ÜSözlük Butterfly / Ophelia

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Balici diye tanımlandırdığım aslında melek gibi ve temiz bir kalbe sahip olan kardeşcan.
Hep yüzün gülsün inşallah

Tatlı kuşum beniiiim. :srl:
Canım o benim canıım , Çok tatlı. :p
Olduğu gibi davranır , Azıcıkta metalcilik var galiba. :p
Bu aralar aşık gibi , Metal dinleyen biri Nurettin Rençber dinlemeye başlamışsa vardır bunda bir şey.
Hayra alamet değil bu. :D
Her ne kadar inkar etsen de Aşıksın kızıııım. :D
https://www.youtube.com/watch?v=OeuDNaPRi7Q
Sana gelsin bu şarkı :p
Aşık değilsen bile aşık edicem seni , koydum kafaya. :D
Kendine bile itiraf edemediğin enişteye selamlar. :hi:
Çok saf bir kalbi var , Onu alan yaşadı valla. :dyg:
Off keşke erkek olsaydım be , Kapmıştım seni şimdiye. :p
Hem yaşlar da uyuyor , İyi olurdu. :p
Neyse kader , kısmet dicez boynumuzu bükücez. :(
Yorumlarıyla , davranışlarıyla çok sevdiğim tatlı bir hanımefendidir kendileri. :kiss:
Hep o güzel yüzün gülsün inşAllah.
Allah'ım Mutlu , Huzurlu , Sağlıklı bir ömür versin sana.
Sen hep mutlu ol Yavru Kuşum. Butterfly :srl:

Ben bu konuyu nasıl açmayı unutmuşum kendime şaştım şuan :dusun:
İrem'le çok uzun zamandan beri tanışıyoruz. :cici:
Hafızam beni yanıltmıyorsa bir 4 senemiz vardır. :cici:
Bahane'ye gelmesine sebep olduğum için daha fazla kişi tarafından takdir edildim,
Çünkü onu herkes sevdi.:cici:
Kızın sevilmeyecek bir yanı yok ki. :)

Ve hepiniz kıskanın :T:
Onu bu forumda yüzyüze görebilen sadece NeyzeN ve ben varız :D
O tontiş yanaklarını bir ben gördüm, güzel saçlarını da :P
Zaten yakında o da yanıma gelecek,
Sayesinde annemin ayda yılda bir hazırladığı börekler de yiycem :D

Seviyorum İrem'i ya.
Yakın arkadaşlarıma da anlatırım hep "öyle bir kız kardeşim olmasını isterdim" diye.
Güven kokar.
Neşe kokar.
Sempatiklik kokar.
Büyüyen yaşın ve hayatın bu bozuk sokaklarının seni de kirletmemesi tek temennim (:
Sen zaten kendi karakterinden de hiç ödün vermeyeceksin eminim (:

Seviyorum seni (:

Tanımadan sevilebilecek bir duruşu var.

Bitanecik kuzucuk ..
Yıllardan beri zedelenmeyen sağlam bir dostluğa sahibiz..
Hiçkimseye söyleyemeyecek bir derdimiz bile olsa birbirimize dönüp söyleyebilecek kadar yakınız da..
Sahip olunabilecek en değerli şeye, dostluğuna sahip olduğuma emin olduğum ender insanlardan..
Bu hep böyle kalacak (=

İrem, deliydi eskiden .. Çılgın Bediş in 2000ler versiyonuydu adeta (=
Şimdiler de Öss ve büsbütün omzuna binen ablalık sorumluluklarıyla ağırlaşmış..
Bakmayın cimcimeliğine evde dediğim dedik çaldığım düdüktür kendisi :T:

Zekidir, sözlerinizin ötesini berisini iyicene anlar :p Boş konuşmaz, arkadaşlarıyla ilgili önemsiz bulacağınız hiçbir detaydan bahsetmez, bahsettiği şeyler hep ince nüanslardır, buna az rastlanır.. Bunda benim payımda var olabilir .. :p
Sonuçta benim dostluğuma ayak uydururken çıtayı yükseltti biraz :p :p

Duygusaldır iyi film, iyi kitap, iyi arkadaş, iyi müzik seçer.. ilişkilerinde sadık ve yüreklidir İrem.

Bitanedir İrem ..
İçinin asla boş çıkmayacağı bir çuval ceviz gibidir sohbeti ..
Doymaz, sıkılmazsınız (=

21-06-2015 17:27
Orta yaşlarında kültürü boyunu aşacak, etnik öğe seçimlerinde ki üstün zevkiyle farklı bir şıklık yaratacak, eğitim hayatına yön vereceği safhalarda başarılı olursa çok çok iyi bir iş kadını olacak fıstık.

Kalbi de öyle temizdir ki asla korkmanıza gerek yoktur dostuluğun da..

İnsana huzur veren bir varlığı , temizliğinden şüphe edilmeyecek güzellikte bir kalbi var Ophelia'nın...
Bir insanı tanımak ve sevmek için uzun saatler,sohbetler geçirmenin şart olmadığının kanıtıdır
öyle şirin,öyle sempatik
Var olasın öpüyorum canım

tanımadan sevılesı bırı durusunu hıc bozmaması dılegıyle (:

Başlarda bana karşı biraz önyargılıydı sanki ya da yorumlarından dolayı bana öyle geldi:)
pek tanımıyorum kendisini ama nerde ne yapması gerektiğini bilecek olgunluğa erişmiş nadir üyelerden.. Her şey gönlünüzce olsun.

İrem(Ophelia) çok farklı kız yaa ,tanışmamız bir kaç hafta önceye dayanıyor ama baya samimi olduk , enerjisi çok iyi geliyo bana , tabi ortak yanlarımızlada samimiyetimiz büyük ivme kazanıyor :p Ama bir yandan da korkmuyo değilim , bendeki değerin çabuk artıyor bu hayatta değeri çabuk artan çok fazla kişi yoktur hayatımda , olanlarda çabuk arttığı gibi çabucak gitti , sen bu önyargımı yıkmaya geldin hayatıma eminim :p Ben çocukluktan beri haluk levent dinlerim , gariptir ki dinlemediğim sadece 1 şarkısı varmış oda İrem Kız .Yıllar yıllar sonra tatlı bi kız çıkıyor ve bu şarkıyı bana gönderiyor , ne kadar garip demi :p işte o kız bu tatlı cadı irem :p Şuan şarkıyı dinlerken yazıyorum .
Sana bakınca kendimi görüyorum birde biliyo musun ? Ama şu bi gerçek ki , rock konusunda benden daha büyük büyük arşivin var ve sömürüyorum seni hahahah

Şimdi uyuyosun yarın sınava girceksin , inşallah iyi geçer ve bu yazımı bide bakmışsın bir kaç yıl sonra aynı pcden beraber okuyo oluruz ve bu günleri hatırlarız hahaha Hadi bakalım fazla şımartmayım seni , herşey misahelia için :hadihepberaber:

İlk geldiği anlardan beri tanıdığım forum dışında da irtibatta olduğum bir hatuncuktur kendileri bana karşı hiç saygısını bozmadı bozacağını da düşünmüyorum abisinin güzelidir o sevecen bir tipi var kızmak istesem de kızamayacağım bir tip ^^ Üniversite yollarında güzel haberlerini bekliyorum abicim hep gül o güzel gülüşünle :o

Hanım hanımcık cizgisini bozmayan, abartmadan yaşayan olduğu gibi bıcır bıcır hatunum :*

Bir görünüyor,bir kayboluyor bir türlü tanısmak nasip olmadı.
Güzel oldugunu biliyorum,bir de sakin ve mantıklı..umarım hep güler : )

Vaaay atçı arkadaşım sen misin yoksa ? :p nasıl olurda iletişimimiz kopar ki? :T:

Zehir gibi kafa varda işine geldiği zaman kullanıyo bi tek .p

Çılgınlık abidesi.
Az önce telefonda konuştuk azcuk resmen neşe bombası :asd:
Sanırım yine çok güldüm korkma ama böyleyim biraz :D
İki mesajda sevdigim sayılı insanlardan, ama cidden üzgünüm değişik yazamıyorum seni gibi. :oy:
Seviliyorsun kelebeğeem öptüm o misss yanacıklarından.
Uzaktan hemşom. :asd:
Bunuda dinne :dyg:

[YOUTUBE]B3OcAOzFOCc[/YOUTUBE]
ahgahagah
:dostum:

Bugün resmini gördüm çok tatlı kardeşim ya :).

Geri