kondurmaz hayatına.

Başıma gelmişti. Başlarda nefret ettiğim bir kızdan zamanla çok hoşlanmaya başlamıştım.

gerçek bir nefret ve haz edilmeyen bir durumsa
sonrasında bunu düzeltmek falan filan.
hiç samimi gelmiyor bu tabir bana.

Bazen yillarca nefret edersiniz bir hareketle tüm benliginizdeki nefret anlayisa ve sicakliga birakabilir , olabilir yani her an

Baştan aşağı soldan sağa saçmalık
İnsan nefret ediyorsa hep nefret eder. Sürekli ortaya çıkar içten içe kemirir o yüzden insanlar bu gibi bahaneleri bana saçma geliyor

Birde 'Seni sevmeyi SEVMIYORUM' durumlari da var ; p

Görmeye tahammül edemiyordum,sesini duyunca tüylerim ürperiyordu,o ismi duymak bile sinirimi bozuyordu.Masamdaki eşyaları kafasına atıp,olduğu yerde öldürmek istiyordum 1 sene boyunca hain öldürme teknikleri düşündüm.
Sonra ne mi oldu ? Aşık oldum. Görmeden duramamaya başladım,sesini özledim,varlığını özledim,bakışlarına doyamadım.

Büyük konuşmamak gerek bunu bir kez daha anladım.

Nefret ettiğim birine hiç aşık olmadım ama "tipsiz bu ya" dediğim biri ile sevgili olmuslugum vardır.

Geri