burun estetiği

Konu sahibi son olarak 62 gün önce görüldü
Karadenizlilerin hepsinin burnu öyle değil. Özellikle Rize taraflarında var. Diğerleri normal gibi sklj
Aslinda mukemmel burnum yok ama canimin tatliliginfan benimki sklj
Oy bir de açıklama yapmış ehe *-*
Ben anlamam hiç mi babanizin zurna gibi burnu yok ya... Nasıl ya.... Erkekler bile burnum güzel diyor ya bırakın........

Oy bir de açıklama yapmış ehe *-*
Ben anlamam hiç mi babanizin zurna gibi burnu yok ya... Nasıl ya.... Erkekler bile burnum güzel diyor ya bırakın........
Evet babamınki uzun ve büyük. Anneminki de nispeten minnak. Burnu annemden almışım. Kızkardeşimin burnu babam gibi. Şaka yollu benimki niye sizinki gibi diye değil estetik olcam diye tutturuyo. Nispeten idare ediyoz. sklj

şaka maka estetik fiyatlarıda uçmuş 20 binden aşagı yoktur herhalde .s

Memnun olmayan yaptirsin, kendisiyle barisik olarak yasamak daha onemli.

@Thalassa burnunuz ile ilgili pozitifliğinizde alt metin olarak bir polyyannacilik sezdim. O yüzden buruk bir sad attım talaş hanım. :/

Asıl kendinize negatif yansiyorken, dışarıya pozitif dışavurumun yine polyyannavari size geri dönüşü :/
negatif olarak gormuyorken nasil negatif yansir ki bana? yani aslinda icten ice begenmiyorum, ama begeniyor mus gibi yansitiyorum diye algiladin.. dogru mu anladim? getverdemme :emoji_unamused::emoji_unamused: :emoji_rolling_eyes:

estetik ameliyatida almis basini gitmis basi yaptırsin insanlar

elalemin burnu şeyine mi girdi ister yaptırır isterse yaptırmaz :)) sa na ne????

Geri