burun estetiği

Konu sahibi son olarak 60 gün önce görüldü
Ben cesaret edemem ya. Aşırı çirkin olsa bile yapamazdım sanırım. Şükür ki o kadar kötü değil. Bir de sanırım sert hamleler yapılamıyormuş buruna estetik olunca doğruysa…

Artık sende herkes gibisin son zamanlarda herkes herkesleşmedi mi :D

ay iyi ki hokka gibi burnum var. zor bi ameliyat bu hiç uğraşamazdım.

benim burnum cokzel.
gerek yok bele şeylere

burnunuz nasıl diye anket konusuna girdim sandım he, kendinizi övmeye yer mi arıyonuz....(ben de öyleyim)) cok kötü görünmediği sürece yaptırmayın derim. aynı olmaktansa dogal kalın.

Estetik değil de burun ameliyatı olmam şart, burun deliklerimden biri tamamen kapalı diğeri de yarım. Ağzım açık uyuyorum, aynı zamanda ağızdan nefes alıp veriyorum.

:) hepinizin burnu ne kadar güzelmiş ya öyle... Hiç mi Doğulu Karadenizli yok aranızda ya :)

:) hepinizin burnu ne kadar güzelmiş ya öyle... Hiç mi Doğulu Karadenizli yok aranızda ya :)
Karadenizlilerin hepsinin burnu öyle değil. Özellikle Rize taraflarında var. Diğerleri normal gibi sklj
Aslinda mukemmel burnum yok ama canimin tatliliginfan benimki sklj

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Aramizda burnuna kimlik cikartmasi gereken arkadaslar var anlasilan. Tasima ruhsati var mi arkadaslar o burunlarin

Karadenizlilerin hepsinin burnu öyle değil. Özellikle Rize taraflarında var. Diğerleri normal gibi sklj
Aslinda mukemmel burnum yok ama canimin tatliliginfan benimki sklj
aynen. daha cok kafkas halklarinda bu fiziksel ozellik var (laz, gurcu, cecen etc.). rusya-ukrayna taraflari da oyle (erkekleri). iranlilar-iraklilar da ise kemerli, ama ince burun

Geri