ÜSözlük Butterfly / Ophelia

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Profil fotoğrafında Zakk Wylde, avatarında Dimebag Darrel olan kişi.

Hiçbir muhabbetim yok. Fakat Pantera ve Black Label Society sevgisi ile bir anda dikkatimi ceken kisi.

DimeGod died because God wants to learn guitar gibi sozleri paylastigim eski gunlerimi hatirlamama vesile olmuştur.

Tum bunlarin ozeti : Guzel muzik zevki vesselam.

harikulade müzik tarzı var.tanışmıyoruz,tanışırız umarım. xd

Ophelia...
Küçük kadın büyük kalp...
Çok özel biri ve çok kıymetli
Sahtelikten uzak çok seviyorum

Benim ruh ortağım. Kendisi de az insanla az ve öz konuşur. Zevkleri tam sevgilim. Bana Sevgilimi hatırlatıyor :) çok tatlı fotoğrafları var, çok yakışıklı da bir sevgilisi. Çok güzel duygulara ve yaşanmışlıklara sahip. Allahımın ona da böyle güzellikleri tattırdığı için şanslı hissetmeli. Aşk ve mutluluk onu hep güzelleştirmiş :cici: üniversite hayatında başarılar hep takipteyim :öp: Ophelia

Oh be sonunda buldum.d
tam bir fındık kurdu. hele sesini duymayın.p
yabancı dillerde şarkı söyler bize, mutlu eder
çok sık konuşmasakta seviyoruz birbirimizi.
en son buraya gelcekti :'(
bebek irem o tipsiz suratından öpüyorum :dyg:

Bir dönem hocalığını yapmış olduğum sevgili pıtırcıpım @Ophelia. Çok denk gelemesek, sohbet edemesek de oldukça vefakar ve cana yakın. Öperim, daha sık gel.

Hala motor alamadı.
Az önce pizza yerken ki aile tablosunu gördüm. Antalya'nın sıcağında değilir keyif yani.
Onun dışında fazla kıskanç , arkadaşlarını paylaşamıyor :p
Herkesle çok sıkı fıkı olması hoşuma gitmesede,
Fındık kurdu oluşunu, tatlılığını ve şekerliğini seviyorum :aşk:

Geçen yaz Antalya'da girdiğim sınavın yerini onun sayesinde bulmuştum. =) Üye fotoğraflarından hatırladığım kadarıyla çok tatlı bir surata ve güzel saçlara sahip =)

Çiçeklerle dolu bir kalbi var ..
Yanılıp şaşmayacak kadar kocaman ve en minicik çiçekleri bile düşürmeden avucunda taşıyabilecek kadar da mini minnacık bir kız ..
Ona dair herşeyde küçük büyülere rastlarsınız ..
Belki de uslu bir çocuk olursanız onunla kahvaltı bile edebilirsiniz :p

Geleceği çok aydınlık biri İrem ..
Dostluğumuzun daim olacağına inanmak güzel

Yeri her zaman bende çok başkadır. O güzel yüzünden öperim senin. Seviliyorsun,çok yorma kendini ve özletme.

Iç mimar oldu kuzucuk :sevimli:
Hiç kimseye bu kadar yakismamistir bu meslek henüz (=

Maçta beni de desteklermiş. :u3:
Seviyorum seni. :)

Erkek olsam sana yururduljkflhkg Müzik zevki yeter.

bir gün benim kadar şanslı olursanız bu kelebeğin gün aşırı güzel suratını görebilirsiniz........

Dur biraz da su taraftan seviyim:mv:

Geri