ÜSözlük Butterfly / Ophelia

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Bin cefalar etsen almam üstüme
Gayet şirin geldi dillerin dostum
Varıp yad ellere meyil verirsen
Gış ola bağlana yolların dostum
Dostum dostum dostum gelsene canım

İlahi olmaya yardan ayıran
Bahçede bülbüller ötüyor uyan
Kula gölge ise Allah’a ayan
Senden ayrılalı gülmedim dostum

Pir Sultan Abdal’ım gülüm dermişler
Bu şirin canıma nasıl kıymışlar
İster isem dünya malın vermişler
Sensiz dünya malı n'ederim dostum

Geldiği günden beri forumun enerji yükünü karşılıyor, insan ilişkileri çok iyi forumda.. ofisteki çocuk hariç ahah. İş yeri dertlenmelerini çok seviyorum.. hem sempatik hem isyankâr.
En büyük hobisi motora binmek, ah bana o kadar uzak bir şey ki.. ama merakımdan soruyorum arada bazı şeyler. İki tekerden korkarım, bir de sinsilerden :)
İyi ki geldin foruma, sayın mimarım.. güzel enerjin hiç bitmesin, buraları arada yeşillendirelim, hoş kal.

Seviyorum İrem'i ya.
Yakın arkadaşlarıma da anlatırım hep "öyle bir kız kardeşim olmasını isterdim" diye.
Güven kokar.
Neşe kokar.
Sempatiklik kokar.
Büyüyen yaşın ve hayatın bu bozuk sokaklarının seni de kirletmemesi tek temennim (:
Sen zaten kendi karakterinden de hiç ödün vermeyeceksin eminim (:

Seviyorum seni (:

2014'te, saygıdeğer forum yonetiminin bana geri vermediği o eski nickimle :D yaptığım yorumdan bu yana bi değişiklik yok. :)

Yine güven, neşe, sempatiklik kokuyor ve evet büyüyen yaş, ilk gördüğümden bu yana onu hiç bozmamış. :)

Serseri motorcu. Çokça fikir aldım sağ olsun motorlar hakkında. Ama finalde arabaya döndüm :d Beni sevmeyen üye klasmanındanmış kendisi de :d bir çoğu gibi seninle ne zaman tartıştık onu bile hatırlamıyorum

Burda değil miydi ? Nereye gitti ki ?
Şefim nereye gittiniz şefim?…

inanılmaz eğlenceli biri. kendimi onunla sohbet ederken çok hafiflemiş hissediyorum; bazen ağlamaya gidiyorum, bazen gülmeye, bazen gıybete... can kulağıyla dinler, asla yargılamaz.dkfjgjdhf ''forumu bıraktı” demeyelim de “azıcık hava almaya çıktı” diyelim :d siz de deneyin bence arada, temiz hava iyi gelir.dfjkdf

ben bir kadının mizah anlayışının bu kadar üst klasman olabileceğini hiç beklemezdim. bu işin nirvanası
bence bu sayfalarda olması yorumlarını okuyor olmak hepimiz için bir şans
hayat boyu gülmeye güldürmeye neşe saçmaya devam etmeni dilerim... @Ophelia

Antalya yollarında kaç yapıyorsunuz bağyan.p Sizde motor videoları çekiyor musunuz..:d

Kanım ısınıyor size.

Tüm acilarinin dinenegi bir yil diliyorum oph.

Aaaa kimlercik varmış burada.
13 sene falan önce yüz yüze görüşmüştük. Sonra işte bida yok :)
Bida görüşünce bida yazacam :)

Geçen yaz Antalya'da girdiğim sınavın yerini onun sayesinde bulmuştum. =) Üye fotoğraflarından hatırladığım kadarıyla çok tatlı bir surata ve güzel saçlara sahip =)
Halen aynı mı acaba :D

Severdim kendilerini :)

Son düzenleme:
o bir koç burcu farklı ve asil söyleyeceklerim bu kadar )

gün içerisinde 624416 dakikalık ses kayıtlarımla darlamazsam rahat edemem; o da mahrum kalsa muhtemelen gözüne o gün uyku girmez.flgmbjhf. sevdiğim ve değer verdiğim biri; ayrıca güvendiğim de. bu hissi beslediğim kişi sayısı az olduğu için bende de yeri ayrı. kısmetse bu yaz beraberiz, fotileriz.flkhj bütün olumsuzluklar, negatif insanlar, sevimsiz duygular kendisinden uzak dursun; bütün güzelliklerindeyse hep yanı başında olsun<3

Ya kelebegim minnosum, ben seni ve bikac üyeyi hic buyutemiyorum hep ilk tanidigimdaki gibisiniz : ))

Ne demek evlenmek filan nasil olur ya .p

Hızlı kaynaştık. Siz diyin sıcak kanlı ben diyem şeytan tüylü. İyi biri. İstanbul’a geldiğinde ekti ama canı savolsun……

Nisanda legend(wait for it)ary planlarımız var. Liste hazır. Uymayanları kaynar kazana atacağız. İbreti alem olsun. Şimdilik bu kadar. İleride yeni yorumlarımla geleceğim. Hayırlı forumlar

Geri