burnuma düşmeyecek hatunda nebilim .s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oy bir de açıklama yapmış ehe *-*Karadenizlilerin hepsinin burnu öyle değil. Özellikle Rize taraflarında var. Diğerleri normal gibi sklj
Aslinda mukemmel burnum yok ama canimin tatliliginfan benimki sklj
Evet babamınki uzun ve büyük. Anneminki de nispeten minnak. Burnu annemden almışım. Kızkardeşimin burnu babam gibi. Şaka yollu benimki niye sizinki gibi diye değil estetik olcam diye tutturuyo. Nispeten idare ediyoz. skljOy bir de açıklama yapmış ehe *-*
Ben anlamam hiç mi babanizin zurna gibi burnu yok ya... Nasıl ya.... Erkekler bile burnum güzel diyor ya bırakın........
anlamadim@Thalassa burnunuz ile ilgili pozitifliğinizde alt metin olarak bir polyyannacilik sezdim. O yüzden buruk bir sad attım talaş hanım. :/
Asıl kendinize negatif yansiyorken, dışarıya pozitif dışavurumun yine polyyannavari size geri dönüşü :/anlamadimpollyannacilik iki farkli anlamda kullaniliyor
negatif olarak gormuyorken nasil negatif yansir ki bana? yani aslinda icten ice begenmiyorum, ama begeniyor mus gibi yansitiyorum diye algiladin.. dogru mu anladim? getverdemmeAsıl kendinize negatif yansiyorken, dışarıya pozitif dışavurumun yine polyyannavari size geri dönüşü :/
Aynen doğru algılamissin. Ek olarak bunun sen de farkında değilsin.. hahaanegatif olarak gormuyorken nasil negatif yansir ki bana? yani aslinda icten ice begenmiyorum, ama begeniyor mus gibi yansitiyorum diye algiladin.. dogru mu anladim? getverdemme![]()
![]()
Çünkü ilahe gibi burnun var?Hiç ihtiyacı duymadım... bilin bakalım neden......
bu mesaj hec ama hec hosuma gitmediAynen doğru algılamissin. Ek olarak bunun sen de farkında değilsin.. hahaa